Dodaj do ulubionych

perfumy NOWOCZESNE,ELEGANCKIE,DYNAMICZNE-które?

27.04.05, 00:08

Poszukuję zapachu o niebanalnej świeżości i elegancji, dla przebojowej młodej
i dynamicznej kobiety.

Zdecydowany, trochę metaliczny, chłodny, intrygujący, lekko wyzywający,
nietypowy, zadziorny...

Coś w stylu:
*CK Contradiction
*Issey Miyake L'eau D'Issey
*Angel Schlesser Femme

Co polecicie?
Obserwuj wątek
    • mangos Re: perfumy NOWOCZESNE,ELEGANCKIE,DYNAMICZNE-któr 27.04.05, 08:09

Może Ultraviolet albo Halloween...
      • insidemyownmind Re: perfumy NOWOCZESNE,ELEGANCKIE,DYNAMICZNE-któr 27.04.05, 08:17
        Ultraviolet powącham, bo nie kojarze zapachu.
        Natomiast jeśli chodzi o Haloween, to lubię, bardzo przyjemne perfumki, jednak
        o trochę inną kategorią zapachową mi chodzi.
    • perfumiarz Re: perfumy NOWOCZESNE,ELEGANCKIE,DYNAMICZNE-któr 27.04.05, 08:18
      Moje typy:
      www.skye-style.com/images/1102552385/crystal_noir(ss).jpg
      www.cosmetics.com.ua/files/perfumes/annayake/hanami_f2.jpg
      www.krasivaya.ru/images/B372.jpg
      www.burberry.com/UK/Features/images/BritRed.jpgp.
      • perfumiarz Re: perfumy NOWOCZESNE,ELEGANCKIE,DYNAMICZNE-któr 27.04.05, 08:21
        Chodziło o to:
        www.burberry.com/UK/Features/images/BritRed.jpg
    • olesiam Re: perfumy NOWOCZESNE,ELEGANCKIE,DYNAMICZNE-któr 27.04.05, 11:18
      Scent Costume National
      • charade Re: perfumy NOWOCZESNE,ELEGANCKIE,DYNAMICZNE-któr 27.04.05, 11:46
        Paco Rabanne Pour Elle, idealnie mi pasuje do opisu
        • seria Re: perfumy NOWOCZESNE,ELEGANCKIE,DYNAMICZNE-któr 27.04.05, 12:54
          Comme de Garcons 2?
          • chatka_ Re: perfumy NOWOCZESNE,ELEGANCKIE,DYNAMICZNE-któr 27.04.05, 13:30
            Contradiction CK
            XS Paco Rabanne
            Romance Ralph Lauren
            spelnia wszytkie Twoje wymagania ;)
      • insidemyownmind Re: perfumy NOWOCZESNE,ELEGANCKIE,DYNAMICZNE-któr 27.04.05, 15:47
        Scent Costume National odpadają. Właśnie ich użyłam. Sa za bardzo drzewne, a za
        mało świeże i dynamiczne.
        Nie wiem jakim cudem, ale mój ojciec ich używa... i znlazłam je u niego na
        półce...
        Czyżby to unisexy? :)
        • benita5 Re: perfumy NOWOCZESNE,ELEGANCKIE,DYNAMICZNE-któr 27.04.05, 16:29
          insidemyownmind napisała:

> Nie wiem jakim cudem, ale mój ojciec ich używa...

papa metrosexualny??

