mangos 01.10.06, 08:52 Podobno to wersja bezalkoholowa a zatem,jak z trwałością? Czym rózni się od klasycznej Theoremy i jak się ma do Leggero? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia_t2 Re: Theorema espirit d'ete 01.10.06, 11:56 Tak to wersja letnia ale akohol wyczuwam dość mocno na początku. Jest mniej słodka i mniej korzenna od klasycznej Theoremy, bardziej owocowa i nie ma nic wspólnego z leggero. Ukazała się kilka miesięcy po klasyku i po jednym sezonie zniknęła z rynku a szkoda. Z trwałoscią to różnie - na mnie krótko a na mojej mamie dłużej niz klasyk. Napisz na @ adres to przeslę Ci próbkę. Odpowiedz Link
lesbelles Re: Theorema espirit d'ete 02.10.06, 21:52 Na mnie katastrofalnie nietrwała :( ale urocza :) Będzie pięknie zastępować klasyka gorącm latem ;) Odpowiedz Link
flawia_f Re: Theorema espirit d'ete 05.10.06, 18:08 Mnie sie podoba nawet bardziej niz klasyczna, na mnie- na szczescie- trwalosc jednej i drugiej jest podobna, calkiem niezla, mimo ze Theorema raczej slynie z ulotnosci. Obie uwielbiam i chomikuje! Odpowiedz Link
mangos Re: Theorema espirit d'ete 05.10.06, 18:10 Wącham własnie i kusi mnie by kupić... Odpowiedz Link
lesbelles Re: Theorema espirit d'ete 05.10.06, 20:41 Kupuj, Mangos :-))) Zwłaszcza, że jest teraz w bardzo dobrej cenie :-))) a zapach naprawdę piękny i nie tak inwazyjny, dla Ciebie, jak klasyk :-))) Odpowiedz Link