triss77merigold
01.06.11, 15:43
Witam.
Forum o perfumach sledze od samego poczatku, ale naleze do "czytaczy", a to jest moj pierwszy raz:)
Mam problem, z ktorym borykam sie od pewnego czasu. Po urodzeniu dziecka, zmienil mi sie gust w kwestii zapachow, a w zwiazku z tym, ze karmie swego mlodego piersia, tym bardziej kwestia perfum dla mnie jest newralgiczna:) Wiem, wiem, glupio tak prosic, bo nie znamy sie itd, ale ja oczekuje jedynie propozycji, a wyboru dokonam samojedna, na moja odpowiedzialnosc:)
Chcialabym kupic nowe perfumy, ale trudno mi sie zdecydowac. Napisze, ktore dotyczczas lubilam: Truth Kleina, Envy Gucci, Ultraviolet P. Raban, Revlon Charli red, Kenzo eau pour (tego najmniej - prezent od meza). Otoz nie moge zadnego z powyzszych uzywac, smierdza mi:), jedynie Envy ujdzie.
Miesiac temu kupilam Lacoste inspiration, ale jakby to tez nie do konca jest to. Nie lubie mocno cytrusowych, octowych zapachow. Ale bardzo slodkich jak Kenzo Jungle absolutnie tez nie.
Przed ciaza podobal mi sie Ogrodek nilowy, i Armani Code. U mnie w Opolu jest ciezko z wyborem, niby jest Super Pharm, Sepora, Douglas, Marinou - ale nie ma wielu testerow perfum. Jesli chodzi o znajomosc zapachow u pan ekspedientek, to nie jest najlepiej. A moze ja mam zbyt wygorowane wymagania.
Czy moge liczyc na pomoc?
Prosze dziewczyny, pomozcie. Polka cenowa? Chcialabym 30 ml, do 200 - 250 zl.
Pozdrawiam serdecznie
Triss Merigold