Dodaj do ulubionych

Wiem,że nic nie wiem ( nie znam;))

22.09.05, 17:41
Mimo ,że tak długo czytam już forum nadal nie znam wielu zapachów.Dzisiaj zwracam się z uprzejma prośbą do tych,którzy moga coś napisać o :
Casmir Pink, Blue i White, Fantasia Fendi, Gale Hayman Delicious Feelings i Delicious Woman,Gloria Vanderbilt Women, Too much Guerlain,Castalyst Woman-halston,Moods Krizia,Niki de Saint Phalle,Volupte Oscar de La Renta,Liz Claiborne-Curve Woman,Philippe Venet-Couture,Byzance -Rochas,Lapidus Women-Ted lapidus,V/S Women-Versace,Yohji Yamamoto Women
Ufff- to chyba wszystko. Namieszałam bardzo;) Z góry dziekuję za pomoc. A nóż się ktos odezwie,kto mi pomoże. Szykuję się na "wielkie"zakupy!;)
.
Obserwuj wątek
    • czarna_a Re: Wiem,że nic nie wiem ( nie znam;)) 22.09.05, 19:40
      Mangos czy Ty czasem nie sprawdzałaś oferty dionetu? Ja tak i też się szykuje
      na wielkie zakupy, chociaż czuje, że połowa z tego co zamierzam kupić wyląduje
      jako prezent;)
      • mangos bingo! 22.09.05, 20:06
        Tak:) No i ,podobnie do Ciebie,planuje tam kupic kilka rzeczy m.in teściowej i kuzynce na urodziny a przy okazji coś dla siebie. Kusi mnie np. Chopard Casmir Pink i White- cena mega kusząca-tylko nie znam kompletnie tych zapachów.
    • elve Re: Wiem,że nic nie wiem ( nie znam;)) 22.09.05, 20:53
      Gloria Vanderbilt Women, - jeśli chozi o fioletowego łabędzia, to słodki, dość
      ciężki, kwiatowy zapach, w stylu retro, kojarzy mi się z najwcześniejsza
      młodością (moje pierwsze perfumy), może się wydać babciny. chcesz próbkę? to
      wyślę CI z ta zaległą (co już czeka w fiolce :) )

> Too much Guerlain - bardziej kwiatowy i "mdlący" niż klasyk, co nie znaczy, że
      zemdli - to taki specyficzny kwiat tam występuje, nie pamiętam teraz nazwy. jest
      ciekawy i wyrazisty, trwalszy od ChE

> Byzance -Rochas - skojarzenia z Dune - ale suchszy - i Opium - ale nietaki
      killer. fajny zapach imo.

Yohji Yamamoto Women - kwaitowy, mdlący, płaski, bardzo mnie zawiódł.
      • mangos Re: Wiem,że nic nie wiem ( nie znam;)) 22.09.05, 20:58
        Elve, byłabym wdzięczna za próbkę:)Może Gloria Vanderbilt Women spodobałaby sie mojej teściowej:)
        No i dzieki za opisy. Rochas mnie kusi...
        • istna Re: Wiem,że nic nie wiem ( nie znam;)) 22.09.05, 22:16
          Na perfumach się nie znam, ale akurat Glorię V. posiadam i wydaje mi się, że to
          zapach idealny dla teściowej:) Ciężki, kwiatowo-orientalny, ciepły, bez cienia
          świeżości. Ja lubię, może będę kiedyś dobrą teściową?;)
    • czarna_a do mangos 08.10.05, 21:53
      Nie wiem czy perfumy będą się nadawały na prezent – ja dostałam egzemplarz z
      usuniętym numerem seryjnym, nie wygląda to estetycznie:( Próbowałam się
      dodzwonić i wyjaśnić sprawę ale w końcu odpuściłam, bo kupiłam dla siebie, więc
      mi to nie przeszkadza. Jednak czekam jeszcze na trzy sztuki z czego jeden
      zapach ma być na prezent właśnie... O ironio zamawiając pytałam m.in. czy
      flakony mają numery!
    • vanilia72 i już po wszystkim ;)) zdążyliście ?? 18.10.05, 22:41

• chatka_ Re: i już po wszystkim ;)) zdążyliście ?? 19.10.05, 00:05
        Ale o co chodzi? :)))
        • vanilia72 Re: i już po wszystkim ;)) zdążyliście ?? 19.10.05, 07:51
          Bo nie ma już wielu ciekawych pozycji :( w w/w sklepie
          • mangos Re: i już po wszystkim ;)) zdążyliście ?? 19.10.05, 11:52
            Nie,ja nie zdązyłam. Gdybym tylko miała więcej kasy i nie musiała zastanawiać się nad wydatkami wykupiłabym połowę dionetowych okazji, a tak to nici. Swoją drogą,ciekawe czy taka szansa sie jeszcze powtórzy? Oby...
            • czarna_a Re: i już po wszystkim ;)) zdążyliście ?? 19.10.05, 19:41
              Ponoć powtórzy się, jednak nie wiadomo kiedy... Ja też nie zdązyłam ze
              wszystkim, a miałam jeszcze kilka zapachów zaplanowanych na przyszły miesiąc,
              więc zakupy udane tylko w połowie. Szkoda.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka