olesiam 09.02.07, 23:07 cale rece w olejkach Body Shop:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gracef1 W dzien, tradycyjnie Fleurissimo, wieczorem 09.02.07, 23:26 Osmanthus, a na noc Divine. Slodkich snow. :) Odpowiedz Link
kasiulek Slodkie zapachy a dieta - ponoc prawda 10.02.07, 13:55 Zauwazylam, ze Voluptas sie "dietuje" i przypomnialo mi sie, ze kiedys kolezanka - zaprawiona w bojach dietowych mowila, ze bedac na diecie zawsze uzywa slodkich zapachow, najlepiej z wanilia, bo jest jej wtedy o wiele latwiej przezwyciezyc chec na cos slodkiego do jedzenia. Taka ciekawostka:-) Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Slodkie zapachy a dieta - ponoc prawda 10.02.07, 16:54 Ja dziś noszę słodziutką pod koniec Ambrę Etro, a chodzi za mną straszliwie Brit Red, który właściwie kiedyś odrzuciłam z uwagi na zbyt wiele wanilii a'la cukier wanilinowy... Inna sprawa, że wczoraj w stresie złamałam moją bezsłodyczowość i pożerałam jak odkurzacz - w pracy zaczęłam, u mamy skończyłam. Nawet nie liczę, ile i czego pochlonęłam, zatrzymałam się pamięcią na wyżeraniu prosto z pudełka czekoladowych trufli, które strasznie brudziły ręce, a ja nie mogłam się ruszyć, bo miałam kicię na kolanach... Odpowiedz Link
voluptas Re: Slodkie zapachy a dieta - ponoc prawda 10.02.07, 19:48 W Bricie zabił mnie ongiś rabarbar, którego nie cierpię w żadnej postaci. A co do bezsłodyczowości powiem tyle: Agni, jakbym ja wyglądała tak, jak Ty, to bym przez minutę o diecie nie pomyślała! :) Ale ponieważ wyglądam tak jak wyglądam, to jeszcze te 11,5 kg trzeba stłuc :) Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Slodkie zapachy a dieta - ponoc prawda 10.02.07, 23:27 A ja właśnie rabarbar bardzo, bardzo:-) za to wanilia zachowuje się tam czasem dziwnie i trochę się jej boję... może sobie jednak daruję:-D Z tego co zauważyłam, moja droga, wyglądasz doskonale, a co do mnie, to po prostu mam kilka par ulubionych spodni i jedne zrobiły się podejrzanie obcisłe - a raczej nie sądzę, aby się skurczyły w praniu. To właściwie tyle:-) ale myślę, że nie obżeranie się słodyczami i tak wyjdzie mi na zdrowie:-) Odpowiedz Link
voluptas Re: Slodkie zapachy a dieta - ponoc prawda 10.02.07, 19:45 Kasiulko, więc u mnie to jest tak różnie - na początku diety bałam się, że powtórzy się sytuacja sprzed roku: po 6 m-cach bez węglowodanów miałam ochotę odesłac do diabła albo jeszcze dalej moje EC, bo patrzeć na nie nie mogłam, o wąchaniu nie wspomnę. Teraz - zupełnie inaczej: jestem już prawie na półmetku diety Cambridge, a słodycz w perfumach mi nie przeszkadza - co nie ukrywam, cieszy mnie bardzo :) Zobaczymy, jak będzie dalej :) Odpowiedz Link
kasiulek Re: Slodkie zapachy a dieta - ponoc prawda 10.02.07, 21:57 Trzymam mocno kciuki - wiele razy obserwowalam kolezanke jak trudno bylo jej na diecie... Na pewno Ci sie uda!:-) Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Dzis pachne...:) 10.02.07, 11:51 Ambrą Etro i biorę się do poważnej roboty, którą muszę dziś skończyć, choćby nie wiem co... o 12 stawiam sobie szlaban na wszystko, nawet na chodzenie do kuchni po kolejną kawę, bo to zawsze pretekst do snucia się i nicnierobienia. Kabelek od Internetu też wyciągnę z kontaktu;-P Na razie się jeszcze przez te 15 