salma88 23.03.05, 18:21 Pamiwetacie ejsczez ten bodajze sezonowy zapach? Wlasnie znalazlam restzke na dnie szuflady i sie rozmarzylam... Czy te perfumy sa jeszcze dostepne??? W Polsce lub za granica? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forevermore79 Re: Rose 2000 Lancome 23.03.05, 18:29 Pisalem o nim kilka razy- jest o tym gdzies w archiwum. Dokladniej to "2000 et une Rose"- limitowana edycja na nowe millenium. Mam w kolekcji caly, pelny prawie flakon- łezke z przewiazanym tasiemka korkiem, jeszcze w pudeleczku. Piekne roze m.in. bulgarska i dzika, wszystko z odrobina mandarynki, pudru i brzoskwini. Perfumiarskie arcydzielo wg mnie- teraz kojarzy mi sie z nim Stella, ale to wciaz nie to. Zapach dostepny jest w internecie- ale za zawrotne ceny (ok. 250 dolarow, limit na jedna osobe). Podobniez ma powrocic jako "exclusive" do paryskiego Lancome Boutique na Rue Fauborg- St. Honore, ale to nie potwierdzone informacje. O zdobyciu go w zwyklych sklepach mozna niestety zapomniec. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: Rose 2000 Lancome 23.03.05, 18:44 Ja pamietam bardzo dobrze moment kiedy te perfumy pojawiły sie w sprzedazy - w ogole tak naprawde to zwrocila na nie uwage moja mlodsza siostra ktora bardzo wczesnie zaczela sie interesować zawartością perfumerii :) Pamietam ze wtedy uznałam je za ładne ale nie warte zakupu - wtedy miałam ok. 10 flakonów i wydawało mi sie to bardzo dużo :) Dzis jest to jedna z niewielu decyzji w moim życiu których gorzko żałuję... Ostatnio Forevermore przyniósł swoją rożyczkę do powąchania i zburzył spokój mojej duszy doszczętnie. Róża piękna i fascynująca i mój mroczny obiekt pożądania :) Namiętność moją podsyca fakt iż cudo to jest totalnie nie do zdobycia (w niekórych sklepach interentowych po 250$ i limit one per customer). Odpowiedz Link