a.g.n.i Eau d Iparie L'Occitane i zastanawiam się+ 17.01.06, 08:52 na dodaniem kropelki bursztynu... ale nie, dziś chyba samą mirrę z kadzidłem ponoszę... Odpowiedz Link
a.g.n.i W ostatniej chwili jednak po Króla sięgnęłam+ 17.01.06, 09:54 chyba znów mi jakiś bezpieczny kokon potrzebny... Odpowiedz Link
m23p31 smakowicie... 17.01.06, 09:00 ... mauboussin tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20724;116/st/20060212/dt/6/k/df53/preg.png Odpowiedz Link
kalia_t Dzień bez węchu, dzień stracony :-((((((( 17.01.06, 13:48 pachnę(?)My couture. Odpowiedz Link
rybkad Czekoladą by Angel:) 17.01.06, 14:01 I cały czas mam rozterki duchowe, kupić? nie kupić? diabelsko moim zdaniem drogi krem do ciała Angel, ehhhh i co ja mam zrobić? Odpowiedz Link
olesiam Ogladacie "maz fryzjerki"?piekny... 17.01.06, 23:39 caly salon zastawiony flakonami wod kolonskich, padlo nazwisko Givenchy, ze zdumieniem, jak ktos z takim nazwiskiem moze zrobic kariere:)?Wyobrazacie sobie inna nazwe niz Ysatis Givenchy?pasuje absolutnie A ja pachne bardzo "plastyczna" Ambra Extreme LA, tak nieprawdopodobnie lagodnieje, teraz jak koncowka ASultan. O Odpowiedz Link
olcia71 Re: Ogladacie "maz fryzjerki"?piekny... 18.01.06, 09:08 Strach pomyśleć, że wszystkie te wody wypili.....!!!! I koniec smutny jak cholera... A le to raczej nie o tym wątek :o). W każdym razie rację masz:piękny! Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Ogladacie "maz fryzjerki"?piekny... 18.01.06, 10:18 pamiętam ten salon i butelki jak przez mgłę... dawno temu oglądałam. Muszę na płycie film zdobyć. Taaak, czasem szkoda, że nie mam telewizora (ale tylko czasem;-P) Odpowiedz Link
olesiam Ambre Extreme L'Artisan 18.01.06, 09:03 niesamowite, taki pazur na poczatku i kaszmirowa slodycz na koncu:) Cos pomiedzy Shalimarem, Prada i AS. Milego dnia! O. Odpowiedz Link
a.g.n.i No dziś to już na pewno L'Occitane 18.01.06, 10:16 na wszelki wypadek najpierw się spryskałam, potem napisałam. Mirra i kadzidlo, hmmm, może jednak kropelkę bursztynu dołożę... Właśnie przyszedł mi z balkonu pachnący świeżym powietrzem czarny kot w białe gwiazdki (ośnieżony) - a chwilę będzie mokry kot pachnący mokrym kotem. Chyba trochę już dochodzę do równowagi dziś... choc nastrój ciągle na dolnej granicy raczej się utrzymuje... Odpowiedz Link
hispana jak w sredniowiecznym zamku 18.01.06, 10:33 czyli mandarolo di sicilia olejek migdalowy, lawenda, bargamotka i pomarancza ten zapach mnie rozpieszcza i uspokaja ;) Odpowiedz Link
ivesman Re: jak w sredniowiecznym zamku 20.01.06, 00:18 Idę spać z pachnącym Vetiverem nadgrastkiem:).Musze przyznać,że ten zapch jest całkowicie inny na spokojnie w domu niż w perfumerii czy nawet na dworze. Odpowiedz Link
joaasiak1 Tumulte, a na łapie... 18.01.06, 14:35 ...Helmut Lang i niczego sobie, naprawdę...Kurczę, znowu zaczyna mi się coś podobać - nie jest dobrze (oczywiście w kontekście finansowym:-) Odpowiedz Link
olesiam Premier Figuier L'Artisan-w 2 rocznice na Forum:) 19.01.06, 09:31 To juz dwa latka jestesmy razem:)pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie:)!!! szczegolnie Zalozyciela:)!!! Olesia Odpowiedz Link
a.g.n.i Gratulacje;-) 19.01.06, 09:42 Ja czekam z utęsknieniem, kiedy mi roczek stuknie... ale już niedługo. Na dzis 4 solidne psiki Gaiaka. Do pępka to może nie, ale prawie;-) Odpowiedz Link
senta Tak jak Olesia:) 19.01.06, 15:02 Premier Figuier..calkiem niezle na poczatku "daje" brzozowym sokiem:) a potem..lekka slodycz bierze gore nad tym ostrym akordem i jest sliczny:) Odpowiedz Link
mangos Celine Oriental Summer do pępka!;) 19.01.06, 16:59 i chyba trochę przesadziłam. Odpowiedz Link
merolik Re: EC, przez cały dzień, poprawiona jeszcze 19.01.06, 19:33 trochę wieczorem - i cały czas jest przy mnie, taka piękna!!! :) Odpowiedz Link