Dodaj do ulubionych

jestem nowa - single note

16.11.04, 12:53
Witam. Jestem Peony, Lubię perfumy single note. Czy to strasznie niemodne?
Jeśli nie - co polecacie i gdzie kupić/
Obserwuj wątek
    • sorbet Re: jestem nowa - single note 16.11.04, 14:26
      peony napisała:

> Witam. Jestem Peony, Lubię perfumy single note. Czy to strasznie niemodne?
      > Jeśli nie - co polecacie i gdzie kupić/

Hej, witamy:-)
      Ja też bardzo lubię single note. Uważam, że tu należy dzielić perfum na
      modne/niemodne. Dzielić to raczej na lubię/nie lubię :-)

Single note to specjalność marek niszowych. Oprócz serrii AA Guerlaina, w PL
      dostępne są Etro (Ambra i Helioptrope są super) i Comme des Garçons - prawie
      wszystkie serie to single note - Rose, Carnation są kwiatowe, Palisander i
      Sequoia - drzewne. Seria Incense jest mocno kadzidlana.

Pozdr.
      • sorbet Oczywiście, że NIE dzielić na modne/niemodne:-) 16.11.04, 16:20
        • peony Dziękuję 16.11.04, 17:23
          Dziękuję, a że jestem początkującą wilbicielką perfum ,będę wiernie czytała
          forum. Wcześniej dużo czytałam w sieci o perfumowych rozmaitościach , od
          Penhaligon po Ajmal
    • luloo1 Re: jestem nowa - single note 16.11.04, 16:33
      Potwierdzam to, co powiedział sorbet. Powiem więcej, single note są bardzo w
      modzie:)
      • marla30 Re: jestem nowa - single note 16.11.04, 19:58
        Ze sredniej polki jest seria "Fleur de Sephora" w Sephorze wlasnie. Nie wiem czy wypada tu napisac, bo to raczej temat na straganik, ale ja mam zafoliowana jeszcze roze i hibiskus z tej serii, chetnie sie wymienie, jesli bys chciala. Przepraszam wszystkich, ze w tym miejscu. No, ale to nie Aqua Allegoria, nie ta klasa, ale powachac mozesz :)
        • madllen Re: jestem nowa - single note 17.11.04, 16:36
          Cześć Peony:) Nie ukrywam, że wspomniane przez Sorbeta CdG -zwłaszcza seria
          Intense urosła w mojej wyobraźni do gigantycznych rozmiarów;)- mącą mi okrutnie
          i od przeszło miesiąca wybieram się na testowanie i wybrać się nie mogę. Nie
          tracę nadziei, że wreszcie tam trafię:)
          • ladyblue Re: jestem nowa - single note 17.11.04, 22:33
            do "single mote" mozna tez chyba zaliczyc Yves Rocher "Les Plaisirs Nature" -
            owocowe, wanilia i kokos :) nie wiem czy "Pur Desir de ..." tez się kwalifikują.
            ciekawe, też chyba takiego typu ma Aldo Vandini (dostępny np. w Douglasie)

tyle ze średniopółkowych :D
            • peony do ladyblue 17.11.04, 22:59
              hm mnie raczej s.n kojarza się z ofertą no Penhaligon
              ps niech żyje "samostijna"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka