sorbet 03.09.04, 14:23 Nowa stronka z filmikami :-) www.thierrymugler.com/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forevermore79 Re: Planet Mugler 03.09.04, 16:44 Ladnie zrobiona strona, no i juz tylko o perfumach ( poprzednia miala duzo zdezaktualizowanych wiadomosci)- calosc w stylu Muglera, rzeczywiscie. A ja zdradze juz tajnego newsa przekazanego mi przez Francuza z branzy kosmetycznej- calkowicie nowy damski zapach bedzie za rok- a nazywac sie bedzie ALIEN. Odpowiedz Link
sorbet Re: Planet Mugler 03.09.04, 16:54 Alien:-) ale fajnie!!!! Bo "Diabelica" po Aniołce byłaby zbyt łatwa do odgadniecia, hihi. Odpowiedz Link
perfumiarz Re: Planet Mugler 03.09.04, 17:04 ...przeczuwam zapach prochu i może stygnącego miotacza ognia; klimat z Obcego... ;) Plus to organiczne ciepełko, które czai się gdzieś w pobliżu :))) p. Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Planet Mugler 04.09.04, 11:30 Widze, ze ten news wzbudzil dosc spore kontrowersje na Basenotes :-). Trzeba troche poczekac, aby sprawdzic, czy to plotka, czy sprawdzone info- w kazdym razie postanowilem wstukac Aliena do wyszukiwarki-i znalazlem male potwierdzenie: widac, ze Thierry Mugler Parfums zarejestrowalo niedalej jak w lipcu 2004 te nazwe w urzedzie patentowym ( stronka akurat byla z Ameryki Poludniowej): "Solicitante: THIERRY MUGLER PARFUMS Marca: ALIEN Registrada en las clases: 3" Inne zgloszone, ciekawe patenty to np. Escada Rockin'Rio ( pewnie nast.sezonowka), czy Choice Calvin Klein. Alien brzmi dosc dziwnie, ale Mugler juz taki jest. Z nazwami zreszta czesto jest sporo sensacji- Klein w ostatniej chwili zmienil nazwe pierwszych perfum z Orgasm na Obssesion, no i chocby ta afera z YSL Champagne/Yvresse. Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: Planet Mugler 04.09.04, 11:35 Mi się tam nazwa Alien zdecydowanie podoba :D Ale też i fanką Obcego jestem :)))) Może Sigourney Weaver powinna być twarzą zapachu :D Odpowiedz Link
sorbet Re: Planet Mugler 04.09.04, 12:30 Alien zdecydowanie mi się podoba. To bardzo w stylu Muglera:-) A też jestem fanem Obcego, hihi. Odpowiedz Link