mangos 23.05.05, 06:15 Dzisiaj Desnudą ...czekam niecierpliwie na te cudeńka,które mają do mnie w najbliższym czasie przyjść. Wielkie dzięki dziewczyny! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
balbina_alexandra Enjoy, Patou... 23.05.05, 10:03 ... pora wreszcie zdecydować co z tym robić dalej. Mam idiotyczne wrażenie że prawie wcale go nie czuję na sobie! Odpowiedz Link
nitulina Re: EasyKrizia i z przerażeniem... 23.05.05, 13:03 Stwierdzam w niej anyżek którego wcześniej nie było;) Odpowiedz Link
dori7 Re: Skin na wiosnę, bajka:)))) 23.05.05, 18:04 Wrrrr, a ja dzis rano bezskutecznie usilowalam wytropic, gdzie sprytnie schowalam probke od Ciebie, zeby na pewno sie nie zapodziala :(( Ale ma to swoje dobre strony, bo okazalo sie, ze Fleur d'Interdit sa wrecz wymarzone na te pore! Jakos wczesniej nie rzucilo mi sie w nos (hihi), ze ten zapach ma w sobie az tyle lekkosci... Pewnie przez te chlodno-wodne nuty. Naprawde - cudo! Odpowiedz Link
mangos Re: A teraz Diesel Plus Plus od mangos - dziękuję 24.05.05, 06:20 Nie ma za co Reniu:*Dziś ,jak znajdę chwilkę odpiszę na maila Odpowiedz Link
modern_witch Rozmarynem;-) 23.05.05, 22:19 resztką mojego ukochanego żelu Perycut... i już dziś niczym więcej chyba 11 godzin w pracy może wykończyć... ale pewnie polatam po wątkach i mi się lepiej zrobi;-) Odpowiedz Link
dori7 dzis delektuje sie kropelka Skin 24.05.05, 08:50 Poszukwiana wczoraj z obledem w oczach probka znalazla sie triumfalnie: oczywiscie lezala na samym wierzchu, jeszcze pieczolowicie zawinieta przez Kalie w kartonik :)) Odpowiedz Link
modern_witch Na razie niczym... 24.05.05, 09:12 ...czekam aż kolejny fragment ukladanki wskoczy na swoje miejsce;-), oczywiscie o ile się dziś to uda;-) Robiłam sobie nadzieje, że dziś Nikielkę poznam... ale, buuu, nie mogła przyjechać osobiście! Odpowiedz Link
benita5 Youth dew na deszcz i na dobry humor:)) w oparach 24.05.05, 11:03 kawki dla nieskocisnieniowcow do kt sie zaliczam:), a ktorzy czuja sie jak w raju przy filizance kawki i w nowym, wlasnie zdobytym zapachu :)) Odpowiedz Link
kraxa Calyxem, od Balbiny 24.05.05, 11:41 Z która jak sie okazalo chodzialm do liceum. Serdeczne pozdrowienia, Balbi!!! Odpowiedz Link
kalooo Re: Calyxem, od Balbiny 24.05.05, 23:43 kraxa napisała: > Z która jak sie okazalo chodzialm do liceum. Serdeczne pozdrowienia, Balbi!!! No prosze świat jest mały!;))) Pozdrowienia dla obu pań...;D A ja dziś jak w większości przypadków,gdy nie wiem po co sięgnąć-sięgam po Cerruti Image.;) Odpowiedz Link
balbina_alexandra My dear Kraxa... 24.05.05, 23:49 ... to ja Ci dziękuję :) strasznie fajnie było Cię spotkać i się powymieniać, i pogadać. No i człek raz jeszcze się przekonuje jaki ten świat jest mały! Mam nadzieję, że dołączysz już do nas na stałe, do grona trójmiejskich forumowiczów :) A ja pachnę dziś starą Manią, którą bezbłędnie z promienia kilku metrów wyczuwa na mnie moja bliska koleżanka z pracy (również fanka tegoż zapachu!). Odpowiedz Link
modern_witch Magnetic 24.05.05, 18:55 ... to jeden z moich ważniejszych "neverlandów", zapach, który kupilam sobie na pewnego rodzaju "odnowę", po zamknięciu różnych nieciekawych etapów w życiu. Stał się symbolem siły, własnych wyborów, poczucia, ze wreszcie stoję na własnych nogach. Poza tym tamte Magnetic, wiele lat temu, kupiłam za pierwsze pieniądze zarobione pisaniem... Użyłam ich dziś i znów tę siłę poczułam... a chyba mi jest potrzebna teraz;-) Jeszcze raz Ci dziękuję, Nikielko;-* Odpowiedz Link
mangos Re: Curious Britneyki 24.05.05, 19:50 I jak pachnie to cudo Fa? Ja Glorią pachne sobie teraz:) Odpowiedz Link
fa25 Re: Curious Britneyki 24.05.05, 20:02 Ja jestem zachwycona - mam dzięki Maji 1000, której akurat ten zapach nie leżał. To mix magnolii i wanilii- na mojej skórze oscylujący zdecydowanie w stronę magnolii. Jak na moje potrzeby to mogłoby być więcej tej wanilii... U nas jeszcze nie obnoszony; ciekawy. Na allegro bywają próbeczki; warto przetestować. Odpowiedz Link
escape5 Re: Dziś pachnę... 24.05.05, 23:22 I love Moschino z próbki.Dzisiaj stwierdziłam że kupuję:) Odpowiedz Link