Dodaj do ulubionych

ciekawa jestem, jak wygladacie :)

31.12.05, 15:31
Szkoda, ze na forum nie mozna umieszczac zdjec :) Mialam przyjemnosc poznac Benite, Balbine i Forevermore, znam juz Kalie i Haska-mi :) ale reszta Waszych twarzy jest mi zupelnie obca... Szkoda! Ciekawa jestem, jak wygladaja Toula, Madlaine, Kaloo, Mangos, Anniehall i inne dziewczyny, z ktorymi przynajmniej wymienialam maile, oraz cala reszta naszego forum. Czy Was tez interesuje, jak wyglada reszta forumowiczow? Ciekawe, jak nasze wyobrazenia o innych maja sie do rzeczywistosci :)
Obserwuj wątek
    • mangos Re: ciekawa jestem, jak wygladacie :) 31.12.05, 15:44
      :)
      Ja miałam przyjemność poznać poprzez @ :Chatkę, Balbinę i dzisiaj Kalię. Przyznam ,że też jestem ciekawa reszty:) Nie wiedzieć czemu zawsze zakładam,że forumowiczka/forumowicz ma ciemne włosy;) Beatka-Kalia! W moich wyobrażeniach byłaś brunetką:)
      • nitulina Re: O nie, ja jestem blondynką ;) 31.12.05, 16:02

• a.g.n.i Re: ciekawa jestem, jak wygladacie :) 31.12.05, 16:18
        jeszcze moje zdjęcie Mangos miałaś... z Królem Słońce;-) Głównie tam był Król,
        ale ja też majaczyłam w oddali;-)
        • mangos Re: ciekawa jestem, jak wygladacie :) 31.12.05, 16:21
          Fakt.Jak mogłam zapomnieć? Zrobiliście na mnie z Królem wielkie wrażenie przecież:)Agni,chciałabym jeszcze zobaczyć Twojego Szanownego Kota:)
          • a.g.n.i Re: ciekawa jestem, jak wygladacie :) 01.01.06, 23:56
            A to jak tylko sobie z Kotem fotkę zrobię, to wyślę;-P Jest co oglądać
            (oczywiście o Kocie mówię;-))
        • benita5 Re: ciekawa jestem, jak wygladacie :) 02.01.06, 14:53
          Oj zdjecie haremowe Agni ;o))... to cud-miod, prawie definicja ...noooo
          szalenstwa i uwielbienia na miare najwierniejszej hurysy;o) Fotka pieeekna i ten
          dziki zachwyt uwielbienia w oczetach, haha. Pamietam jakie na mnie zrobilo
          wrazenie po i tak emocjonujacej i niezapomnianej oblawie krolewskiej:P
          • benita5 Re: ciekawa jestem, jak wygladacie :) 02.01.06, 15:19

Mam fuksa bo poznalam osobiscie nasze trojmieskie nosy Elve, Smoczke i Forevera,
            stoliczne: czyli: Agni, Graze i Dori, Wielkopolskie czyli MArte i Haska-mi.
            Zdjeciowo "znam" Elfice, Merolika i Luloo... z fotek wizazowych;))
    • mrouh Re: ciekawa jestem, jak wygladacie :) 31.12.05, 15:56
      Mi sie któraś z dziewczyn dziś śniła, ale nie pamiętam kto:-) tzn. chyba we śnie
      też nie bardzo wiedziałam, na pewno ktos z kim sie wymieniłam lub zamierzam. Moż
      się któras rozpozna w moim sennym opisie:-) : brunetka, włosy w kitkę w długim,
      oryginalnym jeansowym (?!:-D) wdzianku, jasna cera, bardzo niebieskie oczy- tyle
      pamiętam... :-)
      Co do widzenia- czasem ma ochotę pobiegać sobie z ekspertami po perfumeriach:-)
      Jednak od lat przyzwyczajona jestem do kontaktów "zdalnych" (nawet zanim
      internet na oczy zobaczyłam:-)) i jakoś sam fakt niewidzenia nie przeszkadza
      mi:-) I tak istniejecie w mojej świadomości jak starzy znajomi, codziennie Was
      odwiedzam, jak tylko otworzę oczy (przed kawą! :-)), wiem, kto ma podobny gust
      do mojego... Baardzo Was lubię i bez widzenia! :-)
      • chatka_ Re: ciekawa jestem, jak wygladacie :) 31.12.05, 16:30
        A bo trzeba bywac na zlotach ;)))
    • kalooo Re: ciekawa jestem, jak wygladacie :) 01.01.06, 22:16
      hehe;))
      Mnie to już masa osób widziała;))

Ja tez się kiedyś zastanawiałam jak kto wygląda,ale w sumie na odległość to też
      jest piękne poznawać kogoś. Zwłaszcza,że muszę przyznać,że najcudowniejsze
      osoby jakie poznałam to przez internet właśnie;)
    • elve Re: ciekawa jestem, jak wygladacie :) 02.01.06, 00:13
      ja na przykład wyglądam pięknie :D ;)
      • benita5 Re: ciekawa jestem, jak wygladacie :) 02.01.06, 14:49
        elve napisała:

> ja na przykład wyglądam pięknie :D ;)

Nie sposob sie nie zgodzic!
        • elve Re: ciekawa jestem, jak wygladacie :) 02.01.06, 18:10
          hehe, pewnie! inaczej pejczykiem! :D
    • nitulina Re: ciekawa jestem, jak wygladacie :) 02.01.06, 00:19
      Jak każdy w internecie ;)

Wysoka błękitnooka blondynka z włosami do pasa, o nieprzeciętnym błysku w
      oczach, domatorka, gibka i szczupła w talii ;)
      Żeby nie było wątpliwości to ja ;)
      • nitulina Re: Skoro mowa o kotach to :) 02.01.06, 00:30
        To tak wygląda śpiąca królewna, najpiekniejszy pies na świecie ;)
        img436.imageshack.us/img436/5255/fuska6nh.jpg
        • mangos Przeuroczy psiak:) 02.01.06, 06:44

• nitulina Re: Przeuroczy psiak:) 02.01.06, 12:35
            Oj to jeszcze pokażemy się w kąpieli.
            img461.imageshack.us/img461/5254/fuska7xr.jpg
            • chatka_ Re: Przeuroczy psiak:) 02.01.06, 12:38
              Boze kto mu to zrobil?:))) To Twoj rodzony psiak? ;)
              • nitulina Re: Rodzony rodzony 02.01.06, 12:43
                Grzeczna bardzo, jak na Yorka to sama słodycz i grzeczność, nie piskliwa, nie
                skrzekliwa, posłuszna...
                Fuska ma na imię.
                A w kąpieli wygląda strasznie biednie ;)
                • chatka_ Re: Rodzony rodzony 02.01.06, 12:45
                  Grzeczny, bo to dziewczynka :) A masz kota do pary?:)))
                • anniehall78 Re: Rodzony rodzony 02.01.06, 12:59
                  a swoją drogą, to wyobrażałam sobie Ciebie, Nitulino, jako potężną kobietę, nie z yorkiem, ale z wilczurem, he he....
                  • nitulina Re: Potężną buuuuuu 02.01.06, 13:47
                    Boże, nie jestem chudzinką ale do potężności mi daleko...a buzię mam dziecinną
                    dość...
            • anniehall78 Re: Przeuroczy psiak:) 02.01.06, 12:40
              ależ cudny!!
              i to tak.... hmmm..... grzecznie?.....podczas kąpieli?...... oj, chyba go photoshopem, moja droga potraktowałaś!
              jak ma na imię?
            • mangos Re: Przeuroczy psiak:) 02.01.06, 15:23
              Nitulinka , a ja Ci chyba kiedys podobnego psiaka na pocztówce wysłałam. Jaki dziwny i przyjemny zbieg okoliczności!:)
              • nitulina Re: Mangos... 08.01.06, 00:32
                A ja myślałam wtedy, że Ty wiesz że ja mam Yorczkę, i dlatego wysłałaś :)
                kiedyś na 30 zamieszczałam już zdięcia Fuski, moje zresztą też tam były.
        • anniehall78 o!!! kotyyyy! 02.01.06, 12:37
          moje diabły już się ujawniły.
          a ponieważ ja jeszcze nie ujawniona, nikogo nie widziałam, i nikt mnie nie widział to proszę:
          niewysoka, długie, ciemnobrązowe, naturalnie skręcone włosy, smukła, długie palce, rzecz jasna (hie hie....), ciemne kocie oczy (hie hie...),
          tak akurat na Black Cashmere....
          można spotkać w kinie, przed telewizorem, przed komputerem lub u hodowcy syjamów...
          • chatka_ ciekawa jestem, jak wygladacie:) 02.01.06, 12:44
            Kiedys na moim rodzimym Forum dzielilismy sie wyobrazeniami na swoj temat,
            zaden opis oczywiscie do nikogo nie pasowal i smiechu bylo co nie miara :)))
        • vanilia72 śliczna jest !!!! 02.01.06, 12:45

• nitulina Re: Kotom mówimy nie... 02.01.06, 12:48
            Fuska z zasady, ja z urazu, w Nowym Yorku mieszkałam w towarzystwie 17...i
            sobie zaprzysięgłam że nigdy więcej...długa historia...
            • chatka_ Re: Kotom mówimy nie... 02.01.06, 12:52
              To ja poprosze w wolnej chwili te historie na maila :))
              • nitulina Re: Kotom mówimy nie... 02.01.06, 12:55
                Szkoda gadać, 2 w domu w tym jeden bojący się ciemności he he ;) 15 na
                backyardzie ;);) stojących i miauczących o odpowiednich porach...
                • merolik Re: Kotom mówimy nie... 02.01.06, 13:36
                  nitulina napisała:

> Szkoda gadać, 2 w domu w tym jeden bojący się ciemności he he ;) 15 na
                  > backyardzie ;);) stojących i miauczących o odpowiednich porach...
                  >
                  > Zazdroszczę Ci!!! Serio!!!
                  • nitulina Re: Zazdrościsz? 02.01.06, 13:46
                    Ja bym zazdrościła zwłaszcza spania przy świetle bo kot się boi...
                    • merolik Re: Zazdrościsz? 02.01.06, 13:51
                      nitulina napisała:

> Ja bym zazdrościła zwłaszcza spania przy świetle bo kot się boi...

Spania przy świetle akurat nie, ale tej liczby kotów - tak! Chociaż wiem, że
                      mogło to być trochę uciążliwe czasami ;)
                      • nitulina Re: Zazdrościsz? 02.01.06, 14:19
                        Jezus Maria, strasznie uciążliwe, a jaki syf za przeproszeniem...nie do
                        opanowania mimo chęci...
                        • merolik Re: Nitulino :))) 02.01.06, 14:33
                          jakbyś kiedyś miała chwilkę i chciała napisać o tym epizodzie ;) , to ja, za
                          Chatką, tez poproszę, bo stąd nas zaraz wyrzucą za zaśmiecanie wątku...
                          • nitulina Re: Nitulino :))) 02.01.06, 14:38
                            Żadnym epizodzie, mieszkałam z nimi szmat czasu ;);) napiszę napiszę...
                            No jak najdzie mnie wena ;)
                        • chatka_ Re: Zazdrościsz? 02.01.06, 14:51
                          nitulina napisała:

> Jezus Maria, strasznie uciążliwe, a jaki syf za przeproszeniem...nie do
                          > opanowania mimo chęci...

No w takich warunkach to faktycznie mozna kota dostac ;)))
                          • rybkad A to mój futrzak:) 02.01.06, 20:51
                            swojej fotki nie mogę znaleźć dziś, jutro znajdę jk dojdę do siebie po
                            Sylwestrze;)
                            img506.imageshack.us/my.php?image=jeep9nc.jpg
                            • nitulina Re: A to mój futrzak:) -O mamo!!!;) 02.01.06, 21:04
                              Strasznie się Ich boję, ale i tak jest zabawny z tą łatką na oczku.
                              • rybkad Re: A to mój futrzak:) -O mamo!!!;) 02.01.06, 21:11
                                Założę się, że on by się Ciebie bardziej bał:))), to wbrew pozorom takie
                                nieśmiałe ciche zwierzątko, nawet sąsiadki jamnik go gryzie....nie mówiąc już o
                                kolesiach z podwórka, oni biegają a on chowa mi się za nogami.Za to dobrze
                                sprawdza się jako siła pociągowa ciągnąca sanki;)
                                • senta Re: A to mój futrzak:) -O mamo!!!;) 02.01.06, 22:46
                                  Ja tez chce sie pochwalic Liszenka:))a nie moge...buuuu
                                  wczoraj porwala mi klawisz spacji i musialam ja poic kawa zeby oddala,cwaniarajedna:)
                                  • venus22 Re: A to mój futrzak:) -O mamo!!!;) 08.01.06, 01:13
                                    niektorzy mowia ze jestem podobna do Sharon Stone niektorzy ze do Catherine
                                    Zeta Jones :)))

Venus
                                    • madlaine_xx Venus, przecież one tak różne od siebie :))) 08.01.06, 10:45
                                      ciekawie musisz wyglądać :)))
                                      • venus22 Re: Venus, przecież one tak różne od siebie :))) 09.01.06, 00:31
                                        >>>przecież one tak różne od siebie<<<

no wlasnie tez wietrze w tym jakis podstep.. czyzby mnie tylko tak balamucili ??

;)

Venus
                                        • nitulina Re: Venus, przecież one tak różne od siebie :))) 09.01.06, 00:35
                                          Może najbaezpieczniej będzie jak sama to ocenisz ;) im wczesniej tym
                                          lepiej,unikniesz rozczarowań ;)
                                          • venus22 Re: Venus, przecież one tak różne od siebie :))) 09.01.06, 01:07
                                            jakby sie uprzec to jak jest ciemno, z daleka, a ja stoje tylem to rzeczywscie
                                            jestem do ktorejs podobna....
                                            ;)

Venus
    • lili202 Re: ciekawa jestem, jak wygladacie :) 09.01.06, 09:39
      a mnie porownuja do Shakiry i nie wiem czy sie cieszyc czy plakac:P ale figura
      faktycznie podobna wlosy blond wiec moze cos w tym jest
    • nitulina Re: PH 09.01.06, 13:11
      Szkoda że nie do Paris Hilton, byłby powód do dumy...
      • akikoo Re: PH 09.01.06, 20:48
        nitulina napisała:

> Szkoda że nie do Paris Hilton, byłby powód do dumy...

A propos podobieństwa, zawsze można sprawdzić ;)
        www.myheritage.com/FP/Company/tryFaceRecognition.php?s=1&u=g0&lang=EN
        • nitulina Re: PH 09.01.06, 21:02
          Greta Garbo
          Sophie Marceau
          Ursula Andress (uwielbiam btw)
          Vivian Leigh
          Fay Wray
          plus dwóch jakiś obleśnych facetów ;)
          Fantastyczne towarzystwo,szkoda, że jakoś tego podobieństwa nie widzę ;)
          • benita5 Re: PH 09.01.06, 21:18
            hehe, Nitka wrzuc linke na forum, zobaczysz jakie powinowactwo trolle wynajda;o)
            • nitulina Re:Że niby linkę do własnego zdięcia ? 09.01.06, 21:25
              Ja tam się w sumie ani nie wstydzę, ani specjalnie nie ukrywam, moje zdięcia
              kiedyś wisiały na snapie w galerii forum 30, ale własnie podobno jakieś trole
              zaczęły się tam dobierać i wyciągać te zdięcia, więc galerię zamknięto.
              • benita5 Re:Że niby linkę do własnego zdięcia ? 09.01.06, 21:50
                Niee, no to był dżołk niewybredny...z mojej strony. Ja wiem ze jestes
                Atrakcyjna B. i tyle wystarczy do publicznej wiadomosci.
                A co do fotek, to takie troliska karmia sie tym ze komus narobia
                przykrosci,odbijaja kompleksy miast leczyc...
                Musze jakas swoja fotke wrzucic, moze wyjdzie mi inne podobienstwo nizli do
                Benny Hilla albo Benito Musoliniego ;o)
                • nitulina Re:Że niby linkę do własnego zdięcia ? 09.01.06, 22:05
                  No mnie wyszły też jakieś dwa straszne dziady ;)obok pieknych Pań, więc
                  atrakcyjnośc ma zadrę;), a poza tym okazuje się że o kant d ten program rozbić,
                  bo wrzuciłam fotki w ciemnych włosach z inną miną i podobieństwo do Jima
                  Morrisona tym razem mi wyszło ;)

A tak btw jesteś jak miód na serce zawsze ;)
            • madlaine_xx ta stronka jest fantastyczna :))) 09.01.06, 21:35
              i nawet mi sie troche zgadza ;)
              • fufu-dilla Re: ta stronka jest fantastyczna :))) 11.01.06, 03:16
                mnie 5 razy pod rząd na pierwszym miejscu wyszla scarlett johansson (do moich
                roznych fotek), oraz 4 razy na trzecim badz czwartym miejscu, a ona nigdy mi
                nie jakos szczegolnie nie podobala...:0 NAtomiast kiedy wrzucilam fotke
                kolezanki wyszedl... Hussayn, wiec chyba ta Scarlett nie najgorzej w sumie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka