Dodaj do ulubionych

Gdańsk - Narciso Rodriguez for Her - GDZIE?

16.12.05, 09:44
Witam,
dziewczyny z Gdańska, w jakiej perfumerii znajdę NR for Her, ale tak żeby
można było powąchać? Byłam w Sephorze, ale mają tylko na zamówienie. Jutro
wyruszam na poszukiwania, ale mam nadzieję, że podpowiecie i nie będę latać
po całym 3mieście ;)
Pozdrawiam ciepło i pachnąco!
Obserwuj wątek
    • karolinagm Re: Gdańsk - Narciso Rodriguez for Her - GDZIE? 21.12.05, 13:33
      Niestety, w trojmeiscie nie znajdziesz Narciso. Jest dostepne tylko w trzech
      Sephorach w calej Polsce - w Bydgoszczy, w Poznaniu i w W-wie.
      • toblerone_31 Re: Gdańsk - Narciso Rodriguez for Her - GDZIE? 21.12.05, 14:24
        Coś o tym wiem, polatałam w sobotę po Gdańsku :(. Ale wielkie dzięki za odzew.
        Będe w W-wce, to powącham. A wiesz może gdzie jest Sephora w W-wie?
        • joaasiak1 Re: Gdańsk - Narciso Rodriguez for Her - GDZIE? 21.12.05, 15:14
          Niemożliwe, że tylko w 3 Sephorach w Polsce i w wymienionych przez Ciebie
          miastach, bo w Łodzi z całą pewnością widziałam w Sephorze w Galerri Łódzkiej.
        • gonitwa Re: Gdańsk - Narciso Rodriguez for Her - GDZIE? 21.12.05, 16:14
          Sephor w Warszawie jest sporo, ale nie w kazdej z nich znajdziesz NR. Radze Ci
          zajrzec do Arkadii - tu jest na 100%, sama kupowalam.:)
    • karolinagm Re: Gdańsk - Narciso Rodriguez for Her - GDZIE? 21.12.05, 17:18
      Oprócz Arkadii, na pewno jest jeszcze w Sephorze na Marszałkowskiej. A co do
      innych miast - to informacje od babeczek z Sephory, moze sie mylily. I w ogole
      to mnie bardzo irytuje, co to znaczy, ze N.R jest tylko w wybranych
      sklepach???!!! Co to za polityka marketingowa? Swoja droga, to ciekawe ile sie
      czeka na zamowienie, jesli chcialabym kupic w Gdansku i czy cena rosnie ze
      wzgledu na to...
      • renia.renia Re: Gdańsk - Narciso Rodriguez for Her - GDZIE? 21.12.05, 17:33
        Tak, w Łodzi jest, niestety, bo przez to częste testowanie zaczyna mi się coraz
        bardziej podobać hihi.
      • toblerone_31 Re: Gdańsk - Narciso Rodriguez for Her - GDZIE? 22.12.05, 07:57
        W Gd w Sephorze też mi powiedziano, że NR jest tylko w wybranych perfumeriach,
        to samo usłyszałam w Douglasie. W sephorze moga ściągnąć, ale oczekiwanie
        zależy od zasobności tych "wybranych" S. 100 ml kosztuje ok.360, 50 ml ok.270 -
        dokładnie nie pamiętam, ale w tych granicach. Na Truskawce jest taniej.
        Jeśli w S. na Marszałkowskiej jest NR to super, to wracając ze Świąt zrobię
        sobie przerwe w podróży i skoczę na NR :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka