Dodaj do ulubionych

Perfumy które rozweselają....

11.04.06, 00:35
Macie takie w zanadrzu? Nie chodzi mi jednak o te, ktore Wam sie milo
kojarza z konkretnymi zdarzeniami, ale te, ktorych bukiet - sam w sobie -
dawałby zastrzyk serotoniny do glówki.
Dla mnie to red jeans versace.
czekam na propozycje ,,prozakowych'' woni!
Obserwuj wątek
    • eirenne Re: Perfumy które rozweselają.... 11.04.06, 02:08
      Euphoria :) Buźka sama mi się uśmiecha, gdy czuję ten zapach :)))
    • anniehall78 Dzing! 11.04.06, 03:22
      .... po prostu chce się tańczyć.... ale nie będzie to taniec - trans... po prostu czysta energia.... do tańca... do pracy....bycie lekką i wzbicie się w powietrze.....
      • a.g.n.i Re: Dzing! 11.04.06, 08:27
        och, wyprzedziłaś mnie;-)
        Tak, ja też się na Dzinga uśmiecham;-) A wiesz, nie tylko my, na BN też ktoś
        coś takiego napisał;-)
        • mmartiene agni, czy ja MUSZE sie dopisywac w tym watku? ;)) 11.04.06, 15:58

• mika281 Re: Perfumy które rozweselają.... 11.04.06, 09:01
      Euphoria , Baby doll, Angel Innocent
    • dori7 Re: Perfumy które rozweselają.... 11.04.06, 10:38
      Le monde est beau i Grain de Folie, sa wyjatkowo radosne. Baby doll tez
      swietnie poparwiaja humor, ale sprawia to raczej nie sam zapach, a widok
      pozadliwej miny mojego kota, lypiacego chciwie okiem na fascynujacy baczek :))
    • homyk Re: Perfumy które rozweselają.... 11.04.06, 11:06
      Potwierdzam rozweselające działanie musującej mieszanki w Baby Doll :)
      • chatka_ Re: Perfumy które rozweselają....Dzing!:))) 11.04.06, 12:22
        Jestem zaskoczona, ze Dzing wzbudza wlasnie takie reakcje. Umiecham sie, ale
        nie z radosci, poprostu bawi mnie ten zapach, rozsmiesza jak kiedys cyrk...Jak
        to sie dzieje, w nutach nic radosnego nie ma, alchemikiem a nie perfumiarzem
        jest ktos kto go stworzyl :)
        • martyna101 Re: Perfumy które rozweselają....Dzing!:))) 11.04.06, 12:24
          mnie rozwesela hypnotic poison:)bardzo
        • babiloniaa Re: Perfumy które rozweselają.. 11.04.06, 12:24
          Dolce Vita jest bardzo optymistyczna.
        • anniehall78 Re: Perfumy które rozweselają....Dzing!:))) 11.04.06, 13:55
          i pomyśleć, że moje pierwsze spotkanie z tym zapachem zakoczyło się płaczem - płaczem rozczarownia: zapachniało mi wówczas nieudolną podróbą Fahrenheita;-(

moje doświadczenia z cyrkiem są dość traumatyczne, i bazując jedynie na opisie na stronie L'Artisan, z pewnością Dzing! znalazłby się na samym końcu mej listy... na szczęscie mamy tu a.g.n.i:-DDDDDDDD

no właśnie, u mnie Dzing! wzbudza nie sam jedynie uśmiech, ale czystą radość, a zarazem jakiś powiew z innej rzeczywistości: literatury... filmów....kociego świata... Chatko, masz całkowitą rację: alchemikiem jest ten, kto go stworzył.

łaśnie czytałam recencje na BN - pyszne jest porównanie do mokrego psa w sklepie z cukierkami, śpiącego na skórzanej kurtce jakiejś księżnej.....
          • chatka_ Re: Perfumy które rozweselają....Dzing!:))) 11.04.06, 14:34
            Mi przypomina kurtke taty w ktora wtulalam sie gdy nadchodzila pora pokazow na
            trapezie:) Tak, to jest to, skora przy nadgarstu, ten sam zapach ktory powstaje
            w kontakcie skorzanego paska od zegraka z ludzka skora, cieply i mdly, lekko
            perwersyjny zapach skory.
            • benita5 Re: Perfumy które rozweselają....Dzing!:))) 11.04.06, 14:41

Chatencjo, no teraz po tym opisie jakze sugestywnym ja chciec kapke Dzinga od
              Ciebie;> Bardzo!!! Co prawda Agni dla mnie przygotowala probke, ale niestety nie
              dotarla byla, a ze mija kwartal wiec raczej juz nie dojdzie. Jakbys tak mogla to
              ja bardzo na ten trapez z paskiem skorzanym sie pisze;) i obiecuje natychmiast
              odwdzieczyc czyms z mojego skarbczyka.
              • chatka_ Re: Perfumy które rozweselają....Dzing!:))) 11.04.06, 15:03
                Oj ale wytrzymasz do zlotu, co? :))) Tak, to zapach skory na skorze, tylko tyle
                i az tyle, bo kocham tę woń :)))
              • balbina_alexandra Re: Perfumy które rozweselają....Dzing!:))) 13.04.06, 23:02
                benita5 napisała:

>
                > Chatencjo, no teraz po tym opisie jakze sugestywnym ja chciec kapke Dzinga od
                > Ciebie;> Bardzo!!! Co prawda Agni dla mnie przygotowala probke, ale niestet
                > y nie
                > dotarla byla, a ze mija kwartal wiec raczej juz nie dojdzie. Jakbys tak mogla t
                > o
                > ja bardzo na ten trapez z paskiem skorzanym sie pisze;) i obiecuje natychmiast
                > odwdzieczyc czyms z mojego skarbczyka.

Nieprawda. Agni zrobiła dla Ciebie próbkę Dzinga i ta próbka u mnie cały czas
                leży, bezpiecznie w kopercie razem z kilkunastoma innymi próbkowymi siostrami.
                Musisz tylko po tę próbkę przyjechać do mnie - ja spędzam teraz 80% czasu w
                pracy i brakuje mi tego czasu na wszystko, nie tylko na miłe spotkania z
                forumowiczami...
                • benita5 Re: Perfumy które rozweselają....Dzing!:))) 14.04.06, 14:08
                  balbina_alexandra napisała:

> benita5 napisała:
                  > > Chatencjo, no teraz po tym opisie jakze sugestywnym ja chciec kapke Dzing
                  > a od Ciebie;> Bardzo!!! Co prawda Agni dla mnie przygotowala probke, ale
                  > iestety nie dotarla byla, a ze mija kwartal wiec raczej juz nie dojdzie.
                  > Jakbys tak mogla to ja bardzo na ten trapez z paskiem skorzanym sie pisze;) i
                  obiecuje natychmiast odwdzieczyc czyms z mojego skarbczyka.
                  >

> Nieprawda. Agni zrobiła dla Ciebie próbkę Dzinga i ta próbka u mnie cały czas
                  > leży, bezpiecznie w kopercie razem z kilkunastoma innymi próbkowymi siostrami.

Hmm, ale co jest nieprawda? Mozesz uscislic?
    • chiara76 Re: Perfumy które rozweselają.... 11.04.06, 12:44
      Dla mnie, to Baby Doll, zdecydowanie.
      • charade Re: Perfumy które rozweselają.... 11.04.06, 12:47
        Dolce Vita, Cabotine
    • forevermore79 Re: Perfumy które rozweselają.... 11.04.06, 14:59
      Na mnie latem Insense Ultramarine,Eau d'Hadrien, czy Aromatonic- skuteczna
      dawka energii i dobrego humoru. Na codzien- meskie Jungle, Black Cashmere i
      Fendi Life Essence.
      • rawita Re: Perfumy które rozweselają.... 11.04.06, 15:32
        Na mnie też Dolce Vita działa bardzo pozytywnie :). Może sugerujemy się nazwą?
        • benita5 Re: Perfumy które rozweselają.... 11.04.06, 15:37
          No chyba mam potwornie slaba wole :DD
        • benita5 Re: Perfumy które rozweselają.... 11.04.06, 15:39
          rawita napisała:

