lili 05.10.06, 10:37 przesladuje mnie z dziecinstwa (lata 80) taki zapach, ktory snul sie za szykownymi kobietami : "brazowy" jakby "skorzany" czy mozliwe ze to bylo Obsession, czy cos zupelnie innego ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lili Re: Obsession CK- dreczacy problem :)) 05.10.06, 15:00 pomozcie, bo nie wiem, kupowac-nie kupowac :))) Odpowiedz Link
daggy4 Re: Obsession CK- dreczacy problem :)) 05.10.06, 15:02 nie kupuj bez powachania!!! moze i pamietasz obsession, ale ja pamietam bardzo opium "in the air" ;) Odpowiedz Link
elve Re: Obsession CK- dreczacy problem :)) 05.10.06, 15:27 możliwe, o ile chodzi o drugą połowe lat 80-tych, bo przedtem obsession nie było. ale równie dobrze mogło to być Shalimar albo któryś z polskich "dopowiedników" bogatych orientów. Odpowiedz Link
lili Re: Obsession CK- dreczacy problem :)) 05.10.06, 16:12 wachalam, ale nie jestem pewna, na sobie to jednak co innego. to nie shalimar (ktore mam i lubie) i nic polskiego, doswiadczenia wechowe raczej byly zagraniczne :) Odpowiedz Link