rene.p Stella Rose Absolute 31.03.07, 14:02 Spojrzałam na wpis Wiolinki i też mnie natchnęło :) Odpowiedz Link
voluptas Vocalise MPG 31.03.07, 17:41 taki niepozorny, a ze zdziwieniem obserwuję, jak powoli acz konsekwentnie walczy o pozycję w ścisłej czołówce. I nie powiem, wychodzi mu to nadspodziewanie dobrze! :) Odpowiedz Link
merolik Re: testuję AP Eau Emotionelle... ja tego w ogóle 31.03.07, 18:21 nie czuję!! :0) Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę słonecznie ;) 31.03.07, 23:30 mocno testuję Rousse i chyba się do niego przekonam jednak. baza jest w moim stylu i piękna. Odpowiedz Link
voluptas Re: Dziś pachnę słonecznie ;) 01.04.07, 09:24 elve napisała: > mocno testuję Rousse i chyba się do niego przekonam jednak. baza jest w moim > stylu i piękna. Masz rację, baza jest w tym zapachu najciekawsza (kolejny zapach z cyklu gdyby się dało nosić samą bazę), tylko w jaki sposób obejść tę podgniłą mandarynkę w nucie głowy? Nie mam na nią sposobu, może za parę dni będę dalej oswajać, ale jak na razie to ona mnie pokonała :/ Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę słonecznie ;) 01.04.07, 13:22 ze mnie ta mandarynka znika w 5 minut, i nawet podgnić nie zdąży. trudność sprawia mi ten suchy, pylisty cynamon w początku, który z czasem mięknie i nabiera mocy. Odpowiedz Link
plomyczek_ Violetta di Parma 01.04.07, 09:01 i zmykam na wycieczke rodzinna:) milego dnia wszystkim! Odpowiedz Link
chatka_ L'eau de kasaneka edp i edt 01.04.07, 09:14 Dwa rozne zapachy, edp lece zmywac, edt szukac na ebayu ;) Odpowiedz Link
voluptas Datura Noir SL 01.04.07, 09:21 od kilku dni za mną chodziły te migdały, ale jakoś o nich zapominałam, kiedy szłam się perfumować ;) Mam nadzieję, że dziś mnie nie zmęczy tak, jak ostatnim razem. Odpowiedz Link
a.g.n.i Jeszcze nie wiem:-) na razie resztką kremu Angel + 01.04.07, 12:01 posmarowałam ręce, ale to pewnie się zaraz zmyje, bo z moją wrodzoną inteligencją najperw posmarowałam łapy, a potem zobaczyłam, jak wygląda kuchnia;-P zaraz się biorę zatem za zmywanie... Wczoraj wieczorem wzięło mnie za to na Ambre Sultan:-) Odpowiedz Link
paulinaa testuje miss sixty vial i miss sixty elixir 01.04.07, 12:38 oba slodkie, oba ladne choc spora miedzy nimi roznica;) Odpowiedz Link