kammitka 22.08.06, 12:30 chciałam się spytac co jest za zapach bo nigdzie nie moge nic o nim znależc Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiolinka100 to zapach dla dzieci :) 22.08.06, 12:34 www.allegro.pl/item112892608_miniatura_perfum_tartine_et_chocolat_givenchy.html Odpowiedz Link
m23p31 Re: to zapach dla dzieci :) 22.08.06, 12:44 ale jest tez tartine et chocolate eau d'amour pour mamans Odpowiedz Link
m23p31 link 22.08.06, 13:04 perso.orange.fr/imagesdeparfums/en/ to pewnie te, ja je mam:) Odpowiedz Link
m23p31 Re: link 22.08.06, 17:07 ojej nie dziala, pod "t" jak tartine, tam sa eau d'amour Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Tartine et Chocolat Givenchy 22.08.06, 12:45 Tartine et Chocolat to nie nazwa zapachu, ale dzieciecej marki ubran i akcesoriow. Dystrybucja i produkcja ich perfum na wybrane kraje (glownie Francje, Ameryke Pld. i Azje, na ktora tworzy sie specjalne wersje) zajmuje sie wlasnie Givenchy i dlatego w sklepach internetowych Tartine et Chocolat wystepuja pod ta marka. Rowniez flakony przypominaja klasyczne Givenchy. T et C ma 2 sztandarowe zapachy- swiezy, dzieciecy (choc nie tylko) bezalkoholowy Ptisenbon i zapach dla mam- Eau d'Amour pour Maman. Z limitowanek- istnieja wersje Ptisenbon Ma Belle, Lemon Pie, Peach Sorbet, Snow, Hello Kitty. Troche linkow: www.tartine-et-chocolat.fr/france/index.htm www.tartine.com.br/perfumes/perfume.shtml www.imaginationperfumery.com/p/tartine-et-chocolat-ptisenbon-by-givenchy-cologne-for-kids www.imaginationperfumery.com/p/ptisenbon-ma-belle-by-givenchy-perfume-for-kids Pozdrawiam! Odpowiedz Link