mangos 01.03.07, 14:53 Mam mgliste wspomnienie o O de Lancome natomiast DKNY poznałam niedawno i bardzo mi się spodobały. Chciałabym na wiosnę zakupić coś zielono-cytrusowo-optymistycznego oraz trwałego. Które lepsze? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
senta Re: O De Lancome vs DKNY 01.03.07, 15:07 oba piekne:-)..wybralabym DKNY..jak letni wiosenny deszcz:-) Odpowiedz Link
m23p31 Re: O De Lancome vs DKNY 01.03.07, 15:09 tez niedawno myslalam o DKNY, polecam tez ogródek nilowy:) Ja wczoraj zaszalalam na zakupach ciuchowych i tak jakos pomyslalam patrzac na to wszystko, ze przydalby sie Deep Red Bossa, kiedys juz mialam:))) Odpowiedz Link
fridaa Re: O De Lancome vs DKNY 01.03.07, 15:12 kiedys mialam DKNY,milo wspominam, niedawno na zasadzie wymiany wyslalam chyba nawet te probke rowniez :) teraz jednak mam faze na mocniejsze zapachy, jeszcze wiosny nie czuje do konca ;) Odpowiedz Link
mangos Re: O De Lancome vs DKNY 01.03.07, 15:27 To od Ciebie Fridoo miałam ta próbkę?:) No boski zapach, nie spodziewałam się takiego olsnienia:) Póki co zawsze u mnie wygrywają wonie cięższe i chyba trudniejsze w odbiorze. Aktualnie czekam na Scent Intense. Odpowiedz Link
fridaa Re: O De Lancome vs DKNY 01.03.07, 15:34 chyba nie wymienialysmy sie jeszcze :) ale teraz cos mi sie wydaje, ze izolden wyslalam ;) Odpowiedz Link
izolden Re: O De Lancome vs DKNY 01.03.07, 16:14 Tak bosska fridoo dla mnie:), za co bardzo dziękuję. Odpowiedz Link
mangos Re: O De Lancome vs DKNY 01.03.07, 15:25 Mari, widziałam na wizażu,że masz fazę na Deep Red i, o dziwo, ja też o nich myślałam kilka dni temu jeszcze całkiem poważnie;) Odpowiedz Link
m23p31 Re: O De Lancome vs DKNY 01.03.07, 15:34 hehe, w ogole chyba jakas synchronizacja pragnien zapachowych miedzy nami:DD Odpowiedz Link
forevermore79 Re: DKNY a DKNY to Go 01.03.07, 16:28 Tylko tym, ze To Go to mala, poreczna 30ml wersja flakonu klasycznego DKNY :-) Odpowiedz Link
hfugwe Re: O De Lancome vs DKNY 01.03.07, 18:04 U mnie całkiem na opak miałam DKNY zmęczyłam 50 nie chodzi o to, że nie fajny, fajny ale nie przekonał mnie tak jak O De Lancome. Ja lubię jego zieloność ziółkowatość i cytrynkowatość. Pozdrawiam Odpowiedz Link
renia.renia Re: O De Lancome vs DKNY 01.03.07, 18:14 Głosuję na O, są zielone, cytrusowe, ziołowe i doskonale sprawdzają się wiosną i latem. Są trwałe. DKNY odbieram jako świeżakowato-ogórkowe czyli z zupełnie innej bajki. pozdr. Odpowiedz Link