voluptas 19.03.07, 09:06 Ambre Narguile Hermessence. Miłego dnia wszystkim ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chatka_ Re: Dziś pachnę... 19.03.07, 09:10 Piekny wybor na taki mroz... Nigdzie dzis nie musze wychodzic wiec zamykam za soba drzwi i poddaje testom :) A i listonosz dzis przyjdzie i cos przyniesie, w czym sie wytaczam ze szczescia :) Odpowiedz Link
m23p31 Prada 19.03.07, 09:26 bardzo ją lubię, jest dyskretna, z klasą, lekko pudrowa i nie ma niczego podobnego. Taki klasyk new age;) Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: Dziś pachnę... 19.03.07, 10:33 Chyba jestem chora po wczorajszych wędrówkach - kicham, prycham, słabuję ogólnie - zmokłam i zmarzłam wczoraj nieźle... No ale niestety, służba nie drużba w pracy siedzę od świtu, pachnąc Youth Dew Ambre Nude (wreszcie doszło), które mnie chyba paskudnie uczuliło w sobotę! Odpowiedz Link
eau_de Wzięło mnie nienackiem... 19.03.07, 11:32 ...na wykończenie resztek Sensations. Ale się nie udało, bo piekielnie to to mocne i trwałe, więc została mi jeszcze kropla akurat na jedno użycie. Kiedyś tam ;) Odpowiedz Link
paulinaa bvlgari omnia crystalline 19.03.07, 14:16 z próbki. juz mi sie chyba nie podoba Odpowiedz Link
chatka_ migrenogennie 19.03.07, 14:26 Na jeden lapce Grand Amour w drugiej plyn czyszczacy, robie porzadki w lazience z okazji nowego flakonika, trzeba gosciowi zrobic ladne miejsce :))) Odpowiedz Link
chatka_ Re: migrenogennie 19.03.07, 21:02 a.g.n.i napisała: > ha, to rozumiem, że dotarla przesyłka:-) Tak donosialam na innym watku, ale i tu podziekuje najmocniej jak potrafie :) buziaczki! Odpowiedz Link
benita5 Re: migrenogennie 19.03.07, 20:09 chatka_ napisała: > Na jeden lapce Grand Amour Przed testem, sobie nawyobrazalam cudow, a GA to milosc w wersji "nie_dzisiaj_boli_mnie_glowa"...bo migrena gotowa. Byczyce maja inne preferencje, zapachowe na pewno ;)) Odpowiedz Link
chatka_ Re: migrenogennie 19.03.07, 21:01 benita5 napisała: > chatka_ napisała: > > > Na jeden lapce Grand Amour > > Przed testem, sobie nawyobrazalam cudow, a GA to milosc w wersji > "nie_dzisiaj_boli_mnie_glowa"...bo migrena gotowa. > :)))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
chatka_ Rose Aoud swoim wlasnym :))) 19.03.07, 21:04 Milosc od pierwszego niuchniecia. Jednoczesnie trzymam probeczke Aoud z daleka zeby mi ta milosc nie przeszla. Lubie z roza, bez, czuje denstyste z lekarzem w poblizu ;) Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Rose Aoud swoim wlasnym :))) 19.03.07, 23:34 No widzisz, a ja wolę gołego Aouda bez domieszek;-P A ja sobie, przynajmniej na rękach, pachnę na dobranoc kremem do rąk Angel - dostałam kiedyś taka tubeczkę od jednej forumki w ramach dodatku do transakcji i oczywiście zapomniałam o niej:-) Miła rzecz:-) jakoś tak mnie raz na jakiś czas bierze na klasyczny Angel, ale chyba nie na tyle, żeby marzyć o nim dniami i nocami. Jak sobie tak przez parę najbliższych dni podopieszczam łapki tym kremem, to mi pewnie starczy tego dobrego na jakiś czas:-) Odpowiedz Link