• mangos Re: perfumy NOWOCZESNE,ELEGANCKIE,DYNAMICZNE-któr 27.04.05, 16:42
            ;) Moim zdaniem to zapach w 100% kobiecy i nie czuję w nich nic drzewnego.Chyba,że mi zmysł węchu nawalił;)
          • insidemyownmind Re: perfumy NOWOCZESNE,ELEGANCKIE,DYNAMICZNE-któr 27.04.05, 17:03
            haha... najwyraźniej... ;)
        • benita5 a tak na powaznie 27.04.05, 16:34
          to moim faworytem jest Kenzo- L'Eau par:)
          I jeszcze moj as- TEndre Poison.
          A tak wogole to szczytem mlodzienczosci & piekna na dzien dzisiejszy jest dla
          mnie Lolita edt.Trwala jak nie-wiem-co i po prostu ladna:))
        • charade Re: perfumy NOWOCZESNE,ELEGANCKIE,DYNAMICZNE-któr 27.04.05, 16:44
          Nie no... Scent to właśnie chyba uniseks. Dla mnie to właśnie zresztą zapach
          bardziej męski, niż dla pań.
          • insidemyownmind Re: perfumy NOWOCZESNE,ELEGANCKIE,DYNAMICZNE-któr 27.04.05, 17:08
            Ja już sama nie wiem. Na allegro znalazłam w kategorii kobiecej... właśnie
            takie jak uzywa mój ojciec ;) hym... jak to się stało, że ja jestem na
            świecie :D
            A tak nawiasem mówiąc, to jak pachniał tym, to zawsze mi się podobało i nigdy w
            życiu nie zrobiłabym takiego działania 'kobieta+SCN'.
            Moim zdaniem to jest ZDECYDOWANIE! męski zapach...
            Co innego CK One... tu się zgodzę.
            • nitulina Re: perfumy NOWOCZESNE,ELEGANCKIE,DYNAMICZNE-któr 27.04.05, 22:11
              Scent intense który imho jest bardzo kobiecy :) w Sephorze klasyfikują jako
              męski dwa pozostałe jako damskie.
              • chatka_ Re: perfumy NOWOCZESNE,ELEGANCKIE,DYNAMICZNE-któr 27.04.05, 22:22
                My tu na forum wszelkie szufladki mamy w glebokim powazaniu :)))
                • nitulina Re: perfumy NOWOCZESNE,ELEGANCKIE,DYNAMICZNE-któr 27.04.05, 22:31
                  Jasne, są zapachy "nieoczywiste"

Ale np nie chciałabym żeby mój chłop pachniał mi np loulou sui dreams :)
                  • chatka_ Re: perfumy NOWOCZESNE,ELEGANCKIE,DYNAMICZNE-któr 27.04.05, 22:36
                    Mysle, ze zaden chlop by ich nie wybral, ale gdyby, bylby to ktos wyjatkowy,
                    przemawialaby przez niego intuicja i efekt moglby byc zaskakujaco piekny :)
              • balbina_alexandra Re: perfumy NOWOCZESNE,ELEGANCKIE,DYNAMICZNE-któr 27.04.05, 23:20
                Wszystkie ale to wszystkie Scenty - nawet Gloss - są w zamyśle uniseksami (choć
                myślę że cięzko w to uwierzyć). Sama kiedyś byłam świadkiem, jak Forevermore
                zaczął edukować panie w Sephorze a propos rozmieszczenia testerów (dwa są po
                stronie męskiej, dwa po żeńskiej). Wszytkie są unieksami :) osobiście
                najbardziej mi sie podoba Intense. Kupiłabym chętnie, kusi mnie od dawna, ale
                primo - spłukałam się już doszczętnie, secudno - i tak mam za dużo...
    • balbina_alexandra Re: perfumy NOWOCZESNE,ELEGANCKIE,DYNAMICZNE-któr 27.04.05, 23:23
      Przeczytawszy to co napisałaś, jedno mi się nasunęło - Cerutti Image. Piękny i
      dynamiczny właśnie, bardzo ciekawy zapach, który własnie znika (wielka szkoda).

Jeśli lubisz kwiatowe nuty to właśnie też mi się kojarzy Paco Rabanne Pour Elle
      i mój odwieczny faworyt, do którego znó wróciłam - Eternity. Chłodny, kwiatowy,
      trzeba go testować na skórze, bo na niektórych nabiera dość nieładnej
      chemicznej nuty. Osobiście jest to jedna z moich najstarszych zapachowych
      fascynacji.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka