benita5 15.08.05, 19:01 Otwieram niniejszym 23 stragan zyczac samych udanych transakcji:)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagnaaa Głównie drobnica-na wymianę 15.08.05, 21:34 Mam na wymianę: - miniaturka Organza First Light (jakieś 4-5 ml) - miniaturka O de Lancome (ok. 7 ml) - miniaturka Yria Yves Rocher (ok. 6 ml) - próbka L'eau de Sonia Rykiel (ok. 1,5 ml) - próbka Escada Lily Chic (ok. 1,2 ml) - próbka Fragile JPG (z 1,5 ml została połowa) - tester Azzaro Azzura (z pierwotnej pojemności 50 ml zostało gdzieś 40) Odpowiedz Link
meriamon Versace Red Jeans i Ode a'la vie YR :) 15.08.05, 22:32 Ubytek ok 5% z 75ml...tester...dysponuję zdjęciami :) Chętnie się go pozbęde...lub wymienie... Z kolei Ode a'la vie - z 50ml została połowa również mam fotki :) mam jeszcze kartonik ;)) Odpowiedz Link
anielkac on ice,cool water,so magic,intrusion,valentino 16.08.05, 06:45 Pozwalam sobie powtórzyć wszystko czego jeszcze nie udało mi się sprzedać. Wszystkie wody są jak zwykle nietrafione lub kupione pod wpływem impulsu,wszystkie to oryginały: 1. davidof "cool water, sea, scents and sun"-wersja letnia (może odwrotna kolejność)- woda toaletowa 100ml. Użyłam jej około 10razy. Kupiona za 195zł, sprzedam za 90zł. Brak pudełka 2. oscar de la renta "intrusion" - woda perfumowana, 30ml.Użyta ze 2,3razy.Kupiona za ok. 230zł. SPrzedam za 120zł. Brak pudełka 3. herrera "212 on ice" - woda toaletowa 2x30ml. Użyta jeden raz. Kupiona za ok. 260zł. Sprzedam za 150zł. 4. lancome "miracle so magic" - woda perfumowana 30ml. Użya jeden raz. Zbity dół butelki. Nie może stać. Kupiona za 150zł. Sprzedam za 80zł "very valentino" - woda toaletowa 100ml, tester (kupiony na allegro od read_in_english). Użyty około 10 razy. Sprzedam za 80zł. Brak pudełka pozdrawiam Odpowiedz Link
elf.woman a jednak: iceberg fluid... 16.08.05, 06:53 edt. pojemność 50ml, ubytek jakieś 7mm. (ech...) 75zł z przesyłką. Odpowiedz Link
wloszka1 Re: Boucheron - eau legere 16.08.05, 10:19 wznawiam propozycje z poprzedniego watku! caly czas wolny, brak 4-5 psikow, pudelko. sprzedam lub wymienie. oferty prosze na maila gazetowego:) Odpowiedz Link
gowa2 Re: Straganik 23 - sprzedaż/wymiana 16.08.05, 10:31 Mam na wymianę Wish Chopard tester 75 ml kilkakrotnie psiknięty, gdyby ktoś miał w zamian gucci edp. Odpowiedz Link
madlaine_xx O oui Lancome ok.15 ml i GRES' y :))) 16.08.05, 12:23 zostało ok. 15 ml z 50, flakonik ma uszczerbek w szkle, ale w niczym to nie przeszkadza, wymienię na podobna pojemność czegos innego lub na jakies miniturki poza tym ponawiam ok. 8 ml z 30 Grain de Folie i miniaturkę 5 ml Folie Douce by GRES kontakt na maila gazetowego Odpowiedz Link
madlaine_xx wymienię próbki na inne 16.08.05, 12:28 Mitsouko - robiona, Stella, Scent Intense, Angel Innocent, Sensi, Hiris - robiona, Intrusion, L'Artisan La Chasse aux papillons Odpowiedz Link
maja1000 Re: wymienię próbki na inne 16.08.05, 12:46 madlaine_xx napisała: > Mitsouko - robiona, Stella, Scent Intense, Angel Innocent, Sensi, Hiris - > robiona, Intrusion, L'Artisan La Chasse aux papillons Madlaine, zarezerwuj mi pls Hiris, piszę maila:-) Odpowiedz Link
escape5 Ponawiam-wymienię Laura i Obsession 16.08.05, 13:21 Laura-30-35 ml Obsession-jakieś 40-45 ze 100. Odpowiedz Link
edica Giorgio Armani White Notes 75 ml 16.08.05, 14:50 Mam do sprzedania - prezent, ja lubie ten zapach ale musze oszczędzać :-( a wiem że beda mi stały na półce. Na allegro widziałam po 170-175 zł i chciałabym za tyle je sprzedać, z ewentualym cześciowym barterkiem zapachowym ... za np. miniaturki (bom zbierająca ) Jestem tutaj nowa, wiec jestem przygotowana na ewentualne zabezpieczenia z waszej strony :-), czekam na propozycje pozdrawiam zapachowo ... Iwona Odpowiedz Link
