Dodaj do ulubionych

Nowy KENZO

24.09.06, 19:07
W trzech kolorach. Czy ktos juz zna ten zapach ?
Obserwuj wątek
    • doris-ek Re: Nowy KENZO 24.09.06, 19:32
      Wachalam w Nordstrom pare tygodni temu. Pani stala przy drzwiach i proponowala:o) Zawiera duzo
      wanilii wiec na mnie strasznie smierdzial. Lubie kwiat wisni i biala herbate ale tu nic takiego nie
      wyczulam. "Vanilla of la Reunion" wszystko przesladza. Pod spodem opis z NORDSTROM:

ENZOAMOUR. The new women's fragrance by Kenzo. The slow and sensuous journey of a couple
      through Asia, punctuated by encounters, bursts of laughter and smiles, soft sensations, pictures and
      perfumes brimming with life. Kenzo introduces a soft, sensual, happy fragrance with a woody, musky
      scent. Olfactory evocations of traveling through Asia, with memories of India, Indonesia, Japan, Burma
      and Thailand?. Lovely places, filled with vibrant colors and aromas. Notes: Frangipani blossoms from
      Bali or Borobudur, cherry blossoms from Japan, thanaka wood used decoratively in Burma by women
      and children, incense, Thai rice steam, vanilla of la Réunion and white tea from China.
    • aggis20 Wpisz w forumowej wyszukiwarce Kenzo Amour :) 24.09.06, 19:36
      Bo sporo juz o nim bylo jakis czas temu...
    • kenza3012 Re: Nowy KENZO 27.09.06, 20:32
      NIe umiem opisać jego składu ale jest ciepły i słodki- wąchałam go już w
      Sephorce w tamtym tygodniu- podobno dopiero co go dostali :) Dla mnie zapach
      ciekawy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka