lili202 19.01.05, 10:40 ktory zapach polecacie givenchy hot couture edt, escada magnetism czy max mara?? ktory najtrwalszy i najladniejszy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalooo Re: ktory wybrac 19.01.05, 11:01 ja obstawiam hot couture-ale w tym przypadku to chyba zależy od skóry czy on jest trwały,bo na mnie pachnie diabelsko długo,a na mojej siostrze prawie nie... Odpowiedz Link
chatka_ Re: ktory wybrac 19.01.05, 13:01 Sorry, ale zawsze dziwia mnie takie pytania, wybor perfum to przeciez taka indywidualna sprawa. Ale gdybys pytala, ktore nam sie bardziej podobaja to zupelnie co innego i w zadnym wypadku nie powinnas sie naszymi gustami sugerowac :)) Moja odp. Max Mara Odpowiedz Link
lili202 Re: ktory wybrac 19.01.05, 14:40 ale mi raczej chodzilo ktore sa najtrwalsze i najbardziej sie podobaja bo dla mnie sa wszystkie na rowni wiec mam dylemat a na pewno nie kupie sobie wszystkich trzech tylko musze jeden wybrac stad to pytanie przeciez chyba nic w tym zlego ze sie chce innych zapytac skoro sama nie mialam mozliwosci przetestowac wszystkich rownoczesnie na swojej skorze zeby porownac ktory najdluzej pachnie tylko kazdy oddzielnie i tylko na rece wiec dla mnie kazdy byl mocny ale chodzilo mi o to zebyscie napisaly ktore dla was na najmocniejsze Odpowiedz Link
myfa80 Re: ktory wybrac 19.01.05, 15:21 hot country....poza tym z tych wszystkich moim skromnym zdaniem najladniejszy max mara jednak dla trzydziestek ;-) dla dojrzałych kobiet....ale w zyciu roznie bywa...ja odkryłam cos nowego co kiedys wydawalo mi sie tez dla starszych kobiet odpowiednie....organze podstawowa klasyczna jest najbardziej trwalym zapachem jaki mialam a bylo ich juz sporo.....noi niesamowicie sexi pachnie :-) Odpowiedz Link
lili202 Re: ktory wybrac 19.01.05, 20:26 wielkie dzieki raczej tez sie najbardziej sklanialam ku hot couture i widze ze jeszcze bardziej mnie w tym utwierdzilyscie:) dziekuje! Odpowiedz Link
damona Re: ktory wybrac 19.01.05, 18:45 z Max Mara trzeba uwazac...wiec przetestuj solidnie. bardzo mnie MM zachwycila, zreszta moja torebka caly czas nia pachnie, bo przez jakis czas nosilam w niej fiolke z tym zapachem. ale...od niedawna Mam Mara zaczela przyprawiac mnie o mdlosci i bol glowy. Hmm...i kazalo sie to po kilku miesiacach wachania perfum:( Odpowiedz Link
addinka Re: ktory wybrac 19.01.05, 21:37 li i jedynie hot couture edp , no dla mnie są boskie !!! Odpowiedz Link