kalooo 10.06.05, 07:58 Nadeszła ta wiekopomna chwila,kiedy to ja otwieram niniejszy watek;)-w związku z czym oświadczam wszem i wobec,że dziś jest to Eau Torride Givenchy,a do wszystkiego dołączam cmoki dla Marli!!;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fa25 Re: Wanilia single note 10.06.05, 08:56 Śmiesznie się złozyło bo wpisuję sie pod koleżanką o super-nicku Vanilia 72. A pachnę czystą wanilią z Sephory i bardzo dobrze mi z nią. Odpowiedz Link
dori7 Wciaz Escada Collection,ktora psiknelam sie na noc 10.06.05, 09:11 a teraz zezuje w strone polki z zapachami zimowymi, no i oko mi ulatuje w strone Slonia, choc w gre wchodzi jeszcze Organza i Sotto Voce. Paranoja, czysta paranoja. O Celine Oriental tez pomyslalam, ale tych sknerze, bo mam tylko probke od Balbinki i jak sie skonczy to nie bedzie, buuuuuuu!!! NIENAWIDZE TAKICH TEMPERATUR W CZERWCU!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
dori7 Chrzanie pogode! Jardin en Mediterranee 10.06.05, 13:09 Na znak prostestu. A co! ZADAMY CZERWCOWEJ POGODY! Odpowiedz Link
mangos Nu 10.06.05, 14:43 ...w ramach eliminacji próbek. Cudowne, przepiekne! Musze je niebawem nabyć. Odpowiedz Link
addinka chyba jestem oryginalna-neonatura seve 10.06.05, 15:03 a może jeszcze ktoś na forum tego używa? Odpowiedz Link
ladyblue Re: Dziś pachnę... 10.06.05, 16:51 świezo nabytym olejkiem cynamonowym :)))))))) Odpowiedz Link
kalia_t Po mini zlocie poznańskim z Haska-mi pachnę: 10.06.05, 17:40 Zasadniczo Jeans Trussardi, a na spotkaniu testowałam: Safari(warto było!), pewien zapach, który świetnie się rozwinął, ale nie znałyśmy jego nazwy.:) Nilang, Dune(moje kolejne podejście po kilku latach, tym razem udane), Buduoir (ciekawy zapach, na mnie dość delikatny) Eau de Perfum Gucci i London Burberry. Odpowiedz Link
merolik Re: Po wizycie w perfumerii :))) 10.06.05, 18:16 jeden nadgarstek - Charles Jourdan, drugi - Gucci II :))) Odpowiedz Link
eowyn niczym 10.06.05, 18:31 a mama do mnie podeszla i spytala czym tak ladnie pachne... Nie mialam dzis glowy do wyboru czegos sposrod moich zapachow i chyba niech dzis tak zostanie... Odpowiedz Link
olesiam Re: Dziś pachnę... 10.06.05, 19:37 Rano Fiorucci Teraz Michael Kors (dzieki Kalooo!), wspaniałe i zaluje że nie moje:( buuuu . Wspaniala biala piwonia (wachałam dzisiaj w ogródku po sąsiedzku:),po 2 godzinach tak wspaniale pachnie dymem i ten wetiwer!Wrazenie takie jakbym siedziala w nowym samochodzie ze skorzana tapicerka i ktos pali cygaretke.Kalooo, jak wciągniesz mnie w nałog, to wiesz! o. Odpowiedz Link
chatka_ Un air de Samsara 10.06.05, 21:44 Psiknelam sie u mamy, i chyba sie bede w piekle poniewierac, bo kto daje i zabiera... Odpowiedz Link
kalooo 1st of all..;) - Dolce Vita + 11.06.05, 19:23 po wizycie w Quality m.in.MaxMara, B 21 Orlane-nie wiem jakoś nie zaczarował mnie,ten śliwkowo kadzidlany hmm..;] -jeezzuuu,Olesia ratuj!!-co to było?!???;o I jeszcze CK summer(a co!;>),J.del Pozo on ella,Musk etro,i musc ravageur od agni-imho wcale nie śmierdziel,wręcz bym rzekła ładny jest!;) No i całe mnóstwo papir\erków,hyhy...;D Odpowiedz Link
kalooo Re: Dziś pachnę... 11.06.05, 19:25 olesiam napisała: > Rano Fiorucci > Teraz Michael Kors (dzieki Kalooo!), wspaniałe i zaluje że nie moje:( buuuu . > Wspaniala biala piwonia (wachałam dzisiaj w ogródku po sąsiedzku:),po 2 > godzinach tak wspaniale pachnie dymem i ten wetiwer!Wrazenie takie jakbym > siedziala w nowym samochodzie ze skorzana tapicerka i ktos pali > cygaretke.Kalooo, jak wciągniesz mnie w nałog, to wiesz! > o. Obiecuję nie wciągnę-słowo harcerza!;D A M.Kors będzie jakby co czekał!;)) Odpowiedz Link
modern_witch Dzielnie pracuję nad rankingiem;-P 10.06.05, 22:14 lewa ręka: Armani Black Code i Y Yamamoto prawa Brit Red przede mną stos podpisanych papierków;-) Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę... 11.06.05, 00:14 przede wszystkim YY poza tym YSL ILA obie wersje a także Nina Ricci Lucky Day oraz Celine Oriental Summer Odpowiedz Link
mangos Re: niczym, chora/przeziębiona jestem :o( 11.06.05, 08:48 Kuruj się Reniu!:) Ja pachnę Grain de Folie, na przekór pogodzie! Odpowiedz Link
konasana Re: Dziś pachnę... zeszłoroczny JPGaultier... 11.06.05, 12:21 Eau d'ete parfumee sans alcool... Chyba żeby zaczarować pogodę! Odpowiedz Link
dori7 Na pohybel marcowej pogodzie w czerwcu! 11.06.05, 12:50 Jardin en Mediterranee!! Odpowiedz Link
addinka przerzuciałam się jednak na hot couture edt,bo 11.06.05, 17:27 eternity moment mnie zmęczył straszliwie Odpowiedz Link
modern_witch Re: Dziś pachnę... 11.06.05, 20:35 po wizycie z Quality, gdzie z moją przyjaciółką spotkałyśmy się z Kaloo i Olesią;-) prawa ręka: Sandal i Ambra Etro (drugie podejscie do ambry, tym razem uwieńczone sukcesem), Aoud Micaleff lewa ręka: Gaiac (ach!), Creed Vetiver (szybko zniknął), Musk Etro... przede mną na biurku stos papierków;-) Odpowiedz Link