zettrzy Grapefruit Jo Malone, bo czuje sie jak twardziel 24.05.05, 23:46 (Jumpstart dzisiaj moja klasa przerabiala, i wszystko nawet zadzialalo!) Odpowiedz Link
renia30 Do zettrzy - Grapefruit Jo Malone ?? 25.05.05, 18:09 Czy mogłabyś więcej napisać o tym zapachu i gdzie go można kupić? Przechodzę po raz setny fazę grejfrutową i aż mnie skręciło na samą myśl o tych perfumach. pozdrawiam r Odpowiedz Link
kalooo Caleche Eau Delicate 25.05.05, 07:21 pzdr! kaloo;) KONIECZNIE kliknij w polskie serce Odpowiedz Link
modern_witch Co do tej siły... 25.05.05, 09:15 ...to stwierdzam, że faktycznie mi jej ten zapach dodaje, hehe! własnie była awantura z kosiarzami trawy, po raz kolejny ścięli mi pod balkonem płożącego jałowca i uszkodzili dzikie wino i pnącą różę...wrrr! Odpowiedz Link
chatka_ Aromantic Sparkling Chris ;))) 25.05.05, 14:11 Dziewczyny probeczki sa juz w drodze :))) Odpowiedz Link
modern_witch Re: Aromantic Sparkling Chris ;))) 25.05.05, 18:24 ja też już wreszcie dotarłam na pocztę;-) i nawet udało mi się do okienka dojść;-) Odpowiedz Link
chatka_ Re: Aromantic Sparkling Chris ;))) 25.05.05, 22:52 Fajnie, a wiec w piatek obie bedziemy sie nimi cieszyc, pewnie dopiero wieczorkiem bo dzionek mi na wybieraniu glazury zleci :)) Odpowiedz Link
renia30 rano L'eau d'Ambree L'Artisana - tak w ramach... 26.05.05, 08:55 oczekiwania na próbkę Ambre Narguile, potem będzie Pamplelune. Odpowiedz Link
modern_witch VdP, potrzebuję dziś "zwolnić obroty"... 26.05.05, 09:11 wieczorem testowałam Arabie SL, oczywiście też na mnie złagodniała, pięknie, w stronę sandałowca, w nocy kilkakrotnie, budząc się, czułam go na nadgarstkach. Dziś powtórzę i napiszę coś więcej;-) Odpowiedz Link
escape5 Zlinczujecie mnie,ale Coco Mademoiselle:)) 26.05.05, 12:15 Strasznie mi się podoba...Ale pachnę sobie w domu,jakoś nie mam odwagi/ochoty go nosic gdy gdzieś wychodzę:(.Piękny zapach,szkoda że taki upodlony:(( Odpowiedz Link
renia30 Do olesiam - pytanie - JPG 26.05.05, 17:39 Olesiu, czy wiesz czy zmieniają co roku zawartość letniej wody JPG Classique, czy to jest zawsze ten sam zapach? pozdrawiam renia Odpowiedz Link
kalooo Eclat d'arpege 26.05.05, 16:15 - pzdr! kaloo;) KONIECZNIE kliknij w polskie serce Odpowiedz Link
addinka kremem z filtrem, bo się opalam 26.05.05, 16:58 a więc dopiero wieczorkiem coś sobie zapodam :)) Odpowiedz Link
modern_witch Nie mówcie mi o opalaniu!!! 26.05.05, 20:16 cały dzień uciekałam przed slońcem, bo oczywiscie zapomnialam kupić jakikolwiek krem, a używam zwykle najwyższych filtrów... wygniotłam trawę nad rzeką w promieniu kilometra, bo się za cieniem drzewka przesuwałam;-P, a na skuterku w rękawach siedziałam! a Violetta di Parma pachnie mi teraz kask motocyklowy, hehe!!! ale wycieczka fajna, lubię skuterek;-), zwłaszcza jako pasażer... Odpowiedz Link