mangos 09.09.06, 19:57 Oddałam, sprzedałam, wymieniłam /em ... i nie tęsknię. Za czym? U mnie na jakiś czas zabawiły Couture Moschino. Miłość była ognista, gwałtowna ... i krótkotrwała. Nie brakuje mi ich...jeszcze;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hafsa Coco madmoiselle 09.09.06, 20:06 Kiedys moja najwieksza milosc. Dzis stoi nie do konca wysaczona buteleczka. Nie siegam.Wymienic wstyd. Po prostu jest. Odpowiedz Link
wiolinka100 Re: Nie tęsknię 09.09.06, 20:20 Just Cavalli her-wymiana w ciemno-szybko poszło dalej Boudoir-bardzo bolała mnie od niego głowa więc musieliśmy się rozstać Caleche-świdrujące nutki + mydlane wrażenie-jednym słowem pożegnaliśmy się dość szybko Odpowiedz Link
elve Re: Nie tęsknię 09.09.06, 22:57 nie tęsknię=nie pamiętam :) za czym miałabym tęsknić :) na pewno nie ostatnie odstrzały (czyli ani innocent, ani cherry fantasy, ani cristobal...) Odpowiedz Link
lucapuka Re: Nie tęsknię 09.09.06, 23:52 Ja też nie tęsknię za hiszpańskim macho Cristobalem ani za francuską panną Mademoiselle Coco...:) Nie tesknię również za szaleństwem Choparda, ani za dusicielem Poeme. W kolejce do nastepnego rozwodu czeka irysowy Hermes...Trochę się jednak jeszcze boję że za nim zatęsknię... Odpowiedz Link
joaasiak1 Re: Nie tęsknię 10.09.06, 10:05 Za Zen Shiseido, za Neonaturą Cocoon, za Nature Millenaire i Glorią. Za to do Addict Fraiche chętnie bym wróciła. Odpowiedz Link
kalia_t Re: Nie tęsknię 10.09.06, 10:13 Szybko zapominam o byłych fascynacjach, nie tęsknię na Jeans Trussardi i kilkoma innymi.:) Odpowiedz Link
mangos Re: Nie tęsknię 10.09.06, 10:57 Ja to chyba strasznie sentymentalna jestem jednak. Tęsknię i za Jeans, tęsknię także za Innocentem ,którego mam około kilku psików na dnie a wiem,że raczej w najbliższym czasie nie kupię. Tęsknię za Glorią, zatęskniłam za DD... przykłady mogłabym mnozyć;) Odpowiedz Link
izolden Re: Nie tęsknię 10.09.06, 12:00 Za Le feu light i za Hirisem Hermesa. Żarliwe miłości szybko się wypaliły. Odpowiedz Link
akikoo Re: Nie tęsknię 10.09.06, 12:14 Nie tęsknię do moich zakupów w ciemno, które były fajne do mniej więcej połowy flakonika, potem pożegnałam się bez żalu z Narciso Rodriguez i z Mira-Bai. Odpowiedz Link
senta Re: Nie tęsknię 10.09.06, 18:02 Nie tesknie za Santal Blanc SL i podobnie-za Mira bai i Narciso. Najbardziej zas za Un Zest de Rose Rosine i Stella,boszeee jakie to banalne..brrr Odpowiedz Link
rawita7 Re: Nie tęsknię 10.09.06, 20:13 Kochałam, oddałam, nie tęsknię za Desnudą, Emporio Night, Mahorą. Pierwsza mi się znudziła, a pozostałe zbrzydły Odpowiedz Link
voluptas Re: Nie tęsknię 11.09.06, 08:19 Za The Parfum Jourdana, którego kiedyś pożądałam namietnie, ani za Fidji G. Laroche, którego dość długo szukałam, jako zapachu wspomnień. Nie tesknię za Sa Majeste Le Rose, mimo, że zaklinałam się, że kocham różę w każdej postaci. Nie tęsknię też za Angel'em - używałam go latami, aż zaczęła go używać moja matka - wtedy miłość się skończyła. Odpowiedz Link
helena25 Re: Nie tęsknię.... 11.09.06, 12:02 ... za Addictem Diora. W porywie "uzaleznienia" kupilam 100 ml i po kilkunastu psikach - sprzedalam. Nie zaluje. Nie szaleje za zapachami rozpoznawalnymi na kilometr, choc niektore bardzo cenie. H. Odpowiedz Link
elve Re: Nie tęsknię 11.09.06, 18:20 o! właśnie :) The Parfum Jourdana - absolutnie nie tęsknię, mimo ochów i achów ze wszech stron :) Odpowiedz Link
mangos Re: Nie tęsknię 11.09.06, 18:35 Bo The Parfum coś takiego w sobie ma, przynajmniej dla mnie,że się za nim nie tęskni. Również miałam, pofrunęły do kogoś i przypuszczam,że od tej osoby również pofrunęły dalej... Ot ładny,przyjemny ale brak mu tego czegoś... Odpowiedz Link
vanilia72 Re: Nie tęsknię 11.09.06, 12:52 za Tygrysem, za Mira Bai, za The Parfum Charlesa Jourdana i za innymi, których nawet nie pamiętam ;) Odpowiedz Link
lillan Re: Nie tęsknię 11.09.06, 18:05 Pod wplywem chwili kupilam, zaraz oddalam i zapomnialam o: Davidoff Good Life City Glam GA Emporio White GA (chociaz za White'em chyba troszke zaczynam tesknic... ;)) Odpowiedz Link
elami3 Re: Nie tęsknię 11.09.06, 18:45 nie tęsknię za Mira-bai, Celine Oriental Summer, Lacoste, Skin Trusardi, Desnudą i ..... nawet nie pamiętam. Odpowiedz Link
flawia_f Re: Nie tęsknię 11.09.06, 23:06 Za Angelem. O rany, wrecz nie wierze, ze go w ogole kupila, tak bardzo go nienawidze! Odpowiedz Link
heliamphora Dolce Vita... 12.09.06, 00:01 ... przez 3/4 setki bardzo mi się podobały, potem zaczął jednak dominować wątek ziółek na kaszel. Nigdy więcej nie kupiłam. Szybko też odkochałam się w mojej fascynacji Beautiful EL, z trudem zużyłam do końca - i nigdy więcej. Odpowiedz Link