Dodaj do ulubionych

PROBLEM i poczta

08.02.06, 13:03
Przypuszczam,że była dziś do mnie przesyłka od Escape. Mama odebrała paczkę , podpisała i gotowe. Po 10 minutach ( dosłownie tyle mnie nie było) lece uradowana a tu patrzę paczka coprawda jest ,ale figuruje na niej inny adres ,konkretniej Ośrodka Zdrowia w mojej mieścinie.No a w paczce chyba jakieś druki czy diabeł wie co:/ Nie otwierałam, paczka lezy i czeka aż ktos po nią wróci a mnie krew zalewa. Co robić? Żeby się nie okazało,że jakaś pielęgniara zlewa się moim OXYGENE a ja mam papiery do... napisałabym czego,ale to brzydkie:/
Prosze o rady.
:(
M.
Obserwuj wątek
    • martyna101 Re: PROBLEM i poczta 08.02.06, 13:06
      mangos biegnij jak najszybciej na poczte wyjasnic pomylke!
      • mangos Re: PROBLEM i poczta 08.02.06, 13:16
        Żeby to było takie proste. Niczego nie jestem pewna, więc nie chcę robić zamieszania 20 minut po całym zajściu. Nasza mieścina jest tak mała,że chyba facet rozwożący paczki się zorientuje ,że coś nie gra. Boże...;(
    • mangos Re: PROBLEM i poczta 08.02.06, 13:19
      Listonosz , ten "prawdziwy" z naszego UP był godzinę wcześniej. Wszystko zalezy od tego,czy Escape wysyłała jako paczkę czy jako list polecony na mój adres...Bo paczki rozwożą w naszej okolicy specjalnym wozem a polecone przynosi listonosz. Już nic z tego nie wiem...;(
      • rybkad Re: PROBLEM i poczta 08.02.06, 13:20
        radzę jednak biec na pocztę, listonosz ma napewno komórkę przy sobie, zadzwonią
        do niego i wszystko sie wyjaśni:)
        • martyna101 Re: PROBLEM i poczta 08.02.06, 13:23
          rybkad napisała:

> radzę jednak biec na pocztę, listonosz ma napewno komórkę przy sobie,
          zadzwonią
          >
          > do niego i wszystko sie wyjaśni:)

dokladnie, kiedys bylam w podobnej sytuacji:)
        • mangos Re: PROBLEM i poczta 08.02.06, 13:26
          Biegne, raz kozie...
    • mangos Re: PROBLEM i poczta 08.02.06, 13:39
      Ubrałam się szybko i już zlatywałam ze schodów aż nagle...dobiłam do dostarczyciela paczek. Niósł OXYGENE , wielką, wspaniałą kulę od ESCAPE:* Wszystko sie wyjasniło, jednak ośrodek otrzyma swoje druki...ufff... Escape , jak ochłonę ureguluję płatność, na dziś mam dosyć poczty.
      • martyna101 Re: PROBLEM i poczta 08.02.06, 13:46
        super ze wszystko sie dobrze skonczylo:) mangos, mam nadzieje ze moja przesylka
        dojdzie bez problemow:P
        • mangos Re: PROBLEM i poczta 08.02.06, 13:50
          W razie czego jestem gotowa , by szybko "lecieć" na pocztę i wyjaśniać powstałe problemy;)
    • escape5 #**@#$%%**!! 08.02.06, 15:02
      O matko.I co teraz??Daleko ten ośrodek??Może leć tam...
    • escape5 ;PP 08.02.06, 15:09
      Dopiero teraz przeczytałam:))).Dobrze że kula trafiła we właściwe ręce,sorry za ten pakunek ale sporządzałam go dosłownie w pięc minut:)))
      A płatnośc ureguluj kiedy chcesz.
      • mangos Re: ;PP 08.02.06, 15:38
        Wszystko dobrze się skończyło! Nie martw się Escape! A kula fajna, aż szkoda było odpakowywać:)
        Jutro pędzę na pocztę:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka