Dodaj do ulubionych

Dzis pachne...:)

09.02.07, 23:07
cale rece w olejkach Body Shop:)
Obserwuj wątek
    • gracef1 W dzien, tradycyjnie Fleurissimo, wieczorem 09.02.07, 23:26
      Osmanthus, a na noc Divine.

Slodkich snow. :)
      • lucapuka czarna Coco na białym śniegu 09.02.07, 23:34
    • renia.renia Re: Dzis pachne...:) Ambre Russe n/m 10.02.07, 09:48
      • benita5 BC 10.02.07, 09:59
    • wiolinka100 Douce Amere 10.02.07, 09:59
    • zefirelka belle de minuit 10.02.07, 10:04
    • voluptas Escada Collection :) 10.02.07, 10:21
      czyli dosładzania życia ciąg dalszy :))
      • kasiulek Slodkie zapachy a dieta - ponoc prawda 10.02.07, 13:55
        Zauwazylam, ze Voluptas sie "dietuje" i przypomnialo mi sie, ze kiedys
        kolezanka - zaprawiona w bojach dietowych mowila, ze bedac na diecie zawsze
        uzywa slodkich zapachow, najlepiej z wanilia, bo jest jej wtedy o wiele latwiej
        przezwyciezyc chec na cos slodkiego do jedzenia. Taka ciekawostka:-)
        • a.g.n.i Re: Slodkie zapachy a dieta - ponoc prawda 10.02.07, 16:54
          Ja dziś noszę słodziutką pod koniec Ambrę Etro, a chodzi za mną straszliwie
          Brit Red, który właściwie kiedyś odrzuciłam z uwagi na zbyt wiele wanilii a'la
          cukier wanilinowy...
          Inna sprawa, że wczoraj w stresie złamałam moją bezsłodyczowość i pożerałam jak
          odkurzacz - w pracy zaczęłam, u mamy skończyłam. Nawet nie liczę, ile i czego
          pochlonęłam, zatrzymałam się pamięcią na wyżeraniu prosto z pudełka
          czekoladowych trufli, które strasznie brudziły ręce, a ja nie mogłam się
          ruszyć, bo miałam kicię na kolanach...
          • voluptas Re: Slodkie zapachy a dieta - ponoc prawda 10.02.07, 19:48
            W Bricie zabił mnie ongiś rabarbar, którego nie cierpię w żadnej postaci. A co
            do bezsłodyczowości powiem tyle: Agni, jakbym ja wyglądała tak, jak Ty, to bym
            przez minutę o diecie nie pomyślała! :) Ale ponieważ wyglądam tak jak wyglądam,
            to jeszcze te 11,5 kg trzeba stłuc :)
            • a.g.n.i Re: Slodkie zapachy a dieta - ponoc prawda 10.02.07, 23:27
              A ja właśnie rabarbar bardzo, bardzo:-) za to wanilia zachowuje się tam czasem
              dziwnie i trochę się jej boję... może sobie jednak daruję:-D
              Z tego co zauważyłam, moja droga, wyglądasz doskonale, a co do mnie, to po
              prostu mam kilka par ulubionych spodni i jedne zrobiły się podejrzanie obcisłe -
              a raczej nie sądzę, aby się skurczyły w praniu. To właściwie tyle:-) ale
              myślę, że nie obżeranie się słodyczami i tak wyjdzie mi na zdrowie:-)
        • voluptas Re: Slodkie zapachy a dieta - ponoc prawda 10.02.07, 19:45
          Kasiulko, więc u mnie to jest tak różnie - na początku diety bałam się, że
          powtórzy się sytuacja sprzed roku: po 6 m-cach bez węglowodanów miałam ochotę
          odesłac do diabła albo jeszcze dalej moje EC, bo patrzeć na nie nie mogłam, o
          wąchaniu nie wspomnę. Teraz - zupełnie inaczej: jestem już prawie na półmetku
          diety Cambridge, a słodycz w perfumach mi nie przeszkadza - co nie ukrywam,
          cieszy mnie bardzo :) Zobaczymy, jak będzie dalej :)
          • kasiulek Re: Slodkie zapachy a dieta - ponoc prawda 10.02.07, 21:57
            Trzymam mocno kciuki - wiele razy obserwowalam kolezanke jak trudno bylo jej na
            diecie...
            Na pewno Ci sie uda!:-)
    • mangos Amor Amor n/txt 10.02.07, 10:31

• rene.p BB Not For Everybody :) A co tam :P 10.02.07, 10:39
      • merolik Re:Poison w ramach akcji opróżniania fiolek :)/nt 10.02.07, 10:47

