Dodaj do ulubionych

News- Calvin Klein: Beauty

06.05.10, 19:25
Nowy zapach marki nastawiony na szybki sukces- klasyczna kampania z
gwiazda w tle (zapowiadana juz Diane Kruger, niegdys twarz Miracle),
kwiatowe nuty, z lilia w roli glownej i znany nos (Sophie Labbe):
www.moodiereport.com/document.php?c_id=1198&doc_id=24074
Obserwuj wątek
    • elve Re: News- Calvin Klein: Beauty 07.05.10, 13:12
      flakon dość śmiało czerpie z pomysłów lancome poeme i idole armaniego :D
      ech
      pora napisać artykuł o złych bogach perfumiarstwa.
      • forevermore79 Re: News- Calvin Klein: Beauty 07.05.10, 13:29
        Czerpie, czerpie- wtornosc designu zarzucano juz w koncu niedawnemu
        Secret Obssesion, ktory "za kare" zostal finansowym fiaskiem i juz
        wkrotce po premierze wyladowal na wyprzedazach.
        A tutaj inny rzut na flakon, po art. w WWD, te ujecie troche juz
        ratuje calosc:
        www.fragrantica.com/perfume/Calvin-Klein/Beauty-8840.html
    • forevermore79 Re: News- Calvin Klein: Beauty 10.08.10, 00:27
      Premiera Beauty coraz blizej, tu rzut oka na cala linie:
      www.cosmoty.de/news/4050/
      Zapach juz w przesprzedazy na:
      www.escentual.com/calvin-klein/ckbeauty002/
      • forevermore79 Re: News- Calvin Klein: Beauty 23.09.10, 21:02
        Przelotnie wachalem go juz pare razy- wywazony bukiet z doza bialych kwiatow, ale w stonowanym, bezpiecznym wydaniu. Duzo dojrzalszy i lepszy, niz nieudany Secret Obsession, ktory w wiekszosci laduje na wyprzedazach.
        A tutaj dokladniejsza recenzja:
        www.nstperfume.com/2010/09/23/calvin-klein-beauty-perfume-review/
        • cannella Re: News- Calvin Klein: Beauty 25.09.10, 20:25
          Po pierwszym testowym psiku skojarzyło mi się z Evą Polleny. Jeśli ktoś miałby ochotę na próbkę, to chętnie się podzielę.
    • forevermore79 Re: News- Calvin Klein: Beauty 02.10.10, 12:45
      Polskie dossier:
      www.douglas.pl/home/aktualnosci/dla-niej/zapachy-dla-niej/calvin-klein/calvin-klein/
    • forevermore79 Rec. Octaviana 08.10.10, 10:29
      1000fragrances.blogspot.com/2010/10/beauty-calvin-klein-new-fragrance.html
    • smily4kama1 Re: News- Calvin Klein: Beauty 09.11.10, 18:56
      Mnie, jako wielbicielke CK, troszke rozczarowal. Jakos brak mi w nim wyrazu.
    • elve Re: News- Calvin Klein: Beauty 11.11.10, 00:53
      chemisch. nicht gut.
      • fa25 Re: News- Calvin Klein: Beauty 22.11.10, 22:27
        Strasznie przepraszam, mam świadomość, że nie mam racji ale chemisch nie czuję i dla mnie jest gut ( w przeciwieństwie do wielu "nowości " ). Sprawdzałyśmy na skórze razem z koleżanką - zapachy były zdecydowanie inne. Czyli jak zawsze decyduje ph skóry..
    • olaj.j Re: News- Calvin Klein: Beauty 23.11.10, 13:25
      A - jak dla mnie oczywiscie;) - troche chemisch (te kwasnawe konwalie i lilie), raczej nicht gut, a juz na pewno nicht beauty.;-)
      Zas powaznie: z pewnoscia moze uchodzic za w miare przyjemny i bezpieczny, natomiast jest bardzo banalny, zreszta zdaje sie, ze nie tylko Octavian zauwazyl podobienstwo do wod Avonu i Yves Rocher, o wysokopolkowych "konwaliowcach" nie wspominajac.
      • fa25 Re: News- Calvin Klein: Beauty 23.11.10, 13:47
        Sama zupełnie nie rozumiem dlaczego mi się podobają bo zgadzam sie, że sa avonowate i banalne. Ale chyba przeważa fakt, że bardzo ładnie rozwijają sie na skórze..
        • olaj.j Re: News- Calvin Klein: Beauty 23.11.10, 13:58
          ;-)
          Mi sie bardzo podoba cale mnostwo perfum, ktore sa (uwazane za) banalne i nosze je z prawdziwa przyjemnoscia (chocby klasyczna Lacoste czy Esencia de Duende JdP), bo uwazam, ze do mnie pasuja i wprawiaja mnie w dobry nastroj.:-)
    • furka_dusz Re: News- Calvin Klein: Beauty 17.12.10, 08:14
      Na fali przedświątecznych wspomnień nt. pierwszych Kleinów jakie znajdowałam pod choinką (emocje były wtedy jak na jagodach!:)) postanowiłam w końcu sobie Beauty przetestować. Starotestamentowo i porządnie, nie tylko nadgarstkowo. Dużo do dodania do tego, co zostało już powiedziane, nie mam: konwalia zgrzytająca w zębach, ale nie bardzo toksyczna. Piżemko z wanilią gdzieś się tam plątało po mnie delikatnie 2-3 godziny po aplikacji, sugerując jakiś rozwój tej kompozycji. Nazwa tego zapachu, tudzież jego solidny flakon mnie bawi - już nawet nie myślę o arogancji autorów konceptu marketingowego ;).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka