Dodaj do ulubionych

News- Marc Jacobs: Dot

21.03.12, 15:18
Atak biedronek :-)
O nowym zapachu na:
www.nstperfume.com/2012/03/21/marc-jacobs-dot-new-perfume/
Za:
www.parfumerie.nl/weblog/marc-jacobs-dot
Obserwuj wątek
    • olfaktoria Re: News- Marc Jacobs: Dot 22.03.12, 18:52
      Wczoraj napisałam do Coty i na moje pytanie dotyczące tego zapachu otrzymałam lakoniczną odpowiedź: "tego produktu nie ma w Polsce i nie wiem, kiedy będzie dostępny w sprzedaży..."

W ramach ciekawostki napiszę, że dzisiaj, jak weszłam na stronę tej holenderskiej perfumerii, na której można było jeszcze wczoraj kupić Dot w przedsprzedaży, ku mojemu wielkiemu zdziwieniu okazało się, że...nie ma ich już w ofercie. Napisałam więc do Działu Obsługi Klienta z pytaniem, co się stało, że nie można ich już zamówić. Otrzymałam taką oto odpowiedź:
      "We've set the new Marc Jacobs Dot on our website yesterday ( only pre-order) it will come in july.
      But we get an warning from the supplier that we must shut it off till the official release date."

Zatem póki co z zakupów nici :-(
    • furka_dusz Re: News- Marc Jacobs: Dot 23.03.12, 20:05
      Jejku.
      Jakie cudne te biedronki.
      Do pierścienia z Lolą pewnie sobie też i to kropnę .. Na 1 czerwca ;-)
    • forevermore79 Kampania reklamowa Dot 07.04.12, 15:43
      perfumeshrine.blogspot.com/2012/04/marc-jacobs-dot-new-fragrance.html
    • forevermore79 Re: News- Marc Jacobs: Dot 12.04.12, 13:01
      Jeszcze o szczegolach, perfumiarzach i Jacobs z biedronkami:
      www.mimifroufrou.com/scentedsalamander/2012/04/marc_jacobs_dotes_on_dot_2012.html
    • forevermore79 Re: News- Marc Jacobs: Dot 30.05.12, 14:48
      Dot zadebiutuje faktycznie w lipcu, przynajmniej w Anglii.
      Koncentracja to EdP, wodzie towarzyszy linia kapielowa.
      diarydirectory.blogspot.com/2012/05/marc-jacobs-new-fragrance-launching-in.html
    • forevermore79 Re: News- Marc Jacobs: Dot 06.07.12, 09:19
      Biedronka w przedsprzedazy w Colette, niedlugo takze w calej Europie:
      www.colette.fr/#/eshop/article/31031552/marc-jacobs-eau-de-parfum-dot/165/
    • forevermore79 Jacobs o Dot- mat. wideo 16.07.12, 23:22
      www.basenotes.net/content/1306-Marc-Jacobs-on-latest-fragrance-Dot
    • forevermore79 Re: News- Marc Jacobs: Dot 22.07.12, 12:27
      Dot juz debiutuje w Anglii- jak komus za duzo biedronek na flakonie, zawsze jest tez bardziej minimalistyczna 30-tka:
      www.harveynichols.com/beauty/categories/perfumes-fragrances/womens/s424605-dot-eau-de-parfum-30ml.html
    • forevermore79 Re: News- Marc Jacobs: Dot 29.07.12, 12:47
      Straszny ten DOT- o zapachu mozna malo powiedziec, bo ledwo go czuc. Ot, kwiatowe, szamponowe cos, ktore znika szybko i nie pozostawia zadnego wrazenia, poprzednie Jacobsy to przy tym arcydzielo. Flakon za to jako setka monstrualnej wielkosci, przypomina efekt prac dzieci z prac recznych:) Jakies szkielka, jak z roznej wielkosci okularow slonecznych, jakas sztuczna perelka.
    • forevermore79 Offtopowo: Marc Jacobs dla Coke i Sephory 18.02.13, 23:39
      Pozazapachowo i modowo Jacobsa ostatnio pelno- zaprojektowal specjalne puszki Diet Coke i wystepuje tez w kampanii reklamowej z okazji 30 lecia tego napoju:
      fashion.telegraph.co.uk/news-features/TMG9851929/Marc-Jacobs-joins-forces-with-Diet-Coke.html

Za to przedsmak ciekawego newsa- jesienia kolekcja Jacobsa dla Sephory. Szczegoly sa jeszcze owiane tajemnica, kto wie czy znajdzie sie tam jakis zapachowy gadzet, ale beda na pewno produkty do makijazu:
      www.style.com/beauty/beautycounter/2013/02/first-look-marc-jacobs-x-sephora/
      theglossy.sephora.com/articles/312/just-heard-marc-jacobs-beauty?stm_cat=News&stm_prods=no&stm_type=image
      • miraflores5 Re: Offtopowo: Marc Jacobs dla Coke i Sephory 26.11.15, 14:17
        Pamiętam że skusiłam się niedługo po premierze-wrażenie na mnie zrobił dizajnerski flakon w "mojej" kolorystyce. Ale już więcej go nie kupię-jest beznadziejny, śmierdzi jakąś bazarówą z lat 90-skojarzył mi się z perfumami z bazaru, które miała moja mama pod joniec lat 90 lub na początku 2000-pamiętam, że miałam wtedy 8-9 lat nie więcej. W ogóle perfumy Jacobsa są super, ale tylko jeśli chodzi o buteleczki. Jeśli chodzi o zapach-nie polecam.
        • forevermore79 Re: Offtopowo: Marc Jacobs dla Coke i Sephory 27.11.15, 12:35
          Cos w tym jest - Decadence ciut lepsze, Daisy akceptowalne, ale tylko pierwsze Jacobsy byly interesujace.
          • forevermore79 Re: Offtopowo: Marc Jacobs dla Coke i Sephory 27.11.15, 12:35
            No i rzecz jasna meski Bang - uwielbiam, choc to marketingowa wtopa niestety. Szkoda!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka