Dodaj do ulubionych

Pytanie o Getlemana

11.12.12, 22:11
Jak rozwija się ten zapach? Dzisiaj tylko przelotnie go niuchnęłam i aż mnie wdeptało w podłogę... Uwielbiam paczulę, ale pytanie czy tam spod niej jeszcze coś wyłazi? Zwłaszcza męsko-kolońsko ;-)? Czy zostaje taki suchy, wytrawny i gorzki jak na początku? Testować dalej?
Obserwuj wątek
    • forevermore79 Re: Pytanie o Getlemana 12.12.12, 09:26
      Testowac, testowac- Gentleman to piekny, ponadczasowy zapach i w sumie uniseksowy w swojej retro-niszowosci. Paczula niemal przez caly czas gra glowne skrzypce, ale sa tam tez nieco meskie cytrusy (moga sie kojarzyc kolonsko) i ziola plus na samym koncu animalny akord przypraw i skory. Dobrze, ze mozna miec takie odkrycia :)
      • miriam_73 Re: Pytanie o Getlemana 13.12.12, 14:59
        Dzięki, pochodziłam, poniuchałam i dzisiaj kupiłam i się upajam :) Trochę na spodzie gdzieś wybija chyba wetiweria, ale paczula rulez!

W Superpharmie 50 ml kosztuje 129 złotych!!! Połowę tego co w Douglasie i Sephorze (ok. 250 zł). Setka też jest taniej, ale różnica procentowa jest mniejsza od wyjściowej.
        • forevermore79 Re: Pytanie o Getlemana 13.12.12, 16:40
          O tak, SP jest czasem kopalnia takich ciekawostek- mozna tam nabyc "mityczne" Eau de Givenchy, czy Vetiver lub tez Noble Cedar/Vetiver Choparda- wszystkie mocno powyzej mainstreamowego poziomu :) Udanego uzywania!
          • miriam_73 Re: Pytanie o Getlemana 13.12.12, 17:02
            Vetiver tez dzisiaj widziałam, jest dostępny. Podobnie Eau de Givenchy.
            Następna paczula do kolekcji :) Podobny poziom wytrawności jak Etro Patchouly, tyle, że mam wrażenie, że trwalszy :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka