Gość: inka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.01, 11:12 oto jest pytanie...! proszę o jakieś sensowne rady byłych maturzystów... da się to przeżyć...?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: bać się czy się nie bać... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.01, 13:29 jest sporo stresu, ale i tak prawie wszyscy zdajš. wyglšda to trochę groznie. nie ma sie czym martwić, juz za miesiac będziesz sie z tego �miała. na pocieszenie dodam tylko, że dostać się na studia jest o wiele trudniej. POWODZENIA!!!!! życzy Ci ubiegłoroczna maturzystka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mp Re: bać się czy się nie bać... IP: *.gazeta.pl 02.05.01, 15:05 Przezyc trudno... ...zdac latwo. Oblewaja tylko ci, ktorzy podpadli nauczycielom. Niestety szkoly ucza konformizmu i lizusostwa. Zyczliwy nauczyciel wart jest mniej-wiecej 1.5 oceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katiucha Re: bać się czy się nie bać... IP: *.man.polbox.pl 07.05.01, 15:18 oczywiście trzeba się bać, bo tak jest ogólnie przyjęte, a wiadomo, że w naszym społeczeństwie człowiek, ktory odbiega od zasad nie jest dobrze postrzegany. Więc bój się, ale z umiarem. Stres może zmobilizować do działania, a gdy nie ma go w ogóle to może zbytnio Cię wyciszyć i będzie ciężko. Uwierz w siebie. Nauczyciele raczej nie dadzą Ci zginąć. 2 tygodnie temu broniłam pracy dyplomowej i poszłam całkiem zielona, nic sobie nie powtórzyłam. Na miejscu okazało się, że część wiadomości po prostu w nas tkwi, a nauczyciele pomagali mi je wyciągnąć. Będzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: bać się czy się nie bać... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.01, 20:19 Nie bać się!! Wypić 3- bezalkoholowe i mieć maturę gdzieś !!! Odpowiedz Link Zgłoś