luloo1 09.04.04, 09:29 Dużo radości, pogody ducha z okazji Świąt Wielkanocnych dla wszystkich aktywnych zapachowców na forum. Oby nie umknęły nam te cudowne zapachy: świeżo upieczonego ciasta, wędzonej kiełbaski, zieleninki. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lolik2 Re: Najserdeczniejsze życzenia świąteczne 09.04.04, 10:30 Dziękuję w imieniu swoim i forumowiczów i również wszystkim życzę, żeby im tak pachniało w domu jak u mnie mazurkami! :) Odpowiedz Link
coralin Re: Najserdeczniejsze życzenia świąteczne 09.04.04, 11:29 Cudownych, ciepłych, rodzinnych, wiosennych i pachnących Świąt życzę Wam Wszystkim :) coralin Odpowiedz Link
charade Re: Najserdeczniejsze życzenia świąteczne 09.04.04, 11:57 Zdrowych (nie tak jak u mnie !), spokojnych (albo i nie ;)) i szczęśliwych Świąt życzę wszystkim miłośnikom zapachów ! Odpowiedz Link
sorbet Re: Najserdeczniejsze życzenia świąteczne 09.04.04, 12:35 Dużo radości (nie tylko zapachowej), spokojnych chwil i smakowitych śniadań:-) życzę Wam Wszystkim. Odpowiedz Link
taje Re: Najserdeczniejsze życzenia świąteczne 09.04.04, 13:12 Dołączam się do życzeń! Oby jak najszybciej przyszła wiosna - bujna i rozpachniona! No i strasznie wszystkim zazdroszczę tych mazurków - ja w tym roku spędzam święta samotnie i z dala od rodziny :( Odpowiedz Link
dori7 Z wyrazami zadrosci dla majacych na swieta mazurki 09.04.04, 15:03 Wesolych i przepieknie pachnacych swiat :) mazurkami, babami i innymi pysznosciami oraz oczywiscie forsycja, zonkilami i innymi podarunkami niesmialo do nas przybywajacej wiosny :) Ja spedzam moje z dala od szalejacych juz w kuchni: babci, mamy i dwoch ciotek, wiec te wszystkie piekne zapachy mi uciekna... Za to wacham sobie cokolwiek zimne i mokre (bardzeij niz polskie!!!) hiszpankskie powietrze, bo spedzam swieta u siostry, ktora tu studiuje na stypendium Socratesa-Erasmusa :) Ona tez jest wechowcem, a transport polskiego mieska na swieta zostal obwachany z wiekszym zaangazowaniem, niz wszystkie obiekty naszych forumowych prac domowych razem wziete :)) Odpowiedz Link
renia30 Dołączam się do życzeń 09.04.04, 16:28 Radosnych, pełnych odpoczynku (albo jak kto sobie życzy :o) Świąt. U mnie jest mazurek ale niestety nie pieczony przeze mnie ale "dostany". Pachnie słodko jak Hanae Mori Butterfly. Odpowiedz Link
madllen Re: I ja :) 09.04.04, 18:17 Chyba wszystko już zostało "pożyczone", a zatem pozwolę sobie ucałować serdecznie Was Wszystkich i jednak pokuszę się o jedno forumowe życzenie, abyśmy mogli kiedyś, gdzieś spotkać się w świecie realnym i pouśmiechać do siebie- bo chyba nie powiemy, że nie jesteśmy ciekawi co też kryją owe tajemnicze nicki:))) Cudowności w te Święta Wielkanocne:) Odpowiedz Link
forevermore79 Ja takze :-) 09.04.04, 18:21 Rowniez zycze Wam wszystkim Wesolych Swiat pelnych milych chwil, dobra, spokoju i odrobiny wytchnienia. Niech pachna zielenia, swiezym powietrzem i atmosfera milosci, no i waniliowym ciastem :-)). Spotkanie w swiecie realnym? Na wszystko pewnie bedzie czas, pozdrawiam! Odpowiedz Link
marla30 To ja też się dołączę 09.04.04, 18:53 Najpiękniejszych Świątecznych zapachów i ode mnie. I wracajcie szybko na forum, bo będzie smutno. Odpowiedz Link
ta Re: To ja też się dołączę 09.04.04, 22:14 Dużo słońca, radości i wielu zmysłowych rozkoszy, w tym zapachowych :) życzy Ta_ Odpowiedz Link
ta Re: To ja też się dołączę 09.04.04, 22:17 aaa... i jeszcze propozycja pracy domowej extra-świątecznej: baba drożdżowa z rodzynkami kontra mazurek kajmakowy z orzechami Ta_ Odpowiedz Link
luloo1 Re: To ja też się dołączę 09.04.04, 22:21 baba drożdżowa do wykonania:) Poza tym zrobiłam roladę biszkopotową śmietanowo- makową z cytrynowym jabłkiem oraz drugi wariant: ciemny biszkopt, bita śmietana z makiem i mandarynki zamiast jabłek. Odpowiedz Link
elve Re: Najserdeczniejsze życzenia świąteczne 09.04.04, 23:17 zycze wszystkim duzo zadowolenia z siebie i solidnego odpoczynku w najulubienszej formie. Odpowiedz Link
lisette Re: Najserdeczniejsze życzenia świąteczne 11.04.04, 14:00 Dolaczam sie do najserdeczniejszych i najlepszych zyczen swiatecznych dla wszystkich forumowiczek i forumowiczow. Samych pieknych i smacznych zapachow Wielkanocnych. Podobnie jak niektore z was tez spedzam te swieta poza granicami, gdzie mieszkam na stale. Co roku kilka razy nachodzi mnie mysl, aby wrocic do Polski do kraju znajomych wspanialych zapachow i aromatow nie tylko tradycyjnych potraw, ale i por roku, kwiatow, owocow, pol i lak. Tego mi brakuje ogromnie. Pozdrawiam swiatecznie :)) Odpowiedz Link
chatka_ Re: Najserdeczniejsze życzenia poświąteczne :) 12.04.04, 19:51 Tez naleze do tych ktorzy nieprzypadkowo nosza na sobie perfumy, i z przyjemnoscia Was czytam :) Witam:) Odpowiedz Link