13.08.04, 08:14
1) basenotes wprowadza opisy damskich zapachów, wow! :)
2) nowa rzecz w Sephorze: b-united Benettona, dla lubiących zieloną trawkę :))
snifffff.......
Obserwuj wątek
    • luloo1 Re: 2 newsy 13.08.04, 08:31
      basenotes, stała wieczorna lektura:)
      Do Benettona nie jestem jakoś przekonana, ale wciąż przymierzam się do
      powąchania nowego Boucherona.Butelka przypomina mi limitowankę Eau de soir
      Sisleya.
      • perfumiarz Re: 2 newsy 13.08.04, 08:40
        Luloo z masz może adres strony ze zdjęciem tego nowego Boucherona, bo jakoś nie
        mogę załapać o jaką flachę chodzi? Dzięki p.:)
        • forevermore79 Re: 2 newsy 13.08.04, 09:44
          To ja odpowiem za luloo, bo mam linka- chodzi Boucheron Trouble ( zapach w
          stylu Addicta)
          www.escentual.co.uk/boucheron/trouble/boucherontrouble02.html
          • charade Re: 2 newsy 13.08.04, 13:17
            Trouble to kopia Addicta...
            • luloo1 Re: 2 newsy 13.08.04, 13:42
              to samo powiedział mi dziś forever:)
              • perfumiarz Re: 2 newsy 13.08.04, 13:58
                Dzięki, jak mogłem zapomnieć.. :) A mnie się nawet podoba ten półorientalny
                zapaszek. A jeszcze to, że doznałbym szoku widząc w czyjejś łazience na
                półeczce taką czerwoną, kanciastą flachę. Pomyślałbym: "odważna
                babka..." :))))) sniffki dla wszystkich. p.
              • charade Re: 2 newsy 13.08.04, 14:33
                Forever powiedział bardzo delikatnie "w stylu Addicta", ja mówię, że to
                bezczelna kopia :)
                Przysięgam, nie wiem, czy bym odróżiła te dwa zapachy, jakby mi ktoś dał do
                powąchania nie mówiąc co to jest !
                • forevermore79 Do Charade :-) 13.08.04, 14:48
                  Dobitniej wyrazilem sie na gg :-). Tak- Trouble dla mnie zalatuje rowniez
                  Addictem "doprawionym" Hypnotic Poison. Wiele osob na forach zarzuca plagiat
                  Boucheronowi, choc niektorzy moi znajomi nie widza tego podobienstwa.

Charade- zaglosuj jeszcze w naszym rankingu, bo Ciebie wciaz brakuje, a to jest
                  nie do pomyslenia! :-)
                  A poza tym, pamietam, ze obydwoje lubimy Resident Evil- a yahoo ma eksluzywny
                  dla nich, najnowszy trailer " RE 2: Apocalypse"- odslania juz sporo fabuly :-)
                  movies.yahoo.com/shop?d=hv&cf=trailer&id=1808495843&intl=us
                  ( kliknij na theatrical), poza tym w dziale trailers and clips jest juz
                  zwiastun Alien vs. Predator :-)) Nie wiem, czy je widzialas, wiec podaje linki-
                  pozdrawiam!
                  • charade Re: Do Charade :-) 13.08.04, 15:52

No wiem Forever, że muszę zagłosować, ale jestem zniechęcona tym, że tak
                    naprawdę to większości z wymienionych perfum nie znam... Na przykład pewnie
                    chciałabym oddać głos na Charles Jourdan, ale niestety we wsi Kraków jeszcze
                    nikt nawet o tym nie słyszał...
                    • charade Re: Do Charade :-) 13.08.04, 15:54
                      Aha, a co do Resident Evil, to jako fanka filmów z zombiakami, już oglądałam
                      ten zwiastun ! Wreszcie się pojawiło zwiastun, a nie teaser :) Predatora i
                      Aliena też już widziałam, ale będzie wypas !
                • luloo1 Re: 2 newsy 13.08.04, 18:42
                  charade napisała:

> Forever powiedział bardzo delikatnie "w stylu Addicta", ja mówię, że to
                  > bezczelna kopia :)
                  > Przysięgam, nie wiem, czy bym odróżiła te dwa zapachy, jakby mi ktoś dał do
                  > powąchania nie mówiąc co to jest !

jak Mademoiselle i Carolina;)
                  • renia30 Re: 2 newsy 13.08.04, 20:01
                    Ten nowy benetton damski, wąchany na papierku = Amor Amor :o(
                    Chyba kolejna kopia, sprawdzę na łapce jutro.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka