a.g.n.i Re: Dzis pachne :) 07.10.06, 09:24 Dziś cierpię na tzw. paraliż decyzyjny, mam ochotę i na to i na tamto i na czym tylko mi się wzrok zaczepi:-) auuuuuu Odpowiedz Link
aggis20 Re: Dzis pachne La Perla Shiny Creation :) 07.10.06, 09:43 Podoba mi sie chociaz chyba troche za powazny zapach ;P Odpowiedz Link
a.g.n.i Już wiem:-) Sa Majeste la Rose, jak się nie ma + 07.10.06, 09:54 pomysłu, to wystarczy przegrzebać skrzynkę z próbkami;-P Odpowiedz Link
m23p31 Re: Donna LV 07.10.06, 15:19 i ja Ci sie widzi zapach, mnie sie kojarzy z babcia, kiedy idzie do kosciola:) Podoba Ci sie? czy tylko ja mam jakies schizy;) Odpowiedz Link
mangos Re: Donna LV 07.10.06, 16:48 Niebrzydki ale zdecydowanie nie mój. Jest w nim jakaś drazniąca,zbytnio wybijająca się na 1wszy plan nuta. Nie kupiłabym pełnowymiarowego flakonika. Odpowiedz Link
elve Re: Dzis pachne :) 07.10.06, 15:39 rozkoszną drzewną wanilią Lutensa. nie mogę się doczekać własnej flaszencji, jednak bardzo lubię słodkie zapachy. Odpowiedz Link
voluptas Douce amere i cynamonem, 07.10.06, 16:01 hojnie dodanym do ciasta marchewkowego, które aktualnie produkuję :) A wieczorem mam w planach przeperfumowanie się Ambre Sultan i wyjście na uroczy babski wieczorek :) Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Douce amere i cynamonem, 07.10.06, 16:17 znam to, znam:-) podbnie pachnę przygotowując szarlotkę (sypię cynamon też do ciasta) - pięknie potem zostaje na skórze, nawet po kilkakrotnym umyciu rąk jest wyczuwalny:-) Właśnie nam sie "rozsypały" plany na wieczór, ech, bo mi się chłop rozchorował... Może też coś upiekę... nie, to sadyzm będzie, bo biedak jeść nie może:-( Odpowiedz Link
m23p31 Casmir, a na lapie EC... 07.10.06, 16:29 pogoda robi swoje, musze sie zaslodzic, moze jeszcze czekolada do picia hmm... mam o smaku cynamonu i migdalów mrrr. Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Casmir, a na lapie EC... 07.10.06, 18:31 dołączam się z herbatką cynamonowo-pomarańczową i dwoma kosteczkami czekolady z adwokatem, bo tylko dwie zostały;-P(teraz to już tak naprawdę jedna). A na łapie, wysoko w zgięciu łokcia, mam OI... wącham i prawie łzy mi w oczach stają... Uwielbiałam ten zapach kiedyś:-) ech, wspomnienia:-) nosiłam w jednym z najlepszych momentów w życiu i w dodatku to były jedyne perfumy, które kupił mi O:-) fakt, że miał wyraźną instrukcję na piśmie, ale jednak... Odpowiedz Link
elve ja teraz piję takie cudo... 08.10.06, 00:14 normalna czarna herbata, do tego trochę cynamonu, szczypta kardamonu i parę goździków. fenomenalnie pachnie, rozgrzewa, dodaje optymizmu. można słodzć miodem albo trzcinowym cukrem :) Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: ja teraz piję takie cudo... 08.10.06, 10:23 hehe, wynalazki herbaciane to nasza specjalność:-) przyrządzamy czarną z kawałkami cynamonu, z kardamonem i świeżym imbirem, a czasem nawet z... pieprzem:-) Jeśli goździki to z ususzoną skórką pomarańczy:-) No i podnoszę stary wątek, ale trudno:-) zaraz podniosę nowy, na razie w stroju swobodnym siadłam z kawą przed kompem i nie wiem, czym chcę dziś pachnieć... Odpowiedz Link