forevermore79 22.01.06, 21:38 o tej porze to już żelem pod prysznic Boss Elements Aqua- a na rękę kapneło mi troche balsamu Tende Poison Diora- alez to jest killer :-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.g.n.i Re: Dziś pachnę... 22.01.06, 23:55 ide spać z Ambrą Etro z probki od Kaloo na jednym nadgarstku... momentami urocza, momentami słodka strasznie, oj, wanilia chyba mnie nie lubi, zawsze wylezie na wierzch i krzyczy "To ja!" Odpowiedz Link
anniehall78 Hirisem do pępka, ale chyba przerzucę się na Om+ 23.01.06, 13:46 Omnię wkrótce, albo Flower Kenzo Le Parfum..... z zimna zaraz się rozkruszę..... Odpowiedz Link
nitulina Re.Flowerbomb 23.01.06, 14:13 Robię porządki w szafach, znaczy się czystki!!!! i flowerbomb mi pomaga ;) Odpowiedz Link
a.g.n.i Dziś pachnę kropelką Opium, od rana, ale... 23.01.06, 18:44 koszmarnie zaspałam;-P nie było czasu Państwu zatem dzień dobry powiedzieć, a szkoda, weszło mi to już w poranny zwyczaj;-P Odpowiedz Link
martyna101 Cinema YSL :) 23.01.06, 18:52 i coraz bardziej sie przekonuje do tego zapachu Odpowiedz Link
elami3 Re: OI rano a teraz ... 23.01.06, 19:16 nowiutkim Cristobalem EDP- bardzo intensywny i jeszcze bardziej cieplutki niz EDT. Odpowiedz Link
a.g.n.i Na ręku L'Air du Temps EdT dla mojej mamy i + 23.01.06, 20:47 stwierdzam, że EdT na mojej skórze da się przeżyć. EdP jest mordercze - EdT nawet ładnie sie rozwija, nie dusi, miękko całkiem na skórze leży. Uff. Ale i tak nie moja bajka... Odpowiedz Link
a.g.n.i Dziś pachnę odrobiną Helmuta Langa 24.01.06, 09:10 zaczynam oszczednie używać perfum do pracy z uwagi na koleżankę w stanie odmiennym;-P na razie ciężko znosi zapachy wszelakie. Dziwnie się czuję nie wlokac za sobą ogona, ale siła wyższa - będzie trzeba, to w ogóle zrezygnuję z noszenia perfum do pracy, po miesiącu ma jej przejść... mam nadzieję Odpowiedz Link
a.g.n.i bo inaczej, to chyba wzięłabym słonika... 24.01.06, 09:48 termometr za oknem zgłupiał, normalnie poprzerywał się słupek rtęci... ratunku, czy rtęć może zamarznąć i połamać się? (sorki za głupie pytanie, z pewnych przedmiotów ledwo się przechodziło z klasy do klasy, co widać, słychac i czuć;-P) słonik byłby idealny, ale to byłby niehumanitarny gest, żegnaj, słoniku, na miesiąc:-( Odpowiedz Link
dori7 Narciso: sredni pomysl,jak czlowieka lapie migrena 24.01.06, 19:45 Przekonalam sie dzis o tym doswiadczalnie, auuuuu :(( Odpowiedz Link
mathilde17 Miel de Bois... 24.01.06, 20:20 ...czyli bardzo upragnioną ostatnią zdobyczą, którą niniejszym radośnie się chwalę!! Odpowiedz Link
martyna101 helmut lang, nie podoba mi sie leci na stragan:) 24.01.06, 21:44 moze ktos chetny na 10 ml ??:P Odpowiedz Link
mrouh Re: Marc Jacobs 24.01.06, 22:30 Etra, prezent-pamiątka z cudnego tygodnia na Sycylii:-) Odpowiedz Link
a.g.n.i Na dobranoc Desnudą.Oczywiście jak próbka mi się+ 24.01.06, 23:57 kończy, to stwierdzam "och, jaki to śliczny zapach";-P Odpowiedz Link
mangos Neonatura Cocon 25.01.06, 07:04 ...ale mi się podoba! Asiu,dziękuję bardzo:*:*:*:* Odpowiedz Link
a.g.n.i Eau d'Iparie Occitane 25.01.06, 09:42 odrobinką;-) nie powinna chyba nikogo drażnić;-) biorę flaszkę ze sobą i obleję się do pępka po wyjsciu z pracy, bursztynu też dołożę (na razie chyba za mocny;-P) Odpowiedz Link