Dodaj do ulubionych

Note Vanille gdzie kupic ?

25.11.13, 09:34
Na dnie flakonu mojego ukochanego Note Vanille już smętne resztki.
Kupiłam swego czasu w Quality a tu niemiła niespodzianka - aktualnie nie mają w ofercie.
Przekopałam net ale oprócz e-bayu ( z którym miałam kiepskie doswiadczenia ) nigdzie nic nie widzę.
Znacie jakieś inne źródło Note Vanille ?
Obserwuj wątek
    • aggis20 Re: Note Vanille gdzie kupic ? 25.11.13, 10:32
      Note Vanillee nie są już produkowane, teraz chyba jedyne źródło to universal perfumes (Kuwejt), ale z tego co czytałam to trochę ryzykowny zakup.
      • fa25 Re: Note Vanille gdzie kupic ? 26.11.13, 10:20
        Łomatko , a leci może ktoś aktualnie do Kuwejtu ? Kierunek taki delikatnie mówiąc średnio oblężony przez turystów.
        Mam nadzieję, że może jednak jakaś perfumeria internetowa ma jakieś zapasy albo może ktoś widział je gdzieś w Europie ?
        A może Allegro sie odezwie ? Please...
        • vi4 Re: Note Vanille gdzie kupic ? 26.11.13, 10:53
          www.universalperfumesandcosmetics.com/index.php?route=product/product&filter_name=note%20vanillee&product_id=620
          trzeba pisać do sprzedającego, żeby dobrze zabezpieczył przesyłkę; płacisz paypalem, więc w razie odpukać czegoś - paypal zwraca kasę. Kupowałam kilka razy, raz tylko miałam wpadkę z nadtłuczonym korkiem - trzeba pamiętać, żeby upominać sprzedającego o dobre zabezpieczenie przesyłki.
    • charade Re: Note Vanille gdzie kupic ? 28.11.13, 13:35
      A może zapytaj w Quality, czy nie sprowadzą Ci na zamówienie? Bo faktycznie ja też nie widzę nigdzie. Do niedawna były resztki w odlewkiperfum, ale źródełko już wyschło.
      • fa25 Re: Note Vanille gdzie kupic ? 29.11.13, 09:13
        Hej Szaradko ! Dzięki za podpowiedź ale już dzwoniłam do Quality i powiedzieli że nie mogą sprowadzić bo p. Micaleffowie też już podobno nie mają.
        Radzili szukać w niszowych perfumeriach ale ja takowych prawie nie znam. Lulua w Krakowie też nie ma i w perfumerii opolskiej to samo,
        Można byłoby spróbować z tym Kuwejtem ale zastanawiam się po pierwsze jakie cło mogą doliczyc ; po drugie w jakim stanie dojdą no i czy w ogóle dojdą.
        Bardzo liczyłam na odzew Allegro ale widocznie też tam już wyschło..Smuuuutno bo zostało mi tylko kilka psików i oszczędzam je na świeta. Pozdrawiam serdecznie !
        • aggis20 Re: Note Vanille gdzie kupic ? 29.11.13, 09:39
          Note Vanillee już nie są produkowane, więc ciężko będzie je gdziekolwiek dostać poza Kuwejtem. Ja bym zaryzykowała, póki jeszcze tam są ;)
          • fa25 Re: Note Vanille gdzie kupic ? 01.12.13, 07:32
            Pewnie masz racje. Ale zanim dolecą to potrwa wieki więc teraz zaczynam żebrac choc o małą odleweczkę tych perfum. Może ktoś ma na zbyciu i moze się podzielic.
            • dorotanie2 Re: Note Vanille gdzie kupic ? 01.12.13, 10:05
              hej. Sama sprowadzałam moją ostatnią flaszkę NV z Kuwejtu rok temu (już nic w niej nie ma), rozumiem Twój smutek. To na pewno nie to samo, ale może warto spróbować Vanille Orient tej samej marki? One akurat na półkach stoją... Pozdrawiam
    • nanah Re: Note Vanille gdzie kupic ? 01.12.13, 21:09
      Są jeszcze tu na ebayu, ale droższe, niż w Universal Perfumes...
    • nikota19 Re: Note Vanille gdzie kupic ? 02.12.13, 13:13
      odezwij się na priv: nikota@tlen.pl. Mam używany flakonik bez kartonika
      • fa25 Note Vanille gdzie kupic -a w Dubaju ? 23.12.13, 10:25
        Moi zajomi będą kilka dni w Dubaju i zaczęlam się zastanawiać czy aby tam nie można kupić Note Vanille.
        Wiem, że to nie Kuwejt ale pisaliscie o takich cudach sprzedawanych w Dubaju, że moze i na Note Vanille jest szansa ?
    • aggis20 Re: Note Vanille gdzie kupic ? 23.12.13, 10:38
      Napisałam Ci maila w sprawie NV na adres gazetowy :) dostałaś?
      • fa25 Aggis, odpisałam 23.12.13, 11:34

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka