mangos 18.09.05, 19:21 Doczytałam gdzieś ( na forum rzecz jasna) ,że w Paris YSL da się wyczuć różę. Czy ktoś z miłosników róży w tym wydaniu zechciał użyczyć by mi kropli? W zamian podzielę się swoją ulubioną różą: La Perla Shiny Creation. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chatka_ Re: Poszukiwany,poszukiwana 6 18.09.05, 19:57 Mangus, Paris to czysta roza, no prawie czysta, z kropelkami porannej rosy ;) Odpowiedz Link
mangos Re: Poszukiwany,poszukiwana 6 18.09.05, 22:27 Kurczę,no ale korci,by powąchać;) Odpowiedz Link
jestemiwona Re: Poszukiwany,poszukiwana 6 26.10.05, 10:47 Organzę klasyczną - próbkę, resztkę, końcówkę, co macie - odkupię Odpowiedz Link
edica Re:Un Jardin en Mediterranee by Hermes 19.09.05, 13:57 chciałabym powąchać - i bardzo licze a waszą życzliwość :-) w zamian moge się odwdzięczyć (maleńką bo sama mam niewiele :-)) próbeczką narciso, albo próbką scent'a costume national (ale to taka próbka papierowa - fabryczna) Pomożecie - ??? ja obiecuję ze jak jakieś ciekawostki bede miała to tez się podziele ... pozdrawiam Iwona Odpowiedz Link
luloo1 Re: Poszukiwany,poszukiwana 6 19.09.05, 21:22 Poszukuję na wymianę próbki Innocenta/I love love (chętnie też robionej), do "spokojnego" testowania w domu. W zamian oferuję swoje skarby. Odpowiedz Link
martyna101 Aqua Allegoria 21.09.05, 14:39 poszukuje chocby kropelki Herba Fresca, Lemon Fresca , Mentafolia lub Orange Magnifica , odwdziecze sie w miare mozliwosci czyms swoim:) Odpowiedz Link
nikielka Shalimar - edt, edp, light 21.09.05, 15:02 Szukam małych ilości. Chętnie próbki robione. Chcę zakupić którąś z wersji i muszę potestować, która będzie najodpowiedniejsza. Tak, wiem, najlepsze będą wszystkie 3. ;) Odwdzięczę się, gotowymi próbkami, lub sama zrobię. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link
toula ENjoy ! ENjoy ! Kusi mnie przetestowanie go. 21.09.05, 21:53 W ramach rewanzu zawsze cos sie znajdzie ciekawego:-)) Odpowiedz Link
lili202 poszukuje korkow :) 22.09.05, 11:20 do mystery Naomii Campbell Cindy Crawford i Burberry Brit edt oczywiscie odkupię Odpowiedz Link
ilonacb Re: L'or de Torrente, Lempicka, Innocent... 27.09.05, 09:00 Poszukuję następująch zapachów: L'or de Torrente, Lempicka, Noa i próbek kwiatowych Angeli. Jeśli ktoś ma chętnie odkupię, mój majl ilonacb@wp.pl (gazetowy mi nie działa niestety). Odpowiedz Link
edica Re: Scent 27.09.05, 10:18 Wysłałam maila - bo mam próbkę scent'a (nasączona perfumami bibułka - to jest fabryczna próbka - nie robiona). Oczywiście wąchałam wiec jest otwarta ale spokojnie tez uda ci sie poznac zapach :-) pozdrawiam Iwona Odpowiedz Link
laura27 Carolina - Carolina Herrera... 27.09.05, 09:09 najlepiej w większej ilości, ale niekoniecznie. jak się komuś znudziła to chętnie przygarnę. pozdrawiam! Odpowiedz Link
toula Re: Carolina - Carolina Herrera... 27.09.05, 22:39 laura27 napisała: > najlepiej w większej ilości, ale niekoniecznie. jak się komuś znudziła to > chętnie przygarnę. > pozdrawiam Zerknij na straganik. Renia.renia ma do wymiany. Odpowiedz Link
martiene_ethereyes escada collection 27.09.05, 21:47 błagam o kroplę, na wymianę boudoir, le bauser du dragon, belle de minuit, organza indecence, jaipur saphir :) poratujecie? ściskam Martiene Odpowiedz Link
martyna101 prosze o kapeczke Sensations,odwiecze sie jak bede 27.09.05, 21:50 mogla, w miare swoich mozliwosci:) pozdrawiam Odpowiedz Link
rawita Tempore Donna, Byzance uszczęśliwiłoby mnie 27.09.05, 23:50 Nawet odrobinka, bo nie miałam okazji powąchać. W zamian mogę użyczyć Nu, D&G, JPG, Dolce Vity,Opium, Desnudy, Arpege, Króla Słońce. I może coś tam jeszcze znajde. Odpowiedz Link
army_of_jade Re: escada collection - proszę bardzo 06.10.05, 17:42 Bardzo chętnie pomogę :) i napsikam - w zamian bardzo chętnie przyjmę pocałunek smoka :) pozdrawiam Army Odpowiedz Link
anniehall78 La Perla 28.09.05, 12:30 poszukuję do powąchania kropli La Perla, LP Blue, LP Shiny, LP Shiny Creation..... ehhh, i kropli Organza Indecence.... Odpowiedz Link
chatka_ Narciso Rodriguez... 28.09.05, 12:34 Gdyby ktos mial, a stwierdzil, ze jednak moze bez nich zyc, to ja sie pisze na kazda pojemnosc... Odpowiedz Link
senta Re: Narciso Rodriguez... 28.09.05, 19:53 rozważam rozstanie z niewiernym:)))ale szkoda mi najcudniejszego na swiecie flakoniku Odpowiedz Link
chatka_ Re: Narciso Rodriguez... 28.09.05, 21:30 Hehe jak zuzyje obiecywuje zwrocic! Zwazywszy jak bardzo mi sie podoba, jest szansa, ze flakonik wroci do Ciebie na wiosne :))) Odpowiedz Link
kalooo L'eau Chaumet 29.09.05, 15:28 Do przetestowania chętnie przyjmę,w zamian dam co tylko mogę;))) Odpowiedz Link
senta Re: Narciso Rodriguez... 29.09.05, 19:19 Musze sie zastanowic,a katar mi tego nie ulatwia:( --------------------------------------------------- www.pegasus.org.pl/pol-index.html Odpowiedz Link
anniehall78 Re: La Perla 28.09.05, 19:05 chodzi oczywiście o LP Creation a nie jak napisałam LP Shiny... w zamian podzielę się L'Artisanami. Odpowiedz Link
mangos Coco, Femme Lagerfeld i Rocabar Hermes 28.09.05, 18:22 ...poszukuję,by przetestować na skórze. Odpowiedz Link
mangos starej Manii kropla... 29.09.05, 19:22 ..spędza mi sen z powiek. Obawiam się,że jak powącham to przepadnę i co potem? Tak zauroczyłam się Escadą Collection i Tygrysem Kenzo... Odpowiedz Link
laura27 Miss Dior Cherie & Coco Mademoiselle 29.09.05, 21:20 Przygarnę chętnie to co w temacie, co do Coco M to Edp ale nawet chętniej Edt. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
strega Re: Poszukiwany,poszukiwana 6 29.09.05, 21:21 Feminite du Bois, lub jakies inne kadzidlane chetnie poznam :) W zamian proponuje cos ze swojej kolekcji:)) Odpowiedz Link
graza4 Hot Couture 29.09.05, 22:21 Edp lub Edt, w wiekszej ilości (nie próbka). Na wymianę mam Poeme, Lolitę Lempicką, Maroussię, ew. Sensations lub Shaal Nur Etro. Odpowiedz Link
elve Re: Poszukiwany,poszukiwana 6 30.09.05, 13:02 l'heure bleu, najlepiej miniatura albo duuuża próbka (minimum 3 ml), może też być jakas resztka. opętał mnie ten zapach... Odpowiedz Link
toula baby doll YSR - ktos mnie wspomoże ? mam ochote 01.10.05, 10:36 na tę słodycz, kuszą czerwone porzeczki i róża:-) Choć sama nazwa źle mi się ostatnio kojarzy.Odwdzięczę sie czyms ze swojej półki:) Odpowiedz Link
martiene_ethereyes Re: baby doll YSR - ktos mnie wspomoże ? mam och 01.10.05, 11:04 ja cie wspomoge, pisz na martiene@poczta.onet.pl czy masz na wymiane escade collection? :) Odpowiedz Link
renia.renia Fumerie Turque - choć kapkę, ale pewnie nic z .... 01.10.05, 17:34 tego nie będzie, a może jednak? mail renatka.renatka@op.pl cmoki rr Odpowiedz Link
