squared 21.03.06, 09:11 Czy jest to unisex? Jest jeden męski CN, ale zawsze zapominam nazwy... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.g.n.i Re: CoSTUME NATIONAL SCENT INTENSE 21.03.06, 09:35 wydaje mi się, że wszystkie to uniseksy, z wyjatkiem ostatniego - Gloss, który jest zdecydowanie damski;-) Intense zwykle leży na męskich półkach w perfumeriach;-) Odpowiedz Link
forevermore79 Re: CoSTUME NATIONAL SCENT INTENSE 22.03.06, 08:52 Agni ma racje- CN Scent Intense to unisex, choc procz klasyka ma najbardziej meskich elementow- sam bardzo chetnie uzywam :-). Faktycznie czesciej latwiej go znalezc po meskiej stronie polek :-). Odpowiedz Link
squared Re: CoSTUME NATIONAL SCENT INTENSE 22.03.06, 08:55 bardzo mi sie podoba ten zapach, czy jest cos podobnego, zblizonego? Odpowiedz Link
forevermore79 Re: CoSTUME NATIONAL SCENT INTENSE 22.03.06, 09:00 Mi sie troche kojarzy wlasnie slynne, przecenione w Rossmannie Bulgari Black- taki kadzidlano-herbaciany aromat (w Intense czuc tez hibiskus). Jedna z nut CN Intense przypomina mi tez damski (ale dla mnie rowniez unisex i chetnie uzywam) Black Cashmere. Troche charakteru Scenta mozna tez odnalezc wg mnie z meskich kompozycjach Annick Goutal i The Brune Brosseau (obydwie marki w Quality). Jesli podoba sie Tobie wlasnie Intense- kup i ciesz sie nim, jest super i fenomenalnie na mnie trwaly :-) Pozdrawiam! Odpowiedz Link
squared Re: CoSTUME NATIONAL SCENT INTENSE 22.03.06, 09:35 tez mialem skojarzenia z DK, bulgari mi sie srednio podoba ;) Odpowiedz Link
milena.rl Re: CoSTUME NATIONAL SCENT INTENSE 31.03.06, 14:10 Scent Intense pachnie jak szafka mojej babci, w której zawsze trzymała piersiówkę rumu, herbatę i czekoladki :) Odpowiedz Link