> Na mnie też Dolce Vita działa bardzo pozytywnie :). Może sugerujemy się nazwą?

Pewnie to wplyw Felliniego:) Ja takze jestem fanka DV...nieodmiennie od paru lat;o)
    • mmartiene aroma tonic:)baby doll:)aroma fit:)abril:)n/t 11.04.06, 16:00

• mangos Re: Perfumy które rozweselają.... 11.04.06, 16:00
      Mnie chyba nic nie jest w stanie rozweselić ostatnio. Może trochę Premier Jour. ładniejsze z flakonika niż z próbki. Bardzo się cieszę,że je mam. Dziękuję Cortince raz jeszcze. Poza tym źle- znów mam chore gardło, boli mnie ząb ( pod plombą, czyli teoretycznie wyleczony). Jestem tchórzem i boje się borowania,ale chyba będzie to nieuniknione i w dodatku bez zneczulenia.
      • fufu-dilla Re: Perfumy które rozweselają.... 12.04.06, 17:57
        mam pytanie - gdzie mozna owego Dzinga powąchac? wasze entuzjastyczne opisy
        mnie wielce zaciekawily! czy sefora, mariono i daglas zaspokoja ma ciekawosc??
    • elami3 Re: Perfumy które rozweselają.... 12.04.06, 18:07
      A mnie rozwesela Mechant Loup L'Artisana.Niektórym pachnie lodówką a tak
      naprawdę pachnie jednak mokrą psią sierścią pokropioną miodem. I bardzo
      dobrze , mam psy to nie mogę czasem pachnieć słodkim złym wilkiem? A na moich
      psiakach ten zapach nie robi żadnego wrażenia. Sprawdzałam. To tylko nasze
      ludzkie nosy jakoś ten zapach dziwnie odbierają.
    • kalia_t Re: Perfumy które rozweselają.... 13.04.06, 11:22
      U mnie takim zapachem była Noa, doskonale sprawdziła się w szpitalu:-)))Z
      innych rozweselaczy Le Feu Light(kojarzy sie bardzo optymistycznie) i Amor
      Amor:-)))
    • balbina_alexandra Re: Perfumy które rozweselają.... 13.04.06, 23:03
      Dolce Vita zdecydowanie.
    • lucy215 Re: Perfumy które rozweselają.... 14.04.06, 15:37
      Kupiłam dziś w ciemno (!) SMS w rossmannie i kiedy go w końcu otworzyłam w domu
      zapach ów wywyłał u mnie autentyczną eufroię :)! Jest taki ciepły, kobiecy,
      pięknie się rozwija... wącham sobie nadgastek i śmieję się sama do siebie.
      Mojej mamie pchnie Bożym Narodzeniem ;)
    • ta Re: Perfumy które rozweselają.... 14.04.06, 23:20
      Herba Fresca, rogal na wiew wiosny :D
      Ta_
    • anniehall78 24, Faubourg 11.05.06, 16:09
      odkurzam wątek, ponieważ poznałam dziś 24, Faubourg (Maju - jeszcze raz buziaki), zapach ten to dla mnie czyste słońce. dość dziwnie się w nim czuję
      • anniehall78 Re: 24, Faubourg 11.05.06, 16:10
        za szybko poszło....
        dość dziwnie, nie przyzwyczajona jestem do takich dawek energii. chyba wyjdę dziś ze swojej krypty na jakiś spacer....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka