Dodaj do ulubionych

News/ciekawostka- K. Cichopek- twarz "perfum"

22.07.05, 09:41
Mala ciekawostka- Katarzyna Cichopek- slynna Kinga z rownie slynnego
serialu "M jak Milosc" zostala wlasnie twarza perfum polskiej marki Creation
Lamis- nie znacie? Nic dziwnego.
www.foto.akpa.pl/imprezy.php?id=1487&PHPSESSID=e07f127a5ceede98af89d23ebfc4ba9a

Cos o firmie- specjalizuja sie w "zapachach alternatywnych", co oznacza
wiadoma rzecz. Tu troche info o ich produktach:
www.perfumy.go3.pl/index1.html?http%3A%2F%2Fwww.perfumy.go3.pl%2Fsrodek.htm

No comments.
Obserwuj wątek
    • chatka_ Re: News/ciekawostka- K. Cichopek- twarz "perfum" 22.07.05, 10:02
      Szczerze mowiac nie wiem co znaczy "alternatywnych zapachow". Podobnych do
      Diora czy Chanel itp.?
      • forevermore79 Re: News/ciekawostka- K. Cichopek- twarz "perfum" 22.07.05, 10:08
        Ano tak, heh- napisalem specjalnie bardzo ogolnikowo- moze i maja jakies nowe,
        w miare ciekawe kompozycje, ale zerkajac na strone z produktami tego Creation
        Lamis- 1999 to jak Cerruti 1881, procz tego podobienstwa innych wyrobow do
        opakowan Polo, Cool Water itd.
        Polskie firmy moga cos zrobic nowego i fajnego, nie musi przeciez byc to od
        razu hiper luksusowe, ale po co wzorowac sie na znanych markach i produkowac
        imitacje? Lepiej skupic sie na nowych pomyslach, a zatrudnienie znanej z TV
        twarzy moze pomoc w odejsciu od tego poprzedniego, nie przynoszacego zbytniego
        splendoru wizerunku.
    • kalooo Re: News/ciekawostka- K. Cichopek- twarz "perfum" 22.07.05, 10:05
      zapachy alternatywne czyli Jadorin for exemple zamiast J'adore,hihi...?;)
      A czy to nie jest przypadkiem ta sama firma która wyprodukowała też perfumy
      Kayah?
      • kalooo perfumy alternatywne 22.07.05, 10:07
        czyli tabliczka czekoladowa czekoladopodobna...;P
      • rudalbn Perfumy Kayah są z innej firmy 12.08.05, 18:37
        Mylisz się firma która wydała zapach kayah to firma Niemiecka a nie Polska - i
        Kayah nie jest zapachem alternatywnym znajdz gdzies probka i zobacz do żadnego
        już istniejącego nie podobne i wiadomo że niezłe bo "made in germany" a
        nie "made in Mragowo"
        sory jak ktos sie nie zgodzi ale Polacy w perfumach nie sa najlepsi :|
        • elve Re: Perfumy Kayah są z innej firmy 13.08.05, 09:31
          no to sory, bo się nie zgadzam. szczególnie nie podobają mi się takie uogólnienia:

> Polacy w perfumach nie sa najlepsi :|

za to Amerykanie są? i w kosmosie również? :> a może Niemcy jednak. no bo:

> wiadomo że niezłe bo "made in germany"

naprawdę niezłe ;) :>
          sory, jeśli się ktoś nie zgodzi, ale dla mnie "made in germany" wcale nie
          oznacza, że coś będzie dobre, tak samo jak "made in Mrągowo" (swoją drogą,
          ciekawe co złego spotkało Cię w Mrągowie?) nie oznacza, że coś będzie kiepskie.
        • kalooo Re: Perfumy Kayah są z innej firmy 16.08.05, 13:03
          przecież chyba wyraźnie napisałam "czy przypadkiem..." i na końcu znak
          zapytania,co -jakby nie było- daje pytanie i sugeruje,że nie stawiam tu
          twierdzenia...;>
    • icegirl Re: News/ciekawostka- K. Cichopek- twarz "perfum" 23.07.05, 11:17
      A tu link do perfum tworzonych przez tą firmę.
      www.allegro.pl/show_item.php?item=58223158
      Produkowane w Belgii na rynek europejski?
      • escape5 Gabriele Santini :DDD 12.08.05, 23:10
        Aż mi sie niedobrze zrobiło jak ujrzałam tę wstrętną podróbę.Ale z tekstu reklamującego ją uśmiałam się do łez:

"Wibrujący i musujący poczętek przechodzi w głęboko kobiecą nutę głowy aby na koniec odkryć nowoczesną harmonię."-co za bełkot:)))

Albo inny kwiatek-opis podróby o nazwie...tfu..Chantall 5:

"Kompozycja powstała na specjalne zlecenie , miała być nowoczesna , ponadczasowa i pachnąca kobietą.
        W pierwszej chwili w Chantall 5 wyczuwalne są liczne aldehydy i substancje syntetyczne, które rozświetlają kwiatową nutę głowy i akcentują zmysłowość.
        (...)
        Efekt końcowy jest niezapomniany i niezwykły."

:DDD.Jasne,można paść trupem od tego smrodu.

Albo dajmy na ten przykład Lacrosse:

"Lacrosse Pour Homme stworzono dla mężczyzny o sportowym podejściu do życia, który łamie zasady z szykiem i poczuciem humoru.":)))

Smród Whisky:

"Niepowtarzalny zapach w stylu amerykańskiego biznesmena , daje poczucie pewności i wrażenie wiecznie pełnej kieszeni."-ha ha ha niezłe:))).Szkoda że to tylko wrażenie:))

Na pozostałe Keen Zony ,Noemi Camebel i inne już nawet nie patrzę żeby się nie denerwować.Boże,jak można się tym "perfumować"?.Gdybym nie mogła sobie pozwolić na drogie perfumy,używałabym wody Coty,zwykłej Miraculum czy choćby Być Może...Zapachy może niespecjalnie wyrafinowane,ale jak na swoją cene całkiem ok i co najważniejsze nie są podróbami.Czy panie używające Chantali nie czują że to poprostu ŚMIERDZI???

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka