Dodaj do ulubionych

Reklamy perfum

14.10.06, 19:34
Które reklamy pamiętacie najlepiej?
Bo u mnie na pierwszy ogień idzie "Exlamation" - "Pachniec krzykiem z
wykrzyknikiem" :))) Pamiętam czasy, gdy ten zapach był szalenie na topie :)
Obserwuj wątek
    • zettrzy Re: Reklamy perfum 14.10.06, 20:02
      nie perfum, wody Perrier, ale mozna by je zastosowac do jakiejs wody toaletowej:

Don't kneau? L'eau
      • mrouh Re: Reklamy perfum 14.10.06, 20:31
        Hmmm, bardzo pamiętam powąchaną "pachnącą stronę" z Twojego stylu z Pleasures
        Estee Lauder. Baaardzo mi sie podobało, ale potem, przeglądając inne numery
        często miałam wrażenie, że to sama gazeta pachnie, znaczy że jest jakoś
        perfumowana:-) czy ktoś też tak ma? Kojarze jeszcze Eden i anais anais Cacharel-
        miałam w nie obłozone zeszyty w liceum chyba:-) Wspomnieniowo wybija mi się też
        reklama Glorii, te kolory... wygląda na to, że przemawiają do mnei zapachy
        Cacharela. Ale najbardziej lubiłam reklamy Kenzo- takie z panią huśtającą się na
        rękach, uczepiona gałęzi drzewa. I kashaya- te splecione ręce... Ubóstwiam! a
        zapachu nie znam wcale... Reklama męskiego zpachu Kenzo z panem siedzacym na
        krześle z jedna nogą podwiniętą... I envy, bardzo seksowna relama:-)
    • zp68 Re: Reklamy perfum 14.10.06, 22:05
      Dla mnie najlepsza reklama w tv, to byl meski Egoiste Chanel, z multum pieknych
      kobiet, kazda w innym oknie tego samego budynku, pokrzykujacych z gniewem (po
      francusku) jak je ten wyperfumowany facet porzucil i trzaskajac okiennicami.
      Cudo. Widzialam to jakies 15 lat temu, do dzis pamietam.
      • mary32 Chanel 16.10.06, 16:00
        Ja jestem pod wrażeniem reklamy Chanel - tej z piękną kobietą w czerwieni i z
        wilkiem. Bomba! Gdyby nie to, że nie cierpię Chanel No 5 - poddając się
        sugestywnej reklamie na pewno kupiłabym ten zapach. Toż to dopiero kobiet
        luksusowa!

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka