voluptas 30.08.06, 20:59 Królem Słońce, wreszcie odnalezionym :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orzeszek_solony Re: Dziś pachnę nadchodzącą jesienią... ;) 30.08.06, 21:52 A dziś późnym popołudniem przyszły czarne chmury,zrobiło się ciemno i lunął deszcz i leje do tej pory - trzeba się przyzwyczajać, dlatego Nu i Bvlgari Black...czyli mroczno i dymnie i smutnawo trochę. Odpowiedz Link
izolden Re: Dziś pachnę nadchodzącą jesienią... ;) 30.08.06, 22:18 Na jednej łapce Słoń na drugiej Kenzo Amour. Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę nadchodzącą jesienią... ;) 31.08.06, 00:48 i ten Philosykos tak się cudnie zmieszał z Le Monde... niesamowicie współbrzmią. Odpowiedz Link
oosemka Re: Dziś pachnę nadchodzącą jesienią... ;) 31.08.06, 03:48 My Queen. jakies licho mnie chyba podkusilo zeby rozprawic sie z ta probka no i mam za swoje. mdli mnie potwornie ... Odpowiedz Link
joaasiak1 Re: Dziś pachnę nadchodzącą jesienią... ;) 31.08.06, 05:49 W dalszym ciągu oswajam się z Hirisem. Odpowiedz Link
sylwiksylwik image woman na zimny wiatr i slonce 31.08.06, 11:02 cos nie wyszlo wczesniej Odpowiedz Link
paulinaa Re: Dziś pachnę nadchodzącą jesienią... ;) 31.08.06, 11:02 a ja dziś pachne ostatnimi kropelkami Ibiza Hippie:) I tylko dzięki temu czuję, że lato sie jednak nie skończyło:)) Odpowiedz Link
iland Re: Dziś pachnę nadchodzącą jesienią... ;) 31.08.06, 13:07 dzisiaj initial boucheron, a na prawym nadgarstku rococo z próbki od bardzo sympatycznej marsigli-jeszcze raz dzięki. Odpowiedz Link
voluptas Ambre Precieux MPG 31.08.06, 14:08 który w tej chwili osiągnął już fazę miękkiej ambry przesyconej czekoladowymi nutkami. Obłędnie piękny :) Odpowiedz Link
sitc Narazie Obsession Sheer 31.08.06, 14:27 ale niebawem będzie Bulgari Black, bo jestem strasznie ciekawa jak ten przedziwny zapach zachowa się na mnie :) Odpowiedz Link
mrouh very irresistible 31.08.06, 14:33 który całe lato przestał w szafie, dziś wyszedł na zimną pluchę, żeby mi ją osłodzić. Sprawdził się:-) Odpowiedz Link
anniehall78 Gaiac'iem, to cudo jednak wymaga niskich temperatu 31.08.06, 14:40 zanikła wanilia, która grała pierwsze skrzypce podczas upałów. teraz Gaiac ujawnia całą gamę aromatycznych-drzewnych wonności. piękny, po prostu piękny! czy czarna Mania też nosi gajak? muszę sprawdzić, coś mi się wydaje, że ta nutka "herbaciana" w Mani to własnie gajak... Odpowiedz Link
merolik Re:wszystkim, czym się dało ;) 31.08.06, 16:09 po uroczym spotkaniu z Chatką :) Testowałyśmy mnóstwo zapachów i czas, jak zwykle, pędził... (dziękuję, Chatko***). Teraz pachnę czymś bardzo ładnie i nie pamiętam, co to :( Jedno, co wiem, że NR nie dla mnie. Dałam mu drugą szansę, ale nie moja bajka. Odpowiedz Link
ja_sylwia Pradą Intense 31.08.06, 18:55 z big próbki i już wcale nie jest taka przerażająca jak w lipcu:)) Odpowiedz Link
wiolinka100 Re: Dziś pachnę nadchodzącą jesienią... ;) 31.08.06, 19:18 Wypachniłam się dwoma rodzajami Flowerbomb, aby zdecydować który zostanie ze mną, a który pójdzie dalej :) Odpowiedz Link
chatka_ Idole de Lubin dzieki Merolik! 31.08.06, 21:54 O ilez bylabym ubozsza gdyby nie pasja Merolik :)))Dziekuje... Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę nadchodzącą jesienią... ;) 01.09.06, 01:21 w dzień Arabie SL teraz Yohji Homme. cudo. Odpowiedz Link
voluptas Ambre Precieux MPG 01.09.06, 07:48 znowu :) Ale coś czuję, że tak zostanie na dłużej :) Odpowiedz Link