minut zbieram, zwłaszcza, że miałam wczoraj sporo nerwów:-) na szczęście kicia dochodzi do siebie dość szybko. Ufff, mam podejrzenia, że koty są wykonane z gumy, albo z czegoś jeszcze bardziej giętkiego. Jak można zdjąć sobie przez głowę kołnierz zamocowany na obróżce, to jeszcze rozumiem, ale jak można zdjąć ten sam kołnierz zamocowany tym razem na szeleczkach, razem z szeleczkami? Dwa razy dokonała takiego cudu. Teraz ma seksowny gorsecik wiązany na plecach (zielony, pod kolor oczek) i z niego już chyba nie wyjdzie... Wczoraj to aż się bałam wchodzić na Dziś pachnę;-P w pewnym momencie pacjentka, jeszcze lekko kołowata, leżała mi na kolanach i dokładniutko mnie obsiusiała (osoby jedzące śniadanie przy tym wątku przepraszam;-P). Czyżby wyraziła w ten sposób, co o mnie myśli? Odpowiedz Link
merolik Re: Agni.:) 10.02.07, 13:47 mam nadzieję, że kota juz lepiej dziś się czuje i zachowuje :) Powodzenia w pracy!!! Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Agni.:) 10.02.07, 16:48 Właśnie skończyłam robotę (sama w swoje szczęście uwierzyć nie mogę)i zaraz jadę małą zobaczyć. jest u mojej mamy, trafiła tam tydzeń temu, żeby mama nie była sama po śmierci psa, no i ze sterylką się dobrze złożyło, mama ma więcej czasu, drugi kot małej nie niepokoi. Potem do mnie wróci a dla mamy już się inna kicia mała szykuje:-) Spałam tam dziś, rano pojechałam do siebie popracować, a teraz znowu jadę:-) A mam ochotę w najbliższych dniach zahaczyć o Rossmanna, jakoś po tych stresach coś za mną chodzi... konkretnie Brit Red, nie wiem tylko, czy jest nadal w promocji:-) Ale może sobie daruję... no nieee wieeeem. Brit red czasem na mnie brzydnie trochę... Odpowiedz Link
kasiulek AA Gentiana 10.02.07, 13:56 Potrzebuje czegos ozywczego, bo mam takiego malusienkiego kaca... po wczorajszej imprezie pracowej... Odpowiedz Link
gracef1 Wreszcie wlasnym 24, Faubourg edt, a nie edp, czy 10.02.07, 14:00 to ja sie pomylilam, czy sprzedawca? Odpowiedz Link
milena.rl Chanel No5 10.02.07, 19:20 kropelką, na mojej skórze wrzosowisko :) zapach pełen ciepła, bezpieczeństwa mmmm, szkoda że taki rozreklamowany Odpowiedz Link
voluptas Tygrynio :) 11.02.07, 09:33 na razie 1 psik na łapę na przebudzenie + do kawy, ale po wygrzebaniu się z piżamki i prysznicu raczej będzie to samo. Śliczny zwierz! :) Odpowiedz Link
plomyczek_ J'ose:) 11.02.07, 12:33 dawno ich nie nosilam i zapomnialam jak pieknie na mnie pachna czekolada i mieta:) Odpowiedz Link
merolik Re: Addict Fraiche i jak tak dalej pójdzie, 11.02.07, 12:56 zacznie mi się niezbyt pozytywnie kojarzyć ;) Ale mam nadzieję, że jednak do tego nie dojdzie!! Odpowiedz Link
benita5 Re: Addict Fraiche i jak tak dalej pójdzie, 11.02.07, 13:05 oj mam nadzieje, ze to chwilowe i AF bedzie poza zlymi wibracjami... Powodzenia Meroliku :** Odpowiedz Link
benita5 Perles De Lalique 11.02.07, 13:07 pieknie, wytwornie... moze przed popoludniowym wyjsciem bedzie poprawka. Ale jak na razie jestem urzeczona:) Odpowiedz Link
merolik Re: Addict Fraiche i jak tak dalej pójdzie, 11.02.07, 13:16 benita5 napisała: > oj mam nadzieje, ze to chwilowe i AF bedzie poza zlymi wibracjami... Powodzenia > Meroliku :** Nie, na szczęście nic złego, Benito, tylko taki malutki...kac ;) Pozdrawiam *** Odpowiedz Link