aninia 29.07.05, 09:39 Załóżmy, że macie ograniczone fundusze i możecie wybrać na każdą porę roku tylko jeden zapach. Czym pachniałybyście wiosną, latem, jesienią i zimą? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalia_t Re: kiedy i co 29.07.05, 09:45 Z nieinwazyjnych zapachów całorocznych polecam: Noa, Lacoste, Eclat d'Arpege, Couture Moschino, Premier Jour, Good Life, My couture Givenchy, Margaretha Ley EDT, Apparition Ungaro, Innocent ....i inne.:) Odpowiedz Link
mangos Re: kiedy i co 29.07.05, 10:23 Brrr...oszalałabym majac na daną porę roku tylko jeden zapach do wyboru...:/ No,ale dobra, próbuję typować. Teraz wypiszę po kilka zapachów, wieczorem może uda mi się ograniczyc do jednego;) ( tzn. w wieczornym poście) 1. Wiosna: Jeans Trussardi , Desnuda Ungaro, Margaretha Ley edt, Simply, Tendre Kiss Lalique, Violetta di Parma. 2. Lato: Herba Fresca,Le monde est Beau , Eau de Lailique, Bvlgari BLV, Grain de Folie, Eau de Dolce Vita ( wszystko zalezy od tego, jakie byłoby to lato: czy upalne, czy deszczowe...) 3. Jesień( moja ulubiona pora roku)- Jaipur Saphir, Python Trussardi, Pure Poison, Dolce Vita ( wybitnie mi się kojarzy ze złota, polską jesienią), Black Cashmere, Nu, Omnia 4. Zima: Addict , Organza Indecence, Organza klasyczna, Winter Delice, Escada Collection. Poza tym czasem latem mam ochotę na kroplę Addict a zimą na Kenzo d'ete;) Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: kiedy i co 29.07.05, 11:11 wiosna - Eternity lato - Pamplelune jesień - Mania (stara) zima - Organza Indecence Odpowiedz Link
luloo1 Re: kiedy i co 29.07.05, 11:15 Pasują mi typy Balbiny, za wyjątkiem Organzy.Ale wybiorę coś jeszcze: Zima: Allure Jesień: Extravagance Lato: Miracle Wiosna:Eternity Odpowiedz Link
kalooo Re: kiedy i co 29.07.05, 11:30 Zima: Cerruti Image Jesień: Cerruti Image Lato: Cerruti Image Wiosna:Cerruti Image ;))) A tak poza tym to: Wiosna: DKNY Lato: Essencia de Duende Jesień: Caleche Eau delicate, Extravagance i Dolce Vita Zima: wszelkie ciepłe i słodkie np. Woman Versace, MB Femme Individuelle i klasyki. Odpowiedz Link
zettrzy Re: kiedy i co 29.07.05, 17:15 Olene Diptyque, lub tiare, ale nie z zadnych perfum tylko surowy kwiat roztarty bezposrednio na ciele wyglada na to ze sie powinnam przeprowadzic na Wyspy Szczesliwe bo gdzie indziej mozna znalezc ten rajski zapach Odpowiedz Link
babiloniaa Re: kiedy i co 29.07.05, 17:20 lato Indian Summer wiosna Stella jesien Crystal Noir zima Kenzo slon Odpowiedz Link
renia.renia Re: kiedy i co 29.07.05, 18:06 lato - Pamplelune jesień - HC edp/edt zima - Burberry Brit Red wiosna - Jaipur Saphir Odpowiedz Link
escape5 Re: kiedy i co 30.07.05, 00:55 Wiosna-Red Jeans Versace lub Laura L.B lub Premier Jour Lato-Q Oui Lancome albo Shi Alfred Sung Jesień-deszczowe dni-Cerruti Image(wybitnie kojarzy mi się z mokrymi,jesiennymi liśćmi),ciepłe-Neonatura Y.R Zima-Organza Indecence albo wyklęta Organza First Light albo oczywiście Addict. Odpowiedz Link
addinka Re: kiedy i co 30.07.05, 10:36 lato - happy, escape jesień - eternity, extravagance zima- dolce vita, hot couture edt wiosna - sensi, neonatura seve Odpowiedz Link
konasana Re: kiedy i co 30.07.05, 14:26 lato - wody AA (różne: oczywiście Pamplelune, Anisia, Herba Fresca, Lemon Fresca...) jesieN - Yvresse zima - Hypnotic Poison wiosna - Angel (nie wiem, czemu, dla mnie to typowo wiosenny zapach...) Odpowiedz Link
olesiam Re: kiedy i co 30.07.05, 19:03 Wiosna Etro Vicolo Fiori Lato 24 Fabourg Eau Delicate Hermes (upał Shiseido Energizing Fragrance) Jesien Hiris Hermes Zima Mitsouko Guerlain Odpowiedz Link