paulinaa Re: Dior Midnight Charm EDP 13.12.06, 18:11 wąchałam jakis czas temu mnóstwo nowości. Właśnie ten zapach jako jedyny mi sie podobał, ale za nic nie moge sobie teraz przypomniec czym on pachnie:( Odpowiedz Link
venus22 Re: Dior Midnight Charm EDP 13.12.06, 21:50 Jest to zdaje sie limitowana edycja Diora, pachnie, moim zdaniem cos jak jadore ale bardziej korzennie. bardzo ladny zapach. Venus Odpowiedz Link
malinowaa Re: Dior Midnight Charm EDP 13.12.06, 21:56 Midnight Charm pachnie mi jak J'adore zmieszany z Eau De Dolce Vita lekko słodkawy ale bez przesady, pasuje na zimowe świąteczne wieczory cena 310 zł w perfumeriach za flakonik 50 ml, dla mnie zdecydowanie za wysoka liczę raczej na jakąś okazję z allegro malinowaa Odpowiedz Link
kim.kim Re: Dior Midnight Charm EDP 14.12.06, 00:58 Ja je testowałam całkiem niedawno. Patrząc na flakonik w necie spodziewałam się Bóg wie czego. I o ile flakon mi się podoba [w realu też], jest ładny, tak perfumy wypadają mocno średnio! Na mojej skórze pachnie jakos owocowo, trochę słodko. Słabo się trzyma, bo prawie po 3-4 godz. nie było jej czuć na skórze. Zapach bardziej na wiosnę/lato jak na zimię, moim zdaniem. Sumujac-jestem rozczarowana. Obstawiałam, że perfumy wypadną lepiej. Jak na perfumy limitowane to trochę banalny, trudny do uchwycenia, nic w nim nie zachwyca. Na plus wypada tylko "księżycowy" flakon z uderzającym podobieństwem do Dolce Vity. ;))) Odpowiedz Link
roxi_hart Re: Dior Midnight Charm EDP 14.12.06, 08:10 Spodziewalam sie ciezkiego kalibru a tu niespodzianka - zapach slodki ale raczej swiezy, bez wyrazu moim zdaniem. Odpowiedz Link
rawita7 Re: Dior Midnight Charm EDP 14.12.06, 13:51 Wąchałam wczoraj. Słodko-owocowy banał. Co prawda niewiele się spodziewałam przeczytawszy wcześniej nuty, ale i tak uważam, że Dior powinien trzymać jakąś klasę. Odpowiedz Link
justa_79 Re: Dior Midnight Charm EDP 22.01.07, 16:02 a mnie zapach - zgodnie z nazwą - zauroczył :) niepotrzebnie go wąchałam... ;) również spodziewałam się czegoś cięższego od Dolce Vity, zwłaszcza, że wypuścili go przed Świętami, a jest dosyć lekki i świeży, słodki, ale nie do przesady. ma coś w sobie, nie lubię zapachów bardzo lekkich, świeżych i słodkich, a ten jest w sam raz. Odpowiedz Link