• a.g.n.i Re: Dzis pachne...:) 10.02.07, 11:51
      Ambrą Etro i biorę się do poważnej roboty, którą muszę dziś skończyć, choćby
      nie wiem co... o 12 stawiam sobie szlaban na wszystko, nawet na chodzenie do
      kuchni po kolejną kawę, bo to zawsze pretekst do snucia się i nicnierobienia.
      Kabelek od Internetu też wyciągnę z kontaktu;-P
      Na razie się jeszcze przez te 15 minut zbieram, zwłaszcza, że miałam wczoraj
      sporo nerwów:-) na szczęście kicia dochodzi do siebie dość szybko. Ufff, mam
      podejrzenia, że koty są wykonane z gumy, albo z czegoś jeszcze bardziej
      giętkiego. Jak można zdjąć sobie przez głowę kołnierz zamocowany na obróżce, to
      jeszcze rozumiem, ale jak można zdjąć ten sam kołnierz zamocowany tym razem na
      szeleczkach, razem z szeleczkami? Dwa razy dokonała takiego cudu. Teraz ma
      seksowny gorsecik wiązany na plecach (zielony, pod kolor oczek) i z niego już
      chyba nie wyjdzie...
      Wczoraj to aż się bałam wchodzić na Dziś pachnę;-P w pewnym momencie pacjentka,
      jeszcze lekko kołowata, leżała mi na kolanach i dokładniutko mnie obsiusiała
      (osoby jedzące śniadanie przy tym wątku przepraszam;-P). Czyżby wyraziła w ten
      sposób, co o mnie myśli?
      • toula Safari 10.02.07, 12:39
        • rawita7 Scent Int. 10.02.07, 13:12
      • merolik Re: Agni.:) 10.02.07, 13:47
        mam nadzieję, że kota juz lepiej dziś się czuje i zachowuje :) Powodzenia w
        pracy!!!
        • a.g.n.i Re: Agni.:) 10.02.07, 16:48
          Właśnie skończyłam robotę (sama w swoje szczęście uwierzyć nie mogę)i zaraz
          jadę małą zobaczyć. jest u mojej mamy, trafiła tam tydzeń temu, żeby mama nie
          była sama po śmierci psa, no i ze sterylką się dobrze złożyło, mama ma więcej
          czasu, drugi kot małej nie niepokoi. Potem do mnie wróci a dla mamy już się
          inna kicia mała szykuje:-)
          Spałam tam dziś, rano pojechałam do siebie popracować, a teraz znowu jadę:-)
          A mam ochotę w najbliższych dniach zahaczyć o Rossmanna, jakoś po tych stresach
          coś za mną chodzi... konkretnie Brit Red, nie wiem tylko, czy jest nadal w
          promocji:-)
          Ale może sobie daruję... no nieee wieeeem. Brit red czasem na mnie brzydnie
          trochę...
    • kasiulek AA Gentiana 10.02.07, 13:56
      Potrzebuje czegos ozywczego, bo mam takiego malusienkiego kaca... po
      wczorajszej imprezie pracowej...
    • gracef1 Wreszcie wlasnym 24, Faubourg edt, a nie edp, czy 10.02.07, 14:00
      to ja sie pomylilam, czy sprzedawca?
    • hafsa Joop Jette z probki 10.02.07, 14:22
      na pewno go nie kupie, choc nie odrzuca...
    • milena.rl Chanel No5 10.02.07, 19:20
      kropelką, na mojej skórze wrzosowisko :) zapach pełen ciepła, bezpieczeństwa
      mmmm, szkoda że taki rozreklamowany
    • amabile Eau du Soir-na wieczorne wyjście:) 10.02.07, 20:42
      • senta Bandit reedition 10.02.07, 21:11

• forevermore79 Gucci PH, jak zwykle dobry na sobotni wieczor 10.02.07, 21:19
    • olesiam L LL 10.02.07, 22:30

• mangos NR edp z próbki 10.02.07, 22:49

• a.g.n.i A spać chyba pójdę z Etrą(za słodko mi jednak:-)) 10.02.07, 23:40

• mangos Pure Poison n/txt 11.02.07, 08:29

• voluptas Tygrynio :) 11.02.07, 09:33
      na razie 1 psik na łapę na przebudzenie + do kawy, ale po wygrzebaniu się z
      piżamki i prysznicu raczej będzie to samo. Śliczny zwierz! :)
    • wiolinka100 Pure Poison elixir n/t 11.02.07, 09:50
    • rene.p Woman in Rose 11.02.07, 10:54
    • paulinaa Nina 11.02.07, 11:28
      bo mi źle.
    • gracef1 Na razie testuje Iris Bleu Gris MPG 11.02.07, 12:21
    • plomyczek_ J'ose:) 11.02.07, 12:33
      dawno ich nie nosilam i zapomnialam jak pieknie na mnie pachna czekolada i
      mieta:)
      • merolik Re: Addict Fraiche i jak tak dalej pójdzie, 11.02.07, 12:56
        zacznie mi się niezbyt pozytywnie kojarzyć ;)
        Ale mam nadzieję, że jednak do tego nie dojdzie!!
        • benita5 Re: Addict Fraiche i jak tak dalej pójdzie, 11.02.07, 13:05
          oj mam nadzieje, ze to chwilowe i AF bedzie poza zlymi wibracjami... Powodzenia
          Meroliku :**
          • benita5 Perles De Lalique 11.02.07, 13:07
            pieknie, wytwornie... moze przed popoludniowym wyjsciem bedzie poprawka. Ale jak
            na razie jestem urzeczona:)
          • merolik Re: Addict Fraiche i jak tak dalej pójdzie, 11.02.07, 13:16
            benita5 napisała:

> oj mam nadzieje, ze to chwilowe i AF bedzie poza zlymi wibracjami...
            Powodzenia
            > Meroliku :**

Nie, na szczęście nic złego, Benito, tylko taki malutki...kac ;) Pozdrawiam ***

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka