a.g.n.i Całe ręce w Ouarzazate. Kalooś, nie utrzymam+ 22.01.06, 14:03 przy życiu próbki którą mi dałaś na przechowanie. Piekielnie przecieka. Właśnie porządek w skrzynce robiłam, bo oczywiście czegos szukałam, było na dnie więc wysypałam całosć na łóżko. Chowam potem "po kolei", biorę fiolkę z Ouarzazate, a tu łapy całe mokre, choć fiolka porządnie zamknięta... nie wiem, pękło coś? a może zamknięcie do kitu? dziwna ta fiolka w ogóle... A plany były inne (różyczkę Lutensa chciałam na łapkach ponosić, hehe) Odpowiedz Link
kalooo Re: Całe ręce w Ouarzazate. Kalooś, nie utrzymam+ 22.01.06, 15:30 Agni-moja droga,no co ty gadasz??;) w lepsze ręce trafić nie mogła!;)) Jakie przechowanie-raczej miłe użytkowanie z dobrodziejstwem inwentarza!;D A ja dzisiaj niczym nie pachnę,leżę w wyrku i gardło kuruję po wczorajszym;] Teraz już wiem--->palenie w temperaturze -25'C surowo wzbronione;/ Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Całe ręce w Ouarzazate. Kalooś, nie utrzymam+ 22.01.06, 15:44 kalooo napisała: > Jakie przechowanie-raczej miłe użytkowanie z dobrodziejstwem inwentarza!;D Inwentarz (kot) nie uznał tego raczej za dobrodziejstwo;-P Popatrzył z niesmakiem, jak go zaczęłam molestować. Za dużo chyba;-P > A ja dzisiaj niczym nie pachnę,leżę w wyrku i gardło kuruję po wczorajszym;] > Teraz już wiem--->palenie w temperaturze -25'C surowo wzbronione;/ Hmmm, chce mi sie powiedzieć: A nie mówiłam;-P Nie, nie mówiłam;-) Aż tak chyba nie marudzę, co;-P?. A gardlo to może od gadania, mnie tez jakby drapie... Odpowiedz Link
kalooo Re: Całe ręce w Ouarzazate. Kalooś, nie utrzymam+ 22.01.06, 15:53 hehehehe;D Ja faszeruję się Strepsils dolo intensive,aspiryną itd.-mam nadzieję,że do jutra mi przejdzie..;[ Odpowiedz Link
anniehall78 Palisandrem... 22.01.06, 14:49 przełamałam passę Hirisa. nie na długo: z Palisandru pozostały resztki, a setka Hirisa uśmiecha się beztrosko... Odpowiedz Link
benita5 Re: Oriental Summer kontra Syberyjska Zima :) 22.01.06, 21:32 Oooo czesc Dori :* ale kontra...:P Odpowiedz Link
hispana Ananas Fizz - L'artisan 24.01.06, 10:48 zeby poczuc sie jak na karaibach z pinacolada w dloni ... :) Odpowiedz Link