kalia_t Pure Poison(śliczny)- walentynkowy prezent:))) 15.02.05, 21:48 Na nadgarstku Tempore Donna, waham się czy kupić ostatnie 100 ml z serii limitowanej...:) Odpowiedz Link
modern_witch Re: Dziś pachnę... 15.02.05, 22:20 Femme Individuelle Mont Blanc...z próbki...ale chyba sobie nie kupię...zainteresował mnie przez chwilę, ale na mojej kapryśnej skórze się "rozjeżdża" nieciekawie raczej... Odpowiedz Link
chatka_ Re: Dziś pachnę... 15.02.05, 22:26 Lacoste pour Femme od paru tygodni, na nic innego nie mam ochoty, bo tez nic nie przypadlo mi do gustu :( Mam tego dosyc :( ;) Odpowiedz Link
balbina_alexandra Le Baiser du Dragon, Cartier 15.02.05, 22:48 Nie do wiary! Jak to się może człowiekowi odmienić! Przyszedł dziś pocztą - z wymiany, b. dla mnie udanej - i po praz pierwszy złamałam zapasy, rano poszłam na zajęcia otulona w mgiełkę Shalimara... no a po poludniou musiałam spsikać się odrobinką Le Baiser, po prostu musiałam. Dziwię się jak bardzo negatywnie oceniłam ten zapach na początku, nie spodobał mi się zbytnio, świdrował mi w nosie. Potem było już coraz lepiej, aż trafił do mnie droga wymiany. Jest niesamowity. Nieco gorzki na początku i taki jakby męski, potem lagodnieje, ale zachowuje pewną mroczność. Robi na mnie wrażenie :) mój sentyment do smoków (a moze raczej smoczyc uwzględniwszy feministyczne ciągotki :D) jest dość znany, pierwsze co mnie urzekło w tych perfumach to nazwa! Czuję że przez najbliższe tygodnie będę pachnieć wyłącznie Pocałunkiem Smoka, niestety mam jednocześnie niezbite wrażenie że szybko mnie zmęczy. No ale na razie rozkoszuję się chwilą... Odpowiedz Link
modern_witch Re: Dziś pachnę... 16.02.05, 09:08 jeszcze niczym...waham się między słoniem a Le Feu...mam dziś ochotę na coś wyrazistego, zwłaszcza że wieczorem ide na imprezę...musze zatrzec niesmak po wczorajszym niewypale z Femme Individuelle MB...początkowe obiecujące nuty rozwiały sie jak sen jaki zloty a na skórze zostało cos nużącego... chyba le Feu wygra, zwłaszcza że go tu ostatnio powspominałam czule... Odpowiedz Link
dori7 D-D z powodu wczorajszego wypadku z perfumetka 16.02.05, 09:38 Kupilam sobie perfumetke, zeby przelac tam kilka ml - mam Deci Dele w butelce bez psikacza. No i oczywiscie zgrabnej dorotce polowa pociekla po palcach, wiec jedynym ratunkiem bylo zlapac najblizszy sweter i lapac cenne kropelki ukochanego zapachu... :P Odpowiedz Link
chiara76 Laura Biagiotti, "Emotions" n/t 16.02.05, 13:08 kalia_t napisała: > Ulubiony wątek wszystkich forumowiczów "Dziś pachnę" przekroczył magiczną > liczbę 100.:) Dlatego wyrywam się przed orkiestrę i zakładam nowy wątek, dla > wszystkich tych, którzy kochaja zapachy i uwielbiają z nimi eksperymentować:) > Po wczorajszych testach Chic i Crystal Chic, wiem, że te zapachy są dla mnie > stworzone... Ciekawe co na to moja portmonetka?:))) > P.S. Otulam się Chic i marze o Crystal..:))) Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę... 16.02.05, 21:30 organaza indecence - korzystajac z ostatnich godzin wechu, bo zlapal mnie katar... Odpowiedz Link
chatka_ Re: Cos sie dzieje... 16.02.05, 21:47 Niespelna dwa tygodnie temu marzylam otulic sie Kingdom i Menami, najlepiej wszystkimi naraz, a od paru dni wszystkie zapach, ktore przekonuwuja moj nos sa różowe, różowa piwonia, różowy pieprz, drzewo różane, róże...- Romance, Eternity Moment, Envy Me. Czy to z teskonty za wiosna? Odpowiedz Link
chatka_ Eternity Moment 16.02.05, 22:30 Co ma mi sie nie podobac jak to skora zdjeta z Contradiction... Odpowiedz Link
teeuwe dzis i wczoraj i pojutrze tez.. 18.02.05, 11:46 Givenchy Eau Torride..tak samo cudnie po wyjsciu spod prysznica na nagie cialo, na dzialalnosci domowe, jak na wieczorowe sytuacje, do dlugasnych rzes i dekoltu..jako ubranie i jako dopelnienie..codziennie.. Odpowiedz Link
coralin Re: Dziś pachnę... 16.02.05, 23:31 Hot Couture EDP, ale juz męczę . Tęsknie za wiosną. No mogłabym użyc czegoś innego, ale postanowione: koniec lutego = koniec Hot couture. Niewiele tego wydaje sie w butli 100 ml, ale kto wie czy nie zostanie na początek marca. Odpowiedz Link
modern_witch Re: Dziś pachnę... 17.02.05, 09:01 EdM Mialam drugi dzień chęć na słonia, ale przegrał... Odpowiedz Link
charade L'or de Torrente 18.02.05, 09:39 Prezent, którego właściwie jeszcze nie dostałam ;) Odpowiedz Link
madllen Re: Narciso Rodriguez :) 18.02.05, 11:20 Prezent, którego właściwie jeszcze nie dostałam- Charade, wielki ukłon:))))) Odpowiedz Link
chiara76 Allure, Chanel :) n/t 18.02.05, 13:13 kalia_t napisała: > Ulubiony wątek wszystkich forumowiczów "Dziś pachnę" przekroczył magiczną > liczbę 100.:) Dlatego wyrywam się przed orkiestrę i zakładam nowy wątek, dla > wszystkich tych, którzy kochaja zapachy i uwielbiają z nimi eksperymentować:) > Po wczorajszych testach Chic i Crystal Chic, wiem, że te zapachy są dla mnie > stworzone... Ciekawe co na to moja portmonetka?:))) > P.S. Otulam się Chic i marze o Crystal..:))) Odpowiedz Link