modern_witch 15.11.05, 22:19 Wątek sięgnął setki, więc nie pozostało mi nic innego jak otworzyć nowy. Od dwóch dni odbudowuję poczucie bezpieczeństwa Królem Słońce... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sorbet Wiecie co, nie można trafić celniej, w tym samym + 15.11.05, 22:30 czasie co do minuty. Ale Agni była szybsza o sekundę:-P bo wątek niżej. Sorki Marla:-P Odpowiedz Link
benita5 syntetycznym jogurtem czyli musem mlecznym Bielend 16.11.05, 00:14 pasuje do toblerone;D Odpowiedz Link
mrouh Re: syntetycznym jogurtem czyli musem mlecznym Bi 16.11.05, 06:30 Eau d'amour w ramach świętowania zostania ciocią po raz trzeci w tym roku, wyjątkowo i wreszcie- dziewczynki. Lepszej okazji na taką buteleczkę nie będzie. Ale sweter pachnie mi gdzieniegdzie roses enchantees:-) Odpowiedz Link
mangos Rush 16.11.05, 07:16 bardzo ładnie na mnie pachnie...a strój do tego fioletowo -czarny , w łapie ...miś.Mamy w szkole jakiś "dzień życzliwości". Nie ma to,jak robienie awansu na siłę;) Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Rush 16.11.05, 08:44 to trzeba jeszcze misia wyperfumować, haha, wątek o "pelfumach co się zepsuly" mi się przypomniał;-) Ja chyba sięgnę po EnJoy, może mi humor poprawi. Na razie oswajam się z nowym nickiem (koszmarne te kropki jednak)i sama nie wiem, jak chcę pisać. Chyba musicie mi dać jakieś dwa tygodnie i wybaczyc, jak będę cierpieć na nickowe rozdwojenie jaźni;-) Odpowiedz Link
modern_witch Nie, tak mi jednak lepiej dziś, hehe 16.11.05, 08:59 Musicie wybaczyć. I nie będzie EnJoy tylko SMS, powachałam przed chwilą przelotnie korek i to jest to na dziś. Intuicja dziala, może zatem szkoda rezygnować z nicka, zwłaszcza ze jak zajrzalam na "moje forum" to wyszło, że za trzy posty będe miała na gazecie już 1500 postów... a tu znów od nowa pracowac ciężko trzeba;-) Odpowiedz Link
forevermore79 Casranem Choparda... 16.11.05, 08:40 a zdublowany watek "dzis pachne" zniknal- moze nast. razem marla bedzie szybsza o ta 1 sekunde, pozdrawiam! :-) Odpowiedz Link
energeia Prada 16.11.05, 12:16 dobra na zimny i ponury dzień. Ciepły, słodkawy, korzenny zapach poprawia mi samopoczucie. Odpowiedz Link
mika_1 Etro 16.11.05, 14:09 Na jednym nadgarstku Royal Pavillon, na drugim Messe de Minuit. Odpowiedz Link
kalia_t Re: Dziś pachnę... 16.11.05, 16:40 Fluidem Iceberga, cenię go za uniwersalność:-) Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: Dziś pachnę... 16.11.05, 17:09 Oxygen Lanvin - niestety, zachorzałam i czuję się beznadziejnie, leżę w zasadzie w łóżku, dla odświeżenia duszy wychlapałam sobie na szyję resztkę Oxygene z próbki (chyba musze kupić całą flaszkę póki jeszcze jest...). Ręce pachną mi najnowszym zapachem zapachem YR - Voile d'Ambre. Odpowiedz Link
kalooo DB i nowościami nowymi;)) 16.11.05, 21:20 Czyli boooosssssssskie L'Eau Chaumet i mniej boskie,ale też piękne Apres L'Ondee Guerlain na łapach;)) Odpowiedz Link
modern_witch Re: DB i nowościami nowymi;)) 16.11.05, 22:31 podlączam się pod Kaloo. ja też mam na łapie Apres L'Ondee ( na mnie takie sobie) i L'eau Chaumet - fajne, świeże ale ładnie docieplone i przypudrowane;-) hehe, aby się spotkać z Kaloo urywałam się ze spotkania w pobliskim Sphinksie z koleżankami z pracy, urwałam się niby dyskretnie, ale jak wróciłam obwąchując się po łapach, to i tak wszyscy wiedzieli po co, mój nałóg zaczyna być komentowany;-) Chaumet podobał się wszystkim. Oj, teraz czuję, że przede wszystkim to pachnę Sphinxową kuchnią... Idę się wsadzić do pralki a ubranie do wanny, tzn odwrotnie;-P, hehe, i tak najmniej z całego mojego towarzystwa wypiłam;-) Odpowiedz Link
mangos Dziś pachnę...Manią...jeszcze z próbki...i... 16.11.05, 21:23 Ambra Etro...być może też jeszcze z próbki:) Odpowiedz Link
modern_witch Chyba przesadziłam z ananasem;-P 16.11.05, 23:46 ananasowy plyn do kąpieli, ananasowa Aquolina, ananasowy szampon (dla dzieci zresztą) i balsam Króla;-) a w pracy jeszcze jadłam kandyzowanego;-) Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę... 16.11.05, 23:54 flowerbomb plus testy volupte i chloe innocence na rękach. aż zgagę mam od tych słodkości :/ Odpowiedz Link
mangos Trochę przekornie...Eau des Merveilles... 17.11.05, 07:21 a na nadgarstku Romance-Ralp Lauren Odpowiedz Link
mangos Zapomniałam jeszcze dodać... 17.11.05, 07:23 że bardzo nie lubię czegoś takiego, co obserwuję za oknem, ni jesień , ni zima:/ Kupy sie to nie trzyma.Mam wrażenie,że wychodzą wtedy wszystkie moje dolegliwości Odpowiedz Link
madllen Re: Dziś pachnę... 17.11.05, 08:53 Pomarańczową Sonią Rykiel i robię słodkie oczy do Coralin, która była jest i będzie moim zapachowym natchnieniem:) Odpowiedz Link
ignis1 Desnuda 17.11.05, 09:20 .. dlaczego ona tak dlugo sie chowala przede mną, dlaczego? booska jest! ignis Odpowiedz Link
modern_witch Re: Dziś pachnę... 17.11.05, 09:42 Królem Słońce. Od niedzieli mogę pachnieć tylko czymś, co znane i bezpieczne. Nie mam na razie ochoty nic testować, kuferek z próbkami omijam jak zarazę. A czeka nie powąchane Bvlgari Black od Nituliny, prawie nie ruszany Chaos od Olesi i wiele innych... a ja nie mogę po prostu. Mam nadzieję, że mi tak nie zostanie... Odpowiedz Link
anniehall78 no i za oknem śnieg..... 17.11.05, 10:17 .... czas ogrzać się vodką - czyli moją ukochaną DNKY. Odpowiedz Link
strega Re: Dziś pachnę... 17.11.05, 11:31 Winter Delice , pada snieg to mozna nastroj sobie poprawic :)) Odpowiedz Link
benita5 Re: Flowerbomb 17.11.05, 14:19 tak jak ja...ale nie czuje sie w nim bombowo, moze banalnie... Odpowiedz Link
sorbet Mechant Loup LA. Skórzany, zielony, mchowy:-) 17.11.05, 13:49 ale łagodnie, jak u LA. Odpowiedz Link