marla30
18.04.04, 19:44
Słuchajcie, na zagranicznych forach, o ile się orientuję, ludzie wymieniają między sobą próbki. Myślicie, że coś takiego przyjęłoby się tutaj? Jest parę zapachów, które mnie interesują, ale których na razie nie kupię, nie mam też możliwości wypróbować ich w domu, a w perfumerii, gdzie wpadam czasem zmęczona, a najczęściej pachnąc czymś innym, to w ogóle nie to samo. A prosić o próbki nie będę, bo usłyszę, że przecież mogę wypróbować z testera. Jasne, najlepiej w trampkach wypróbuję sobie 24 Fabourg. Rozumiem, że wysyłanie po jednej próbce to przesada, biorąc pod uwagę wartość przesyłki poleconej (3,5 zł, zwykła nie zaryzykuję, bo mam złe doświadczenia z pocztą jako taką), więc może po trzy? Mnie interesują zapachy niedostępne w Polsce, czyli głównie stare i wycofane (np. Hermesy) albo następujące: J?adore, Dolce Vita, Tendre Poison, Coco stara, Flower Kenzo stara wersja, Jungle Elephant Kenzo, Bulgari Black, L?Air De Temps, Kingdom, Pi i Hermesy oprócz Hirisa, bo mam. Pewnie inne interesujące też by się znalazły. Mam na wymianę pojedyncze egzemplarze:
- Pleasures E. Lauder
- Pleasures Intense
- Very Irresistible Givenchy
- Black Cashmere - D Karan
- Classic - J. P. Gautier
- Armani Night męską i damską
- Boss Intense
- Brit Burberry
- Intuition E Lauder, męską i damską
- Escada Magnetism
- Enjoy Patou
- Amor Amor - Cacharel
- First - VC& Arpels, taka torebeczka, 1 ml
Taki niezbyt oryginalny zestaw, wiem, no i nie dla mnie, poza Donną Karan, ale ją mam na własność. Oczywiscie moge oddac dwie za jedną bardziej ciekawą. Nie wiem, czy to ma sens, napiszcie.