forevermore79 22.06.06, 15:17 O pour Homme- Lancome, ziolowo mi. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zettrzy Aqua di Parma Viola - czyli nie ta klasyczna, taka 22.06.06, 15:41 wariacja na temat, bardzo zreszta delikatna i przyjemna Odpowiedz Link
voluptas ogródek śródziemnonorski po raz drugi 22.06.06, 16:15 a na nadgarstkach Sequoia CdG :) Bardzo ciekawe połączenie :) Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę... 22.06.06, 16:42 l'eau par kenzo - bezpretensjonalnie i idealnie na tę wilgotność. Odpowiedz Link
vanilia72 Teraz Esencia de Duende + Lacoste pour femme 22.06.06, 19:42 fajne, fajne !! Odpowiedz Link
mrouh dobrą herbatą 22.06.06, 20:03 jest jeden plus takiego gorąca:-) biorę prysznic trzy albo cztery razy na dzień i moge używać kilku zapachów. Teraz siedzę sobie wypsikawszy nadgarstki i zagłębienia łokci Tea for Two i niemalże spijam:-) Gdyby nie ten imbir, żywy ogień, który na gorączkę nie bardzo pasuje chodziłabym w tej herbatce na każdą herbatkę:-) mniiiiiaaaam... Odpowiedz Link
chatka_ Na taki upal malo cos sie sprawdza... 22.06.06, 22:13 z moich zapasow, siegnelam po Chris 1947 Odpowiedz Link
coralin Re: Dziś pachnę... 22.06.06, 22:55 Rano użyłam Esencia de duende, ale od południa to juz tylko po kolejnym prysznicu żel lawendowy YR do stóp i talk w płynie Aromatonic. Odpowiedz Link
m23p31 Shalimar Light 23.06.06, 08:11 idealne na dzisiaj:) W autobusie byłam rarytasem zapachowym:)))) Odpowiedz Link
madllen Re: Intrusion z próbki 23.06.06, 10:03 Delektuję się edp:) No cudo, bez dwóch zdań!! Odpowiedz Link
regata Re: Dziś pachnę... 23.06.06, 11:06 Petite Cherie AG, które świetnie sie noszą w ten upał i trwają do wieczora otulając mnie delikatną mgiełką zapachu... Odpowiedz Link
voluptas Violette-Menthe Charles Brosseau 23.06.06, 12:20 przy tej wilgotności powietrza to bardziej violette niż menthe, ale cudnie mi w nim :) Odpowiedz Link
kalia_t Zielonym Adidasem dzięki kochanemu Merolikowi*** 23.06.06, 13:38 szkoda, że go już nie produkują jest genialny(taki jak zapamiętałam) i idealnie leży:-)))) Dzięęęęki M.:-))) Odpowiedz Link
merolik Re: Zielonym Adidasem dzięki kochanemu Merolikowi 24.06.06, 09:52 kalia_t napisała: > szkoda, że go już nie produkują jest genialny(taki jak zapamiętałam) i idealnie > > leży:-)))) Dzięęęęki M.:-))) Cieszę się Kalio, że dobrze leży. Szkoda, że nie produkują go już, to prawda :(( Pozdrawiam :))) Odpowiedz Link
olesiam Re: Dziś pachnę... 23.06.06, 15:09 Nadgarstek-testuje Lily Prune Sublime Vanilla J.C.Ellena dla Ulric de Varens, a całokształt-Ogródek Sródziemnomorski:) Odpowiedz Link
kati_mm Po wizycie w perfumerii pachnę wszystkim :D 23.06.06, 20:09 Tzn oprócz tego heliotropa porannego - lewa reka Addict Eau Fraiche - strasznie mi się kojarzy z Kingdom - i Tendre Poison - na początku coś mnie gryzło w nos, a teraz jest ładnie, zielono-pudrowo :) A prawa ręka to nowa woda orzeźwiająca Lancaster - przyjemnie , cytrusowo i jakby troche korzennie, bezalkoholowo i bezbarwnikowo, więc nadaje się na słońce, ale w związku z tym raczej nietrwałe. No i na prawym ramieniu Moschino Couture - nie znałam, ale baaardzo mi się podoba :) A na małym palcu prawej ręki miałam jeszcze Omnie Crystalline... Ufff to tyle. A z ostatniej perfumerii wyszłam z 4ma próbkami - w tym najnowsze Songes AG. pozdrawiam k Odpowiedz Link
tranzystor4 Re: Dziś pachnę... 23.06.06, 23:39 Rano Mugler Cologne, potem Tabac Original, a teraz Diesel ++ :-) Odpowiedz Link