elve Re: Straganik 23 - sprzedaż/wymiana 16.08.05, 15:01 Hot couture edt, buteleczka 15 ml, ubytek najwyżej 1 mililitr - jest praktycznie pełna, pudełko "giftowe", 60 zł My couture edp, buteleczka 30 ml, ubytek 3-4 ml, mam pudełko (lekko zagięte), 75 zł ceny podane już z przesyłką; możliwa też wymiana :) Odpowiedz Link
marla30 Re: Straganik 23 - sprzedaż/wymiana 16.08.05, 21:30 Znowu ja. Jednak nadal mam za dużo. Poszukuję Addict2, 24 Faubourg, 24 Faubourg delicate, Opium Fleur de Shanghai, wszelkich niszowców dziwadełek, Nu EDP, Intrusion, ewentualnie sprzedam. Le Monde Est Beau Kenzo, 30 ml, parę razy psiknięte, kartonik, raczej na wymianę, bo lubię, ale w sumie nie używam. O Oui de Lancome, około 45 ml z 75 ml, 58 zł Strawberries and Champagne, Victoria?s Secret, prawie 100 ml, kartonik (naddarty), 40 zł Eau des Marveilles, Hermes, 12, 5 ml, ubytek maleńki, kartonik, 37 zł. Hermes Rouge, 50 ml, folia: mam już drugi raz, tym razem nawet nie odpakowałam, niestety, nie lubię tego zapachu, 80 zł Ralph Blue, troszkę zużyte z 40 ml, kartonik, 65 zł. Ceny z przesyłką Piszcie na maila, pozdrawiam Odpowiedz Link
vanilia72 Re: Straganik 23 - sprzedaż/wymiana 17.08.05, 10:03 a ja bym zarezerwowała Strawberries and Champagne jezeli aktualne :) Odpowiedz Link
lune zarezerwowany EdM czy Rouge ? 17.08.05, 11:20 jesli EdM jest 'wolny' to ja chetnie :) lune Odpowiedz Link
pinki71 Karl Legerfeld Femme EDP 17.08.05, 01:07 Cóż zostałam jakiś czas temu uszczęśliwiona tą wodą :) Niestety, mimo wielkich chęci nie zdołałam się do niej przekonać :( Jest to 75 ml, z czego ubyło 5 ml - wyniki mojego testowania :) Woda jest w 100 % oryginalna. Chętnie zamienię na coś innego, bądz w ostatecznosci sprzedam. Jestem tutaj nowa, więc rozumiem, że "Stare Bywalczynie" mogą nie mieć do mnie zaufania, także mogę wystawić aukcję na serwisie aukcyjnym :-) Pozdrawiam serdecznie ! Odpowiedz Link
inecita Re: Karl Legerfeld Femme EDP 17.08.05, 11:02 w jakim mieście mieszkasz? Zaufania mozna nabrac np przy odbiorze osobistym :))) Odpowiedz Link
sharlotka wymiana 17.08.05, 12:19 AmorAmor z 50ml zostalo polowe Eau Torride z 50ml zostala 1/4 zapachu wymienie, tylko nie na "swiezuchy" @ gazetowy Odpowiedz Link
pinki71 Re: Karl Legerfeld Femme EDP 20.08.05, 19:19 Na pewno :-) Jestem z Dolnego Śląska, chętnie bym się umowila np we Wrocławiu :- ) Pozdrawiam ! Odpowiedz Link
bonitalore CK - obsession 3,5 ml 18.08.05, 01:56 (malutki flakonik, nie jest to próbka, choć po rozmiarze buteleczki można próbką to nazywać) zamienię na próbkę (może być własnej roboty ;) Clinique Happy Heart, Givenchy Very Irresistible, Marine lub coś świeżego... cokolwiek, byle nie obsession :) Odpowiedz Link
matylda1010 Elizabeth Arden Red Door 18.08.05, 10:01 Woda toaletowa 50 ml. Zużyłam może 10 % może mniej. Chętnie wymienię się na coś innego. Mogę dorzucić balsam do ciała z tej samej linii zapachowej. Odpowiedz Link
helena25 mleczko-balsam do ciala/ L'Instant De Guerlain 18.08.05, 14:22 Tkniety tylko raz, kropelka, do testow, bez pudelka, orginalny, z perfumerii. Zamienie na jakas 30ml, moze na inna pielegnacje, moze na cos za doplata. Nie wiem na co konkretnie, nie mam pomyslu. Tego co bym chciala i tak nikt nie ma ;)) (Shalimar Light, Rouge Eau Delicate, 24 Faubourg, Samsara) H. Odpowiedz Link
ewapaw5 Re: Damskie Rococo JOOP! 03.09.05, 19:20 witaj Czy woda jeszcze aktualna ,daj znac na moj email Odpowiedz Link
inecita czerwone D&G ponaf 45 ml zamienię na.... 18.08.05, 15:43 no własnie nie wiem na co... ale dobrze by było w Warszawie Odpowiedz Link
renia.renia Shalimar, 30 ml, woda perf., produkt, sprzedam... 18.08.05, 16:55 proponowana cena 80 zł (z przesyłką). mój mail renatka@renatka@op.pl pozdr Odpowiedz Link
charade Bvlgari, Ralph Cool, Ellen Tracy, Child 18.08.05, 20:16 - Bvlgari pour Femme, tester bez korka 100 ml., użyty raz. Cena: 85 zł. - Ellen Tracy Linda Allard limited edition, 50 ml., w pudełku, użyta raz (pudrowy zapach podobny trochę do Kenzo Flower). Cena: 70 zł. - Ralph Cool, 50 ml., użyty kilka razy, z żelem pod prysznic 50 ml. Cena: 85 zł. - Child perfume oil - perfumy w olejku ok. 10 ml., użyte dwa razy. Cena: PLN 95,00, link do zapachu: www.childperfume.com Przesyłka gratis, mozliwa wymiana ! Odpowiedz Link
haska-mi Beyond Paradise 30 ml nówka 18.08.05, 21:27 chętnie na coś zamienię. Produkt nowy, w pudełku i z folią - otworzyłam, raz psiknęłam, ale to nie dla mnie. Odpowiedz Link
angieblue26 Re: Beyond Paradise 30 ml nówka 19.08.05, 17:17 Witam :-) Jesli zdecydujesz sie sprzedac, prosze o info na mail : angieblue26@gazeta.pl Dziekuje :-) Ola Odpowiedz Link
graza4 Re: Straganik 23 - sprzedaż/wymiana 18.08.05, 22:51 Wymienię lub sprzedam: AA Herba Fresca, 110 ze 125 ml, tester JLo Glow, 95 ze 100 ml, tester Yves Rocher, Pur desir de Lilas, 28 z 30 ml, kartonik Breathless Victoria's Secret, 6,5 ml z 7,5 Body Victoria's Secret, 6 z 7,5 ml Na razie tylko na wymianę: Lolita Lempicka EDP 25, może 27 ml z 30 Mont Blanc Presence d'une Femme 35 ml z 75, tester Lancome Poeme, nie mniej niz 25 ml z 30, kartonik Poszukuję oczywiście Stelli, ew. Hot Couture, może L'or de Torrente, Scent Costume National... Odpowiedz Link
luloo1 Kupię probówki 19.08.05, 09:37 Ja mam nietypową potrzebę. Potrzebuję 4 fiolki, w które mogłabym komuś zrobić obiecane próbki. Kiedyś taje miała takie super plastikowe małe, laboratoryjne pojemniczki (jak wielkie próbki)zakręcane. Była tam nawet gumowa uszczelka. Wiem, że kupiła to hurtem z kimś na spółkę, a nie pamiętam niestety gdzie. Gdyby któraś z forumowiczek chciała mi podpowiedzieć coś w tej w kwestii lub sprzedać, byłabym happy. Odpowiedz Link
kalooo Re: Kupię probówki 19.08.05, 09:39 Ja również podłączam się do tej kwestii;) Bardzo chętnie odkupie i to najchętniej w hurtowej ilości..;D Odpowiedz Link
luloo1 Re: Kupię probówki 19.08.05, 09:46 kaloo to chyba skontaktuję się z taje. Kupimy hurtem i podzielimy między chętnych. Odpowiedz Link
madlaine_xx ja tez się piszę na próbki :) 19.08.05, 09:54 bo ciągle mi braknie, więc chętnie kupie razem z wami, jesli mozna. Najlepiej większą ilość :) Odpowiedz Link
kalooo Re: Kupię probówki 19.08.05, 10:39 Ja tez o tym myślałam,ale bałam się zawracać Taje głowę;) Ja mam wieeelki problem z fiolkami-na razie ratowała mnie Olesia,agni i ...aromaty do ciasta;> Odpowiedz Link
luloo1 Re: Kupię probówki 19.08.05, 11:03 Zapytam taje, jeśli jest w Polsce. Wiem, że to chyba z jakiegoś sklepu z art. laboratoryjnymi. Kupiła bardzo dużo na spółkę z kimś, ale tez jej się już kończą. Jak będę miała nóż na gardle, to kupię pojemniki na krople do oczu w aptece, ale próbki mam dać dopiero za 2 tyg., więc może zdążymy coś kupić. Odpowiedz Link
vanilia72 Re: Kupię probówki 19.08.05, 10:49 Ja tez jestem chetna na taki zakup, juz teraz z 10 potrzebuje :)) Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: Kupię probówki 19.08.05, 10:00 Zawsze mnie intrygowało skąd Taje ma takie fajne fioleczki :) szkoda tylko że próby odpachniania ich spełzają na niczym, plastik trzyma zapach b. mocno (nie to co szkło). Ja sama radzę sobie w inny sposób - odkąd podpatrzyłam, że w Sephorze mają takie małe szklane fioleczki, zawsze, przy każdych zakupach proszę o jedną- dwie. A że kupuję tam baaaardzo często to i trochę się mi ich zawsze uzbiera, choć na bieżąco schodzą, niestety... Odpowiedz Link
luloo1 Re: Kupię probówki 19.08.05, 10:06 Ja w sumie nie potrzebuję, ale często zdarza się, że proponuję znajomym zrobienie próbki z zapachu, którego nie mogą dostać u siebie, ew. jest już wycofane. A jak coś obiecuję, zawsze się staram wywiązać. Odpowiedz Link
martyna101 Poszukuje probki Sensations i Addict,na wymiane ma 19.08.05, 12:47 na wymiane mam wlasnorecznie zrobione probki I love love Moschino , Gucci EDP II i oryginalna fiolke (nie cala, moze starczy na kilka psikow) shiseido- basala, prosze pisac na maila gazetowego Odpowiedz Link
madlaine_xx Re: Poszukuje probki Sensations i Addict,na wymia 19.08.05, 14:01 Martyno pamiętam o próbce Sensations dla Ciebie, tylko nie mam pustej fiolki, jak zdobędę, to Ci prześlę. Odpowiedz Link
luloo1 Re: Poszukuje probki Sensations i Addict,na wymia 19.08.05, 14:07 Mogę przesłać Addicta, a sama chętnie przetestowałabym Gucci edp lub nowe Mochino. Ale nie mam fiolek. Dziś poszukam. Odpowiedz Link
nitulina Re: Zbieram po znajomych 19.08.05, 13:41 Zbieram fiolki po znajomych. W amerykańskich sephorach, nie wszystkich, są leżą razem z maleńkimi lejkami,można kogoś poprosic o przywiezienie.. Odpowiedz Link
olesiam W duzej potrzebie mozna też (fiolki)... 19.08.05, 15:03 kupic henne do rzęs (ok 1zl), wywalic zawartosc i wlac płyn:), przed kupnem sprawdzając czy to plastikowa zakrecana fiolka(są różne),2 wyjscie-najwieksza igła jednorazowa, tez dosc porządne zamknięcie:) Pozdrawiam O. Odpowiedz Link
mrouh Re: W duzej potrzebie mozna też (fiolki)... 19.08.05, 15:51 Albo wydębić od konsultantki avonu jakieś próbki i zawartość...ekhem, wedle uznania z nią postąpić:-) odpachnić i są:-) Odpowiedz Link
vanilia72 he he 19.08.05, 21:48 Właśnie na to wpadłam w pracy :))))))))) i mam co nieco Odpowiedz Link
balbina_alexandra Enjoy, Patou (40ml z 50) 19.08.05, 16:19 Wymienię na coś innego bo zgodnie z moją nową ideologią coś, czego nie używam przez dłuższy czas musi odejść :) Mam do niego kartonik, kupowany był w perfumerii (bo niestety, wtedy nei było go w żadnym sklepie internetowym, nie mowiąc już o allegro i trzeba było wybulić). Chętnie wymienię się na Angel Lily, klasyczne czarne Coco EDP, Hot Couture EDP, Dolce Vitę, Black Bvlgari, Apparition, Scent, Chris 1947, może Boudoir albo Jaipur Saphir a może Infiniment... Odpowiedz Link
anniehall78 Emporio Elle - wymienię 20.08.05, 10:59 pozwalam sobie powtórzyć wcześniejszą ofertę: z bólem (a jednak....) rozstaję się z Emporio Elle. z 50 ml zostało jakieś 25- 30 ml, zakupiony w Sephorze. chętnie wymienię na Black Cashmere.... Enjoy..... Premier Jour, a może Noa..... a może coś innego..... Odpowiedz Link
basiaplewik "Dune" dam. -100 ml- SPRZEDAM 21.08.05, 14:47 użyty parę razy, kartonik mam. cena do negocjacji- ewentualnie wymiana na: Tresor Dolce Vita Poeme najlepiej podobna pojemność :) Odpowiedz Link
renia.renia Baby Doll, więcej niż połowa moze 55 ml ze 100 ml 21.08.05, 18:46 tester, sprzedam za 90 zł z przesyłką. mail niegazetowy: renatka.renatka@op.pl pozdr rr Odpowiedz Link