adwarp 06.05.10, 18:51 macie takie perfumy? dla mnie Sisley - Soir de Lune Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ivesman Re: Rolls Royce wśród perfum? 06.05.10, 19:02 mam w zasobie:)amouage homage :) Odpowiedz Link
adwarp Re: Rolls Royce wśród perfum? 06.05.10, 19:55 powinnam dodać,że u mnie są to póki co jazdy testowe:) Odpowiedz Link
elve Re: Rolls Royce wśród perfum? 06.05.10, 23:08 nigdy nie prowadziłam Rolls Royce'a - więc nie wiem :) Odpowiedz Link
ele_gancki Re: Rolls Royce wśród perfum? 07.05.10, 00:00 wierzę, że dopiero przede mną. Odpowiedz Link
michau2312 Re: Rolls Royce wśród perfum? 07.05.10, 13:18 A dlaczego nie Saab 900 Turbo? :D też, poszukiwania trwają. póki co - Habit Rouge. Odpowiedz Link
benita5 Wole Bentleya :) 07.05.10, 18:15 ktorego nie posiadam na stanie, niestety... i wspaniale dopelnienie skor+seksownego przyspieszenia= Mitsouko edp Odpowiedz Link
kraxa Re: Wole Bentleya :) 08.05.10, 11:53 Z posiadanych Premier Figuier Extreme edycja jubileuszowa, z wymarzonych Tsi-La Misaki, chyba ;-) Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Rolls Royce wśród perfum? 07.05.10, 08:24 W moim "zapachowym" garazu prawie same Rolls-Royce, przynajmniej dla mnie :-) Jedne bardziej przykurzone, inne w pelni swiecace blaskiem- zwlaszcza Tom Ford Extreme, czy Clive Christian X. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
britanna Re: Rolls Royce wśród perfum? 07.05.10, 11:56 Nie potrafię nazwać tego zapachu Rolls Royce,ale Spirit of Ecstasy pasuje idealnie;to Black Cashmere DK czyste perfumy. Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Rolls Royce wśród perfum? 07.05.10, 12:50 Fakt, nie dziwie się, dlaczego. Przypomnialem sobie je ostatnio, gdyz lezaly u mnie juz nieco zapomniane. Nie maja wbrew pozorom az tak wielkiej mocy, niz EdP, emanuja jednak w niesamowity, trwaly sposob. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
britanna Re: Rolls Royce wśród perfum? 09.05.10, 14:55 Właśnie;perfumy BC emanują "namacalną" gęstą materią i natychmiast układają się na skórze.Żadnych szarpnięć i dysonansu w odbiorze. W odróżnieniu od BC edp,której początek przyjemnie nakłuwa wszystkie receptory i kręci w mózgu ekstrakt łagodnie zdobywa każdy milimetr nosiciela ,leje się jak czarno-kaszmirowy długi szal;) A mój wymarzony Rolls Royce to Fourreau Noir Nie znam jeszcze,a ze względu na flakon wpakowałabym się bez wahania w Czarną Powłokę;) Może okazałaby się Batmobilem^^ Odpowiedz Link
franiamaj Re: Rolls Royce wśród perfum? 09.05.10, 16:23 A ja dopiero co zrobiłam prawo jazdy i zgodnie z odwiecznym prawem natury muszę przerobić każdy kamyk na tej pięknej acz trudnej dróżce:) ale wierzę ze mój Rolls Royce gdzies tam na mnie czeka!:) Odpowiedz Link
zezem_prosto_w_oczy Re: Rolls Royce wśród perfum? 14.05.10, 18:20 Jak wyzej + Private Blend: Amber Absolute by Tom Ford i Andy Warhol Lexington Avenue by Bond No 9. Odpowiedz Link
annawoj Re: Rolls Royce wśród perfum? 14.05.10, 23:25 zgadzam sie z autorka watku- soir de lune. 100% elegancji i klasy. Oczywiscie posiadam, ale nie co dzien mam odwage zastosowac... Odpowiedz Link
jarka63 Re: Rolls Royce wśród perfum? 15.05.10, 19:12 Czytam ten wątek od jakiegoś czasu, ale ciągle nie wiem czy chodzi o... no, powiedzmy, zapach luksusu ;-) czy o zapach z różnych przyczyn niedostępny, a wymarzony? Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Rolls Royce wśród perfum? 15.05.10, 19:17 Tez sie zastanawialem, ale poszedlem za moim 1-ym skojarzeniem :-) Jakosc zapachu nie musi wcale oznaczyc ultrawysokiej ceny (choc akurat np. w przypadku X-a tak jest), ale uznalem, ze chodzi o kompozycje, w ktorej sie czujemy, jakbysmy prowadzili tego tytulego RR, tudziez z ang. zapach, ktory jest naszym "holy grail". A tak jak odpowiedzialem, pare jest mi blizszych sercu, pare mniej, ale jesli jakis zapach znajduje sie w mojej szafce, to przyczyna ku temu musi byc :-) Dzis rano bylo to zdecydowanie Ambre Sultan, ktore zmienie za moment na Lumiere Noire PH. Udanego weekendu! Odpowiedz Link