mangos Re: Poszukiwany,poszukiwana 6 03.10.05, 21:17 Poeme-szukam kropli Kurczę, dwa te same wątki są;) Odpowiedz Link
toula Re: Poszukiwany,poszukiwana 6 03.10.05, 22:33 Kurcze, mangos, ja właśnie tez bym powachała Poeme. Miałam kiedys i potem bardzo mnie drażniły, no bo jest to killer, trzeba przyznac, więc pozbyłam się ich szybko, a teraz tesknię... ale ciągle boje sie kupic całego flakonika. Odpowiedz Link
vanilia72 Re: Poszukiwany,poszukiwana 6 04.10.05, 11:33 Poszukuję odrobinki La Perla Shiny Creation i Shalimar, gdyby ktoś miał i zechciał się podzielić to mam na wymianę różne różności :)) Odpowiedz Link
lesbelles Escada Collection 05.10.05, 09:07 Witajcie :) Poszukuję Escady Collection - pełnowymiarówki lub próbek. Marzę by poznać ten zapach :) Odpowiedz Link
sorbet Poszukiwany, poszukiwana 6 - dłuższy post:-) 05.10.05, 17:43 • Poszukiwany/Poszukiwana 6 luloo1 03.10.05, 18:27 + odpowiedz Odpowiedz Link
chatka_ Poszukuje Desnudy- moze ktos wymieni sie np. na... 06.10.05, 12:33 Krola Slonce, Angel Violette, albo Organze FL... Oszalalam na jej punkcie, ledwo odkrecilam koreczek... Odpowiedz Link
vanilia72 Re: Poszukuje Desnudy- moze ktos wymieni sie np. 06.10.05, 12:40 Chatko sprawdź pocztę :) Odpowiedz Link
toula Aquolina - Pink Sugar !!! Bardzo proszę o odrobinę 06.10.05, 14:36 - takie kuszące składniki:-)) Odpowiedz Link
toula Belle de Minuit !!! Błagam was jeszcze 07.10.05, 10:05 o kropelkę tego cudeńka. Tyle sie o nich naczytałam ! Nie wiem czemu moja reakcja taka spóżniona. Mam kilka L'artisanów lub Etro w zamian, SR pomarańczową i inne różności. Odpowiedz Link
nitulina Re: Belle de Minuit !!! Błagam was jeszcze 07.10.05, 11:53 Pisz na priwa :) Zrobię Ci próbkę. Odpowiedz Link
rawita Desnuda pojawiła się na allegro 07.10.05, 10:56 i to w bardzo dobrej cenie, wkleiłam link w wątku o aukcjach. A ten zapach... Poezja... Odpowiedz Link
chatka_ Re: Desnuda pojawiła się na allegro 07.10.05, 11:00 Tak obserwuje te aukcje od jakiegos czasu. Czy jest rzadkoscia na allegro? Czy to prawda, ze zapach jest wycofywany? Odpowiedz Link
rawita Re: Desnuda pojawiła się na allegro 07.10.05, 12:05 Nie wiem, czy jest wycofywany, ale na allegro bywa bardzo rzadko Odpowiedz Link
senta Re: Desnuda pojawiła się na allegro 07.10.05, 22:19 Melduje poslusznie,ze na truskwie pojawil sie Krol-Słonce Dalego w bardzo sympatycznej cenie(108 zl) a takze Safari Laurena(75 ml) Odpowiedz Link
toula Re: Desnuda pojawiła się na allegro 07.10.05, 22:56 Ja troche off topic - czy moze ktos w najbliższej przyszłości bedzie robił zakupy na truskawie??? To bym sie przyłączyła, rzeczonego Króla Słońce bym zakupic chciała. Odpowiedz Link
rawita Black Cashmere, Tempore Donna rozpaczliwie 12.10.05, 19:06 poszukuję!!!!! Tempore Donna chociaż na papierku, a BC parę kropli w celu dokładnego przetestowania. W zamian oferuję oczywiście całą własną kolekcję. Odpowiedz Link
nitulina Re: Ambre sultan 12.10.05, 19:34 Próbeczka, maleńka, ale żebym mogła ponosić na nadgarstkach... Odpowiedz Link
diana.ol Re: Poszukiwany,poszukiwana 6 13.10.05, 10:31 Poszukuję perfum Leonard de Leonard i Knowing. Chętnie się zamnienię na...tusz do drukarki HP czarny,kolorowy (juz nie mam drukarki,więc mi się nie przyda)są nowe w oryginalnych pudełkach. Najchętniej nowe, ale... Odpowiedz Link