kalooo 26.08.06, 23:11 Polecam, są niemal identyczne;) A schowali w sephorze wśród męskich, bez echa nawet..;> Edition Limitee,więc chyba czas zanabyć jak sądzę;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalooo Re: Nowe Cartier Declaration-coś dla fanek ogródk 27.08.06, 12:56 Jak łatwo się można domyslić nie tego który stoi w rzeczonej sephorze na półce na wprost,a tego bardziej poszukiwanego i znacznie sławniejszego czyli Un Jardin en Mediterranee we własnej osobie...;> Odpowiedz Link
lune kaloo 27.08.06, 18:50 czy sklad owych mozna gdzies przeczytac ? szukalam na kilku stronach ale nie znalazlam sladu oprocz Declaration z roku 1998, Declaration Bois Bleu z 2001, Declaration Essence 1998 ... lune Odpowiedz Link
oosemka Re: kaloo 27.08.06, 21:23 ja tez cos takiego tylko znalazlam : www.perfumebay.com/3432240018380.html Odpowiedz Link
lune to ! 27.08.06, 21:34 to jest chyba to o czym pisala Kaloo ; zgadza sie rok, limitowanka ; tylko ten sklad : orange, cedar, birchwood, and oakmoss ... inny niz ogrodek srodziemnomorski ale warto sprawdzic lune Odpowiedz Link
forevermore79 Re: to ! 27.08.06, 21:43 A tak, wachalem- to letnia edycja Declaration, piekna, ale wytrzymala na skorze jakas godzine z kawalkiem. Fajne zielono-niebieskie opakowanie, letnia, limitowana wersje ma tez Eau de Cartier- ta nie ma juz dla mnie zadnego wyrazu. Odpowiedz Link
kalooo Re: kaloo 27.08.06, 21:55 chodzi o Cartier declaration Essence, mniej więcej to;) allegro.pl/item123278311_declaration_essence_cartier_promocja_tester_gratis.html wisi na obserowanych u mnie i tak myślę,myślę..;D Nie wiem czy w sieci są jakies opisy etc., w ogóle jestem zdziwona brakiem jakiejkolwiek kampanii-imo to najlepsza nowość póki co, nie rozumiem tez takiego zbunkrowania tego zapachu - autentycznie, gdybym nie chciała przetestowac 2 męskich zapachów to nawet bym go nie znalazła..;/ Odpowiedz Link
kalooo o kurde 27.08.06, 22:00 teraz to jużn ie wiem które..;> no niech to-na tych zdjęciach to 2 różne chyba?;> Kuba prosze o werdykt!;D Odpowiedz Link
lune Re: o kurde 27.08.06, 22:20 o Declaration Essence Linia głowy - mandarynka, kolendra, morska bryza, bergamot Linia serca - kardamon, pieprz, jałowiec Linia podstawy - cedr, ambra, wetiwer o Declaration Bois Bleu Notes: Lemon, Bitter Orange, Birch Leaves, Bergamot, Penner, Blue Teakwood, Nutmeg, Vetiver, Cardamom. ..................... kurcze, zadne mi nie przypominaja ogrodka : no ale wiem ze to sie tak 'prosto po nutkach' nie da lune Odpowiedz Link
kalooo nuty 27.08.06, 22:45 nutami,a zapach zapachem;) mi z nut wiele się nie podoba..;) Odpowiedz Link
oosemka Re: kaloo 27.08.06, 22:09 te z allegro sa z 2001 roku: www.basenotes.net/ID26120933.html Odpowiedz Link
kalooo Re: kaloo 27.08.06, 22:16 czyli chodzi o te bez essence;) Ale zamieszali;D prawdę mówiąc nie rzucają się w oczy,ale butelka ładna, nawet podobna kolorystycznie do UjM;) Odpowiedz Link
olesiam Re: Nowe Cartier Declaration-coś dla fanek ogródk 30.08.06, 12:55 Jak to bez echa?:)ile ja juz tego sprzedałam...hoho! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15707&w=45603080&a=45819212Pozdrawiam O. Odpowiedz Link
kalooo Re: Nowe Cartier Declaration-coś dla fanek ogródk 30.08.06, 13:27 hehe, faktycznie wylewnie..;> i z jakim efektem hyhy;p Odpowiedz Link
benita5 Re: Nowe Cartier Declaration-coś dla fanek ogródk 30.08.06, 14:29 olesiam napisała: > Jak to bez echa?:)ile ja juz tego sprzedałam...hoho! a gdzie, gdzie? na allegro? to prosze o linka w ciekawych... Odpowiedz Link
lune wachalam :) 01.09.06, 15:52 ok. 2 godz. temu ; mam na nadgarstku ; moje wrazenia /nadmienie ze lubie klasyczne Declaration :)a srodziemnomorski ogrodek jakos sie na mnie 'nie przyjal'/ zapach siedzi na skorze ; jest przyjemny ale nie bardzo czuje podobienstwo do ogrodka - za to bardzo do klasycznego Declaration ; na poczatku orzezwiajacy - teraz snuja sie nutki kardamonowo-drzewne ale 'spowite' w delikatny kwiatowy welon/zamordujcie mnie, nie wiem jaki to kwiat :(/ ladny :) moglabym uzywac - ale dla wielbicielek zapachow z pazurem - bedzie zbyt 'mydlany' ; lune Odpowiedz Link