mangos Reniu... 26.11.05, 14:22 kolejny raz przekonałam się,jaką wspaniałą osobą jesteś.Eau d'Hadrien sa piekne,ale na mnie bardzo ulotnie niestety. Odpowiedz Link
kalooo Renia;))) 27.11.05, 17:56 Dziękuję bardz;*** Ambrowo się weekend zakończył u mnie..;DDD A ten gratisek rozwalił mnie na łopatki,hihi;))) DZIĘĘĘĘĘKI!!!;****** Odpowiedz Link
gatta13 Vanilio72 28.11.05, 20:26 Ogromne dzięki za mojego kochanego Tygryska i za troskliwe opakowanie go w bąbelki różnych gabarytów. :))))) Odpowiedz Link
mangos Madllen i Lucapuka są kochane! 29.11.05, 18:37 Dzieki wielkie raz jeszcze. Wąchanie musi poczekać na później z powodu mojej choroby. Chciałam oznajmić również tym miłym forumkom,którym coś obiecałam,że na pocztę zawitam najwcześniej za kilka dni. Rozłożyło mnie konkretnie:( Odpowiedz Link
voluptas Reniu, dzięki za spełnienie marzeń o kolekcji + 01.12.05, 23:44 Escadowych sukienek :***** Odpowiedz Link
ewena madllen po raz drugi!!! 30.11.05, 20:34 Bardzo dziękuje Ci za przemiły kontakt w czasie naszej zapachowej wymiany! Cieszę się, że mogłam wymienić się z Tobą, no i oczywiście z posiadania nowego zapachu:)))Jeszcze raz bardzo dziękuję!!! Odpowiedz Link
ewena chatko!!! 30.11.05, 20:39 Bardzo dziękuję Ci za to, że mogłam się z Toba wymienić i doznać tylu nowych wrażeń zapachowych!!! Masz hojną rękę!:))) Bardzo, bardzo dziękuję:))) Odpowiedz Link
madllen Re: Eweno!!! 01.12.05, 08:10 Dziękuję najmocniej:) Vicolo Fiori oczarowało mnie bez reszty, to taka wiosna jesienno-zimową porą, cudo:) Ściskam cieplutko, do przeczytania :D Odpowiedz Link
kalooo Silence-Dreamer,Mika_1, Rawita,Martyna101!!! 01.12.05, 18:37 Powiedzieć,że jesteście wielcy to mało..!!;))) DZIĘĘĘKI DZIĘĘEKI PRZEOGROMNE!!!;DDD Spełniliście moje marzenia o zapachach, nie wiem naprawdę jak dziękować;...))) Silence- Blonde w wielgachnej fiolce zawiniętj jak cukiereczek i ten pięny liścik po prostu mnie wzruszył..;)) Dziękuję bardzo, jesteś naprawdę wspaniały!;*** Mika- specjalne podziękowania za tak hurtową paczuszkę, spadłaś mi z nieba!!!;DDD Pomyślałam dzis o tym jak bardzo chciałabym poznać Balmye i Eau d'Hadrien na które się czają i czaję,a tu w końcu odebrałam list i prosze bardzo!!- tyle szczęścia naraz..DDD Wielki,wieeelki buziak;*** Rawitko- przepraszam,że dopiero teraz,ale dopiero odebrałam-dzięki serdeczne,zaskoczyłaś mnie totalnie;))) W końcu wiem co straciłam nie znając wcześniej klasyka Arpege...;* Dziękuję najpiekniej jak potrafię;DD Martynko-mam nadzieję,że nastepna przesyłka juz tym razem w końcu dojdzie- poczta jak widac rządzi się własnymi prawami..;[ Ja w kazdym razie dziękuję za A.Goutal,sprawiłaś mi ogromną radość i mam nadzieję,że dubel mojej przesyłki w końcu dotrze w Twoje ręce;) Buziaki ogromne i bądź dobrej myśli-co najwyżej będę wysyłać do skutku!;DDD Dzięki naprawdę jeszcze raz!;* To wspaniałe,że jesteście;)) Odpowiedz Link
martyna101 Re: Silence-Dreamer,Mika_1, Rawita,Martyna101!!! 08.12.05, 19:14 oo kaloo dopiero zobaczylam wpis:)) ciesz sie ze A.Goutal Ci sie podobal no i dziekuje za cierpliwosc:)) pozdrawiam :D Odpowiedz Link
iwena Re: OLESIAM - jest Pani wielka :-) 05.12.05, 13:59 Hm, nie wiem czy dobrze sie wpisze - to moj debiut na tym forum. Chcialam bardzo serdecznie podziekowac Elf.Woman za to, ze nieznana sobie osobe obdarzyla wielkim zaufaniem wyprawiajac swoja EC w swiat bez wczesniejszej wplaty na konto. Dzieki, Elfie:)) Odpowiedz Link
mangos Renia,Renatka!:* 06.12.05, 11:03 Dziękuję za milutką paczuszkę. Belle de Minuit musi jednak poczekać ,aż mój nos zacznie czuć normalnie.Momentami wątpię,czy kiedykolwiek to nastąpi...;( Odpowiedz Link
vanilia72 Merolik - jest Pani wielka !! 06.12.05, 21:21 bardzo, bardzo dziekuje za probki ! Odpowiedz Link
renia.renia Kochana Mangos!!! Dziękuję za L'Artisana... 07.12.05, 19:17 i jego Voleur de Roses, zapach jest bardzo ciekawy. Mangos! Zdrowiej szybciutko! i niech się Twój nos opamięta, nie jest przecież zwykłym nosem i ma wiele zadań wąchaniowych przed sobą hi hi. buziaki wielgachne rr Odpowiedz Link
vanilia72 Marta_nurka jest Pani wielka :-) ! 07.12.05, 22:11 Dzięki Pani mogłam poznać Le Feu i Ultraviolet !! :*** Odpowiedz Link
marta_nurka Re: Marta_nurka jest Pani wielka :-) ! 07.12.05, 23:15 na zdrowie :))) a ja dziekuje strasznie za Prade i Desnude! pozdrawiam cieplo :) Odpowiedz Link
monia.i Re: Graza4... 08.12.05, 13:50 ...Baaardzo Ci dziękuję za pachnącą przesyłkę - i za cierpliwe odpowiadanie na kolejne mail'e:-) Dzięki Tobie ten szaro-bury dzień stał się prawdziwie różowym :-) Uściski :-) Odpowiedz Link
toula Lucapuka - jesteś niesamowita !!!!!!!! 08.12.05, 20:09 dziękuję serdecznie za śliczny woreczek cudownych prezentów i za zyczenia świąteczne:-)****** Jesteś kochana- ściskam Cię mocno:-))))))))**** Odpowiedz Link
renia.renia Dziękuję polly1975 za Alchemie, pięknie mnie... 08.12.05, 21:13 dziś otulił po długim dniu poza domem, pozdrawiam Renia Odpowiedz Link
kalia_t Mangos - jesteś super babka :-) 08.12.05, 22:54 wielkie uściski i buziaki za sympatyczną mikołajkową niespodziankę.:)))) Odpowiedz Link
chatka_ Purplehaze - jesteś super wielka :-) 09.12.05, 10:57 To jeszcze tu odnotuje dla potomnych, ze forumka Purplehaze jest wielka! Wypatrzyla i kupila mi Manie w ojczystym Krakowie :))) Odpowiedz Link
madlaine_xx Kalia_t , Agni i Nitulina <cmoki> 10.12.05, 17:05 Agni serdecznie dziekuję za Dzing! choc się nie polubilismy, to doceniam jego moc. Kalii_t za rzetelność i słowność jak zawsze <cmok> oraz za Maroussia w ciemno, którą polubiłam i mój mąż też (co równie ważne :))) A Nitulinie to za całokształt, przesympatyczna, kochana osoba, która co rusz mnie pozytywnie zaskakuje - dzięki niej poznałam Tygrysa, moja miłość od pierwszego niucha :))) Odpowiedz Link
olesiam Graża - jest Pani wielka :-) 10.12.05, 17:28 Dziekuje za uznanie moich rąk za "dobre" i iście kurierską dostawę:) Odpowiedz Link
vanilia72 Nitulina i Toula :**** 10.12.05, 18:05 dziękuję Wam za możliwość poznania nowych zapachów !!!! Odpowiedz Link
mangos Nitulina i Olesia! 12.12.05, 11:55 Dziewczyny-jesteście super:)! Nitulince dziękuję za pamięć o mnie- w sumie zupełnie obcej osobie ,w tak trudnym dla niej okresie. Olesi również dziekuję. Olesia wie za co:) Chaos jest boski,przypomina mi starą Manię,ale nie jest taki rozmyty.Mistrzostwo! Creedy chyba bardziej do wąchania.Podobieństwo Indiana do Royal Pavillon uderzające. Buziaki!:*:*:* Odpowiedz Link
renia.renia OLESIAM - jest Pani wielka i to jak!!! 12.12.05, 17:19 Kochana Olesiu - dziękuję za Chaos, bardzo dobrze mi się dziś go nosiło - idealnie pasował do pogody ;o) cmokasy Odpowiedz Link
martyna101 Kalooo :)))))))))))))) 13.12.05, 18:24 Jeszcze raz bardzo bardzi dziekuje Ci za mozliwosc przetestowania nowych zapachow, zaufanie i cierpliwosc;) wielkie dzieki:)) Odpowiedz Link
toula Iwonko (Jestem.Iwona) > śliczne dzięki :-))))***** 13.12.05, 19:29 za tyle nowych pieknych zapachów. Buziaki ;-))*** Odpowiedz Link
toula Iwonko (Jestem.Iwona) > śliczne dzięki :-))))***** 13.12.05, 19:30 za tyle nowych pięknych zapachów.Buziak :-)*** Odpowiedz Link
a.g.n.i Oloom, jest Pani Wspaniała 14.12.05, 09:06 A Wspaniały Słoń rozpycha się już na mojej półce powiewając dumnie uszami;-P. No, wreszcie mam slonia ze słoniem, bo poprzedni do mnie trafił już po przyjściach:-) Odpowiedz Link
aasiak Marla30- DZIEKUJE!!!!! 21.12.05, 19:59 Za to ze moje Swieta będa pachniec roza i pomidorkiem!!! Odpowiedz Link
urstina Marla - jesteś cudna :-**)) 14.12.05, 20:48 Dzięki Tobie jestem dziś kompletnie oszołomiona, odurzona i oczarowana... I znalazłam się w różanym raju... Coś pięknego! Cabotine Rose jest cudny - muszę go mieć, nie ma siły. Przepiękna jest róża Fredercka Malle, to kwintesencja róży, 100% róży w róży. L'Artisan - śliczny. Miniaturka - fantastyczna. A Talisman nawet, nawet, ale jeszcze muszę się wwąchać dokładnie. Przy tych różach jednak się nie dało. Dzięki stukrotne Marlo!!! Buziaki! Odpowiedz Link
mangos Anniehall78-noszę Panią na rękach!:) 15.12.05, 16:17 Paczuszka wspaniała , zawartość jeszcze wspanialsza. Wielkie, wielgaśneeee dzięki!:* Odpowiedz Link
toula Re: Anniehall78-noszę Panią na rękach!:) 15.12.05, 18:19 dołączam się do podziękowań*** Ta róża jest boska :-) Odpowiedz Link
benita5 Graza wielkie dzieki ;** 15.12.05, 19:16 dotarlo i roza mnie powalila tak pozytywnie, ze az okrutnie zazdraszczam ;o) Odpowiedz Link
renia.renia lucapuka! dziekuję baaardzo ... 15.12.05, 20:20 za przecudną paczuszkę z pachnącą zawartością, wielkie całusy renia Odpowiedz Link
graza4 Re: Graza wielkie dzieki ;** 19.12.05, 00:22 Uff, dobrze, że tu zajrzałam, już sie bałam, że po drodze zaginęło :) Róża fajna, tak myslałam, że Ci się spodoba Odpowiedz Link
renia.renia lucapuka! dziękuję... 15.12.05, 20:18 za przecudną paczuszkę z pachnącą zawartością. Cmokasy wielkie r Odpowiedz Link
toula Graza4 -wiekie dzięki za próbeczki i wymianę:-) 17.12.05, 17:18 jednak Figa zostaje ze mną :-) Odpowiedz Link
toula sprostowanie 17.12.05, 17:23 zapomniałam, ze ten Molinard figowy to nie była wymiana:-) W każdym razie spodobał się po dłuzszym namyśle.Dzieki:-)* Odpowiedz Link
graza4 Re: Graza4 -wiekie dzięki za próbeczki i wymianę: 19.12.05, 00:19 Ja też dziekuję, jest mi bardzo miło, że póki co figa znalazła dobrą właścicielkę :) Pozdrawiam! Odpowiedz Link