katjanka 01.03.06, 14:48 Na co wydacie chetniej kase? Bo ja na te pierwsze! :)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalia_t Re: Perfumy vs Ciuch 01.03.06, 15:26 Ciuchy to osobna pula i rzadzi się swoimi prawami:-) Mam raczej dylemat perfumy czy opera? Oto jest pytanie?:-) Odpowiedz Link
salma88 Re: Perfumy vs Ciuch 01.03.06, 21:49 Perfumy. Mialam ostatnio dylemat - lazic po sklepach z ciuhami czy po perfumeriach? Mialam malo czaus, wybralam perfumerie i oczywiscie kupilam kolejny flakonik:) Wypadaloby wiecej ciuchow kupowac, bo ile mozna chodzic w tym samym, ale ja wole pachniec:) Odpowiedz Link
mangos Re: Perfumy vs Ciuch 01.03.06, 21:52 Też tak mam. W strojach jestem od jakiegoś czasu monotematyczna. Jeansy+ golf- zmieniam tylko kolory- jutro będzie brązowy + Theorema Leggero ( chyba) , ewentualnie brudny róż+ Variations Carven.:) Odpowiedz Link
katjanka Re: Perfumy vs Ciuch 01.03.06, 21:54 No wlasnie, ja tez wole pachniec, a jeszcze bardziej miec czym cieszyc oko gdy spogladam na półkę. ja mam inny sposob na gromadzenie ,,dóbr'', na kazda okazje wymagam od chłopaka nowa butelke. on manii ni w ząb nie łapie i marudzi ,,E, po co ci (PO CO??? dobre sobie..) kolejny zapach... Lepiej bys wybrala jakis fajny ciuszek, zajeb... spódniczkę''. Ale fakt - buty też obojetne memu sercu nie sa. Odpowiedz Link
mangos Re: Perfumy vs Ciuch 01.03.06, 21:57 Zbliża się Dzień Kobiet!;) Wybrałaś sobie już coś:>? Ja sobie sama sprezentowałam na to konto ... Be Delicious;) Niech się nazywa;) Przestępstwo usprawiedliwione... Odpowiedz Link
katjanka Re: Perfumy vs Ciuch 01.03.06, 22:06 Jezus, masz racje!!! Dzien Kobiet, hm :/ Luby jeszcze nie otrzasnał się po walentynie, ale co tam. Jak kocha niech buli. O. Juz widze oczami duszy nasza wspolna wyprawe około przyszlego poniedziałku. :+ Odpowiedz Link
mangos Re: Perfumy vs Ciuch 01.03.06, 22:36 Ja mojego atakuję allegro;) Mówię pieszczotliwie,że SUPER okazja,że się opłaca,że zapach wyjątkowy...;) aż w końcu ulega:) Odpowiedz Link
zettrzy Re: Perfumy vs Ciuch 02.03.06, 01:22 perfumy nabywam gotowe w buteleczce ciucha robie ze starannie wybranego materialu oczywiscie ze ciuch - przynajmniej moge sie wyzyc, no i rece mam czyms zajete do czasu wykonczenia Odpowiedz Link